Σπουδαία κίνηση από την Άμιλλα Περιστερίου – Πληρώνει τους προπονητές της

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός βιώνει δύσκολη περίοδο λόγω πανδημίας με ότι αυτό συνεπάγεται, ωστόσο η Άμιλλα Περιστερίου προχώρησε μια εξαιρετική πρωτοβουλία με την οποία δείχνει την έμπρακτη στήριξη της σε όσους βρίσκονται στο σύλλογο.

Βιώνοντας πρωτοφανείς καταστάσεις σε όλο το κόσμο ελέω Covid-19, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται είναι η στήριξη και βοήθεια σε όσους πραγματικά αγαπάνε το μπάσκετ.

Κάτι τέτοιο έδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η διοίκηση ενός ερασιτεχνικού συλλόγου και πιο συγκεκριμένα η Άμιλλα Περιστερίου, η οποία προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση, δίνοντας ένα ποσό, ως «δώρο» λόγω των γιορτών σε όλους όσους βοηθάνε την ομάδα στο αγωνιστικό σκέλος και σε όλα τα μέλη της.

Μια ενέργεια η οποία φυσικά δεν έμεινε απαρατήρητη και σχολιάστηκε και από τον υπεύθυνο των ακαδημιών της ομάδας, ο οποίος έσπευσε να ευχαριστήσει τη διοίκηση με μια ανακοίνωση.

🏀Το προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας Μπασκετ Άμιλλα Περιστερίου Άμιλλα Περιστερίου Basketball Club αισθάνεται την…

Δημοσιεύτηκε από Thodwris Kotsiaridas στις Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020

Δημήτρης Τσαπνίδης
Έχοντας ως όνειρο την ενασχόληση με τον αθλητισμό, κάτι τέτοιο δεν συνέβη στη πορεία των ετών, ωστόσο η αγάπη μου για αυτόν και η αφοσίωση μου όλα αυτά τα χρόνια γύρω από το κομμάτι αυτό, με ώθησαν στο να παραμείνω κοντά μέσω της Δημοσιογραφίας, η οποία μου έχει δώσει τη δυνατότητα να γράφω και να μοιράζομαι τη γνώμη μου για όλα τα θέματα που με απασχολούν. Το Jumpshot.gr αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για εμένα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

BLOGS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here