Θέτει ξανά θέμα Final-8 η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους αρμόδιους να εξετάσουν ξανά το ενδεχόμενο για Final-8 για την προημιτελική, την ημιτελική και την τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι οι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνουν κανονικά σύμφωνα με την κλήρωση, ενώ στην συνέχεια θα διεξαχθεί Final-4, για την ανάδειξη του φετινού Κυπελλούχου.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ όμως επανέρχεται στο θέμα και με ανακοίνωση της τονίζει ότι η διεξαγωγή Final-8 είναι ακόμα εφικτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με την διεξαγωγή της προημιτελικής, ημιτελικής και τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ επισημαίνει τα εξής…

Από την πρώτη στιγμή, όταν τον περασμένο Νοέμβριο αναβλήθηκαν οι αγώνες της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης, θεωρήσαμε ότι θα ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να οδηγηθούμε σε μία τελική φάση με την μορφή του Final8, όπως ακριβώς συμβαίνει εδώ και χρόνια σε όλη την προηγμένη μπασκετικά Ευρώπη.

Αυτή ήταν και η πρόταση στην οποία συμφώνησε η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων που συμμετέχουν πλέον στο Κύπελλο. Από την στιγμή που δεν κατέστη δυνατό, αν και ποτέ δεν είναι αργά, να υπάρξει μία ομόφωνη απόφαση, ήταν μονόδρομος η διεξαγωγή της τελικής φάσης με την μορφή του Final4, αλλά σε ουδέτερη έδρα. Και αυτή δεν ήταν μόνο δική μας άποψη.

Πέρα από την επιθυμία που η κάθε διαγωνιζόμενη ομάδα έχει για τη νίκη, είναι πολύ σημαντικό να αφήσουμε και κάτι παραπάνω στον κόσμο που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τους τελευταίους μήνες, αλλά και σε όλους τους φιλάθλους που εκτός όλων των άλλων έχουν στερηθεί και την φυσική τους παρουσία στο γήπεδο. Κι αυτό θα ήταν μία υποδειγματική διοργάνωση επιπέδου Final8, με την συμμετοχή και την προσπάθεια όλων μας. Ποτέ δεν είναι αργά. Αρκεί να το θέλουμε πραγματικά όλοι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

BLOGS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here