Ηρακλής: Σκανάρει διακριτικά την αγορά για ψηλό

Η παρατεταμένη σταθερή γραμμή που τραβάει ο Έντ Ντάνιελ στην απόδοση του, προβληματίζει έντονα τον Βαγγέλη Ζιάγκο και ήδη στον Ηρακλή, σκανάρουν την αγορά για την απόκτηση "5".

Το καλοκαίρι ο Ηρακλής στήθηκε με αρκετές περγαμηνές, μπόλικες επιλογές και ταλέντο σε κάθε θέση. Ο Γηραιός μπόρεσε να διατηρήσει ένα κορμό και προσέθεσε ποιοτικές επιλογές, ώστε να κάνει ένα βηματάκι προς τα μπροστά.

Έπειτα από το πέρας κάποιων αγωνιστικών, το δείγμα γραφής ήταν αρκετό για κάποιους αθλητές. Η αρχή έγινε με την έλευση του Γουίλιαμ Χάτσερ και την απομάκρυνση του Μπράντον Τσίλντρες, ενώ πλέον, είναι πολύ πιθανό, να πάρει σειρά ο Έντ Ντάνιελ.

Ο έμπειρος ψηλός δεν έχει πείσει για τις ικανότητες του, δεν εκμεταλλεύεται τον χρόνο συμμετοχής και αντιμετωπίζει πρόβλημα, σχετικά με το μέλλον του.

Οι άνθρωποι του Γηραιού ήδη έχουν βγει στην αγορά για την απόκτηση παίκτη στην θέση του σέντερ ωστόσο, με λελογισμένο οικονομικό μπάτζετ για την συγκεκριμένη κίνηση. Αν βρεθεί κάτι, που να συνδυάζει ποιότητα και φθηνό πορτοφόλι, τότε ο Ηρακλής θα προχωρήσει την υπόθεση. Μέχρι τότε, ο Ντάνιελ θα δίνει εξετάσεις.

Γιώργος Καραστεργίου
Η ενασχόληση με την αθλητική δημοσιογραφία ξεκίνησε απο μικρή ηλικία. Μια σελίδα, ένα σάιτ, μια είδηση. Η τρέλα έγινε αγάπη και έκτοτε εξακολουθεί να υπάρχει στην καρδιά μου, όπως την πρώτη μέρα. Φίλος με την βελτίωση, εχθρός με την στασιμότητα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

BLOGS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here