Επενδύει σε Βασιλείου ο Παναθλητικός

Ο Παναθλητικός ανακοίνωσε την απόκτηση της Πηνελόπης Βασιλείου, θέλοντας να επενδύσουν στο μέλλον.

Ο Παναθλητικός ανακοίνωσε την απόκτηση της Πηνελόπης Βασιλείου, θέλοντας να επενδύσουν στο μέλλον.

Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη επένδυσε στη νεαρή Πηνελόπη Βασιλείου, η οποία θα αγωνίζεται με τα τμήματα κορασίδων και νεανίδων, ενώ θα προπονείται και με το γυναικείο τμήμα που συμμετέχει στην Α2.

«Όταν αποφασίσαμε να μετακινηθούμε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη με την αδερφή μου είχα ως πρώτη επιλογή τον Παναθλητικό, που είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα στο γυναικείο μπάσκετ και γνωρίζω πόσο καλή δουλειά κάνει και στα αναπτυξιακά τμήματα.

Σίγουρα, αποτέλεσαν κίνητρο και οι φετινές υψηλές βλέψεις της ομάδας, αλλά και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης που εφαρμόζει ο σύλλογος. Το σημαντικότερο βέβαια ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε ο τρόπος που προσέγγισαν εμένα και την οικογένειά μου οι άνθρωποι της ομάδας, τους οποίους και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της 15χρονης.

Η ανακοίνωση: «Ο Παναθλητικός Συκεών καλωσορίζει στην οικογένειά του την Πηνελόπη Βασιλείου (15 ετών, γεν. 2005, 1,88μ., power forward). Η Πηνελόπη που αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, είναι διεθνής με την Εθνική Παγκορασίδων και στον Παναθλητικό θα συναντήσει δύο συμπαίκτριές της στην Εθνική, τη Σοφία Σταματάκη και την Κατερίνα Αντωνίου.

Η ταλαντούχα αθλήτρια θα ενισχύσει την φροντ λάιν των Κορασίδων, αλλά και των Νεανίδων του συλλόγου, ενώ θα συμμετέχει και σε προπονήσεις της γυναικείας ομάδας. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή της έπαιξε η μόνιμη μετακόμιση της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει και η αδερφή της. Καλωσόρισες, Πηνελόπη».

Πάνος Παναγιωτόπουλος
Η αγάπη για το μπάσκετ ξεκίνησε σαν χόμπι και μετουσιώθηκε ως επάγγελμα μέσω της δημοσιογραφίας και της προπονητικής. Η δημιουργία του Jumpshot.gr ήταν κάτι που ήρθε «βίαια» στο μυαλό μου και εξελίχτηκε ως ένα από τα ωραιότερα κεφάλαια της ζωής μου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

BLOGS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here