Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσίευμα – «βόμβα» για επένδυση 200 εκατ. Ευρώ στο Βοτανικό!

«Βόμβα» μεγατόνων από την εφημερίδα «Καθημερινή», η οποία κάνει λόγο για τεράστια επένδυση μέσα στον Ιούνιο στην περιοχή του Βοτανικού που θα σχετίζεται με την Διπλή Ανάπλαση και την Παναθηναϊκή Πολιτεία.

Δημοσιεύτηκε

Το εν λόγω δημοσίευμα κάνει λόγο για ενεργοποίηση του νόμου για τη Διπλή Ανάπλαση Βοτανικού – Λ. Αλεξάνδρας, την οποία θα ακολουθήσει επένδυση ύψους 200 εκατομμυρίων. Η εξέλιξη μάλιστα σχετίζεται και με το ζήτημα της αναβολής της συνέντευξης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, το άρθρο του οικονομικού συντάκτη Νίκου Ρουσάνογλου αναφέρει:

«Μήνας εξελίξεων θεωρείται ο Ιούνιος για τη σημαντικότερη αστική ανάπλαση που προωθεί ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Ο λόγος ασφαλώς για την ενεργοποίηση του νόμου για τη Διπλή Ανάπλαση Βοτανικού – Λ. Αλεξάνδρας, μέσω του οποίου θα επιχειρηθεί η υλοποίηση παρεμβάσεων ανάπλασης και επενδύσεων αξίας άνω των 200 εκατ. ευρώ, επισκιάζοντας έτσι ακόμα και την πρόσφατη ανακοίνωση του Μεγάλου Περιπάτου.

Πριν από λίγες ημέρες, ο δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης δήλωσε ότι «εμείς αυτή τη στιγμή δουλεύουμε σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη Διπλή Ανάπλαση. Είμαστε σε επαφή και συνεργασία με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Ελπίζουμε σύντομα να παρουσιάσουμε και να δημοσιοποιήσουμε το σχέδιό μας. Θα το είχαμε κάνει νωρίτερα, αλλά είχαμε κάποια ζητήματα, όπως ο κορωνοϊός».

Εν τω μεταξύ, χθες, ήταν προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος είναι ο βασικός εταίρος από την οικογένεια του Παναθηναϊκού που προωθεί τη σχετική επένδυση στον Βοτανικό. 

Ωστόσο, η συνέντευξη αναβλήθηκε χωρίς να γνωστοποιηθεί ο λόγος, αν και αρκετοί εκτιμούν ότι αυτό έγινε για να δοθεί περισσότερος χρόνος, ώστε να οριστικοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες για το σχέδιο PAO Alive, που προβλέπει τη στέγαση όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού.

Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο σχέδιο για τον Βοτανικό. Στόχος όλων των πλευρών είναι να μπορέσει να «χωρέσει» στη διαθέσιμη έκταση και ένα γήπεδο μπάσκετ για τον Παναθηναϊκό, πέραν του γηπέδου ποδοσφαίρου, που θεωρείται δεδομένο.

Ο νόμος για τη Διπλή Ανάπλαση δίνει συγκεκριμένα περιθώρια δόμησης, τα οποία, εφόσον γίνουν σεβαστά (με τις απαιτούμενες προσθαφαιρέσεις σε άλλα κτίρια), θα επιτρέψουν την έκδοση οικοδομικών αδειών, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος προσφυγών για «κορμοράνους» και άλλα συμπαθή εδώδιμα είδη, που ναυάγησαν το σχέδιο πριν από 11 χρόνια. Αλλωστε, οι χρήσεις γης και ο συντελεστής δόμησης έχουν τη σφραγίδα του ΣτΕ μέσω του σχετικού προεδρικού διατάγματος, κάτι που αποκλείει προσφυγές στο μέλλον. Γι’ αυτό και ο ίδιος ο κ. Γιαννακόπουλος έχει χαρακτηρίσει την επιλογή του Βοτανικού «μονόδρομο» για την ανέγερση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Εφόσον ξεπεραστούν οι σχετικές δυσκολίες, πιθανώς με παραχωρήσεις τόσο από τον Δήμο Αθηναίων για το μέγεθος των κτιρίων που του αναλογούν όσο και σχετικά με τη χωρητικότητα του ποδοσφαιρικού γηπέδου, το οποίο προέβλεπε στο αρχικό του στάδιο 50.000 θέσεις, εκτιμάται ότι θα δημιουργηθεί ο απαιτούμενος χώρος για την ανέγερση και του γηπέδου μπάσκετ.

Το συνολικό ύψος της επένδυσης υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ, ενώ στο ποσό αυτό θα πρέπει να προστεθούν κι επιπλέον κονδύλια για την ανάπλαση και τον εξωραϊσμό της γύρω περιοχής του Βοτανικού. Αντιστοίχως, στη Λ. Αλεξάνδρας, στη θέση του υφιστάμενου γηπέδου προβλέπεται η ανάπτυξη ενός μητροπολιτικού πάρκου που θα δημιουργήσει σύνδεση με τον Λυκαβηττό.

Εφόσον προκριθούν τα εν λόγω σχέδια, στο «κάδρο» θα εισέλθουν και οι Αμερικανοί επενδυτές της Hines, η οποία επιδιώκει επί χρόνια την ολοκλήρωση της επένδυσης για την ανάπτυξη και τη λειτουργία του ημιτελούς εμπορικού κέντρου στον Βοτανικό, έργο που ξεκίνησε η «Μπάμπης Βωβός – Διεθνής Τεχνική», η οποία έχει πλέον καταρρεύσει. 


Το εν λόγω κτίριο απαιτεί πρόσθετη επένδυση της τάξεως των 50-75 εκατ. ευρώ για να ολοκληρωθεί. Η Hines έχει υπογράψει μνημόνιο συναντίληψης με την Alpha Bank και την Τράπεζα Πειραιώς, στις οποίες έχει περιέλθει το εν λόγω ακίνητο.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που καταστεί εφικτή η ολοκλήρωση του εμπορικού, το εν λόγω MOU θα ενεργοποιηθεί, εισάγοντας έναν ακόμα σημαντικό επενδυτή στην ανάπλαση της περιοχής. Υπενθυμίζεται ότι, βάσει των όρων της Διπλής Ανάπλασης, για να εκδοθεί άδεια για το εμπορικό κέντρο θα πρέπει πρώτα να έχει εκδοθεί άδεια κατεδάφισης του υφιστάμενου γηπέδου της Λ. Αλεξάνδρας».

Διαβάστε περισσότερα...
Advertisement
Πατήστε για σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

A2

Χωρίς ξένους το πρωτάθλημα της Α2!

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό φέρνει τα πάνω-κάτω και στην Α2.

Δημοσιεύτηκε

Ο ένας κοινοτικός που είχε δικαίωμα η κάθε ομάδα παραπέμπεται στο μέλλον και έτσι τα ρόστερ θα είναι επανδρωμένα μόνο από Ελληνες παίκτες, όπως ζήτησαν τα σωματεία.

Παράλληλα, υπήρξε θετική διάθεση από την ομοσπονδία για την διαμεσολάβηση της ΕΟΚ προς την Πολιτεία για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση στα σωματεία της Α2.

Διαβάστε περισσότερα...

EUROLEAGUE

«Σύντομα η ανακοίνωση Σλούκα από τον Ολυμπιακό»

Το μεταγραφικό «σίριαλ» του καλοκαιριού μεταξύ Ολυμπιακού, Φενέρμπαχτσε και Κώστα Σλούκα φαίνεται πως πλησιάζει στο τέλος.

Δημοσιεύτηκε

Το μέλλον του Κώστα Σλούκα βρίσκεται στην μπασκετική ειδησεογραφία για πάνω από δύο μήνες, με Ολυμπιακό και Ρεάλ να έχουν διεκδικήσει τον διεθνή άσο και την Φενέρμπαχτσε να δείχνει ανήμπορη να τον κρατήσει.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Κώστας Σλούκας έχει προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό, όμως η ανακοίνωση έχει αργήσει καθώς ο «Σλούκι Λουκ» πρέπει πρώτα να λύσει την συνεργασία του με τον Τούρκικο σύλλογο.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος του sportando, Λούκα Ντ’Αλεσάντρο, είχε μιλήσει τον Απρίλιο για προφορική συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Σλούκα. Εκ τότε κράτησε μια σχετική σιγή, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες για την εξέλιξη του θέματος. Με νέο τουιτ όμως, ενημέρωσε πως η ερχόμενη Κυριακή (19/7) μοιάζει πιθανή ημερομηνία για την ανακοίνωση από τους «Πειραιώτες»:

«Όταν η Φενέρμπαχτσε θα ανακοινώσει την απόκτηση πλέι μέικερ, τότε και ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει την απόκτηση του Κώστα Σλούκα. Η Κυριακή (19/7) μοιάζει η πιο πιθανή ημερομηνία.»

 

Διαβάστε περισσότερα...

BASKET LEAGUE

Άρης: Σε πρώτο πλάνο η αδειοδότηση

Πρώτος στόχος των διοικούντων του Άρη είναι η επίτευξη της αδειοδότησης για συμμετοχή στην Basket League την νέα χρονιά.

Δημοσιεύτηκε

Η ΚΑΕ Άρης συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις ώστε να πάρει την αδειοδότηση για συμμετοχή στο πρωτάθλημα την νέα χρονιά.

Ο Χρήστος Γρόλλιος θα εκπροσωπήσει την ΚΑΕ Άρης, ως νομικός σύμβουλός της, στην αυριανή (15/07, 11:30) σύσκεψη, που έχει συγκαλέσει ο ΕΣΑΚΕ και στην οποία αναμένεται να παραστούν οι νομικοί εκπρόσωποι όλων των ομάδων.

Διαβάστε περισσότερα...

BASKET LEAGUE

Οι καλύτερες στιγμές του Φόστερ την σεζόν 2019/20! (vid)

Οι καλύτερες στιγμές του νέου αποκτήματος του Παναθηναϊκού, στην φετινή σεζόν!

Δημοσιεύτηκε

Διαβάστε περισσότερα...

BASKET LEAGUE

Παναθηναϊκός: Στα «πράσινα» ο Φόστερ

Ο Μάρκους Φόστερ είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να ανακοινώνουν την απόκτηση του για τα επόμενα 1+1 χρόνια. Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του «τριφυλλιού» έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις και αναφέρθηκε τόσο στον Γιώργο Βόβορα όσο και στον Νεμάνια Νέντοβιτς.

Δημοσιεύτηκε

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στον Παναθηναϊκό ο Φόστερ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Μάρκους Φόστερ για τα επόμενα 1+1 χρόνια.
Ο Μάρκους Φόστερ γεννήθηκε στις 3/6/1995 στην πόλη Wichita Falls του Texas, έχει ύψος 1.91μ. και αγωνίζεται στη θέση «2». Την αγωνιστική περίοδο 2019/2020 διέπρεψε με τη φανέλα της Hapoel Holon, έχοντας 20.2 πόντους, με 42.3% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα και 58.3% στα δίποντα, 3.4 ασίστ και 3,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα του Ισραήλ. Παράλληλα, στο BCL σκόραρε 17.8 πόντους με 35.4% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα και 61.9% στα δίποντα, μοιράζοντας παράλληλα και 3,8 ασίστ ανά αγώνα.

Φοίτησε στο Hirschi High School και ακολούθως στο φημισμένο Κολέγιο του Kansas State.

Το πρώτο του καλοκαίρι που είχε πάει στο Κολέγιο είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην «LeBron James Skill Academy», προκειμένου να βελτιωθεί.

Στο Kansas State έκανε τρομερή εκκίνηση καθώς στο δεύτερο μόλις παιχνίδι του σκόραρε 25 πόντους κόντρα στο Oral Roberts, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν έχοντας 15.5 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

Η πρώτη διετία της κολεγιακής του καριέρας ήταν στο Kansas, ενώ ολοκλήρωσε τη φοίτησή του στο Κολέγιο του Creighton. Εκεί έκανε πράγματα και θαύματα καθώς στην πρώτη του χρονιά έγινε ο πρώτος παίκτης του Κολεγίου που τα τελευταία 30 χρόνια, σκόραρε πάνω από 30 πόντους στα 8 πρώτα ματς! Στην τελευταία του σεζόν εκεί είχε 19.8 πόντους με 41.3% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα, με 3.2 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Μετά το πέρας των σπουδών του (2018) αναζήτησε την τύχη του έξω από τις ΗΠΑ αγωνιζόμενος στη Νότιο Κορέα και στη Wonju DB Promy, όπου είχε κατά μέσο όρο 25.2 πόντους, με 5.2 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ ανά αγώνα. Ακολούθησε η Champville SC του Λιβάνου, με την οποία ολοκλήρωσε τη σεζόν 2018/2019, ενώ το καλοκαίρι του 2019 σειρά είχε η Hapoel Holon.

ΦΟΣΤΕΡ: «ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Μάρκους Φόστερ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που ντύθηκε στα πράσινα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος αυτής της μεγάλης και ιστορικής ομάδας με τους εκπληκτικούς οπαδούς, όπως είναι ο Παναθηναϊκός», τόνισε αρχικά και έδειξε να γνωρίζει αρκετά για την ομάδα στην οποία έρχεται: «Σίγουρα ξέρω πολλά για τον Παναθηναϊκό. Παρακολουθώ χρόνια το πρωτάθλημα της Ευρωλίγκας και αντιλαμβάνομαι τη δύναμη του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω πως είναι μια ομάδα που έχει κατακτήσει έξι ευρωπαϊκά τρόπαια και παραμένει στο κορυφαίο επίπεδο της διοργάνωσης».

Ο 25άχρονος γκαρντ προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τη Hapoel Holon και έδειξε έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του: «Πράγματι είχα μια πολύ καλή χρονιά στο Ισραήλ. Δούλεψα και συνεχίζω να δουλεύω σκληρά προκειμένου να βελτιώνομαι συνεχώς. Ήμουν έτοιμος να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Αισθάνομαι ευλογημένος που ένα σπουδαίο κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός μου προσφέρει αυτή την ευκαιρία».

Όσο για τα συναισθήματά του όταν ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ήταν ξεκάθαρος: «Ένιωσα καταπληκτικά όταν μου το είπε ο μάνατζέρ μου. Όπως σας είπα και νωρίτερα γνώριζα το μέγεθος του Παναθηναϊκού και την ιστορία του. Έχω μεγάλο κίνητρο να προσφέρω στη νέα μου ομάδα».

Πριν κλείσει η συμφωνία ο Μάρκους Φόστερ είχε μιλήσει με τον προπονητή του «τριφυλλιού», Γιώργο Βόβορα: «Είχαμε μια εξαιρετική συζήτηση. Καταλάβαμε ο ένας τον άλλο. Μου έδειξε ότι ξέρει το παιχνίδι μου και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το πως θα με βοηθήσει να βελτιωθώ ώστε να προσφέρω στην ομάδα το καλύτερο που μπορώ».

Αναφορικά με τον προσωπικό και τον ομαδικό του στόχο εν όψει της νέας σεζόν σημείωσε: «Το ζητούμενο είναι να βρούμε χημεία ως ομάδα το συντομότερο δυνατό. Θα είμαστε ένα σύνολο με αρκετά νέα πρόσωπα και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να μάθουμε ο ένας τον άλλο. Προσωπικά, έχω μεγάλο κίνητρο να προσφέρω στον Παναθηναϊκό και να κατακτήσω τίτλους μαζί του».

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα αποτελέσει τον… παρτενέρ του στη θέση «2» και ο Μάρκους Φόστερ είχε μόνο καλά λόγια να πει για εκείνον: «Γνωρίζω τον Νέντοβιτς, τον έχω παρακολουθήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια στην Ευρωλίγκα. Είναι ένας εκπληκτικός και έμπειρος παίκτης. Έχει πολύ ταλέντο στο σκοράρισμα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μαζί του και είμαι βέβαιος πως θα έχουμε καλή σύνδεση. Θέλω να μάθω αρκετά πράγματα από εκείνον».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του έδωσε μια υπόσχεση στους φίλους του Παναθηναϊκού: «Είναι υπέροχοι. Με καλωσόρισαν με πολλά μηνύματα στα social media και μου έδειξαν την αγάπη τους. Αυτή την αγάπη και τη στήριξη θέλω να τους την ανταποδώσω. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους στο ΟΑΚΑ. Υπόσχομαι ότι θα δίνω τα πάντα σε κάθε ματς παίζοντας με όλη μου την ενέργεια. Ακολουθώντας πάντοτε τις οδηγίες του προπονητή μου θα κάνω ό,τι μου ζητά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Διαβάστε περισσότερα...

BASKET LEAGUE

Παναθηναϊκός: Κερδίζει «πόντους» ο Ζακ Όγκαστ!

Ο Ζακ Όγκαστ φαίνεται ότι βρίσκεται αυτή την στιγμή στην κορυφή της λίστας του Γιώργου Βόβορα για την θέση «5» του Παναθηναϊκού.

Δημοσιεύτηκε

Όσο οι μέρες περνούν τόσο ο Ζακ Όγκαστ κερδίζει «πόντους» ώστε να είναι αυτός ο οποίος θα πλαισιώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη στην θέση «5» του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο ομογενής ψηλός βρίσκεται αυτή την στιγμή στην κορυφή της λίστας των «πρασίνων» και προβάλει σαν το μεγάλο φαβορί για να υπογράψει στον Εξάστερο.

Βέβαια, μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει οικονομική διαφορά, η οποία όμως δεν θεωρείται αγεφύρωτη. Ο Όγκαστ έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα προόδου και φέτος μέτρησε 13,4 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και σχεδόν 1 κόψιμο ανά παιχνίδι στο Eurocup. Επιπλέον, μια ενδεχόμενη απόκτηση του Όγκαστ θα επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να ενισχυθεί με ξένους στις υπόλοιπες θέσεις, αφού ο Ζακ θα αγωνίζεται ως Έλληνας.

Διαβάστε περισσότερα...

EUROLEAGUE

Νέντοβιτς: Τεράστια τιμή που θα φοράω την φανέλα του Παναθηναικού

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Παναθηναϊκού, για τον οποίο χαρακτήρισε ως το club με την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ιστορία.

Δημοσιεύτηκε

Ο Σέρβος γκαρντ μετά την θητεία του με την Αρμάνι Μιλάνο, ήρθε η ώρα να αλλάξει ομάδα και να ντυθεί στα πράσινα για λογαριασμό του ΠΑΟ.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της πράσινης ΚΑΕ:

«Ο Παναθηναϊκός είναι από τις σπουδαιότερες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι το club με τη μεγαλύτερη ιστορία στην Ευρωλίγκα. Θυμάμαι τον εαυτό μου να παρακολουθεί τον Παναθηναϊκό να κατακτά τα ευρωπαϊκά τρόπαια με τον Ζέλικο. Αποτελεί τεράστια τιμή για μένα που θα φορέσω την πράσινη φανέλα. Από μόνη της αυτή η φανέλα σου φέρνει επιπλέον πίεση, ωστόσο παράλληλα σου δίνει ένα μεγάλο κίνητρο. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε», τόνισε αρχικά.

Όσο για τον βασικό λόγο που τον έκανε να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού, ο Σέρβος γκαρντ σημείωσε ότι: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Τη μία μέρα έγινε η πρόταση και την επομένη το θέμα τελείωσε. Με κάλεσαν στο τηλέφωνο ο κ. Διαμαντίδης, ο κ. Αλβέρτης, ο κ. Παππάς και ο κ. Βόβορας. Τέσσερις άνθρωποι μου μίλησαν για το πρότζεκτ και μου ανέλυσαν το πλάνο τους. Μου έδειξαν πόσο με θέλουν και πόσο σημαντικός θα είμαι για αυτό το πρότζεκτ. Όλα τα παραπάνω έκαναν εύκολη την απόφασή μου. Είμαι “πεινασμένος” να παίξω και να προσφέρω στον Παναθηναϊκό».

Σχετικά με τους δύο Γενικούς Διευθυντές της «πράσινης» ΚΑΕ, Φραγκίσκο Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη ανέφερε: «Πρόκειται για δύο θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη ότι με κάλεσαν για να μου αναλύσουν το πλάνο τους. Ήξεραν τα πάντα για εμένα. Ήταν ευθείς και καθαροί απέναντί μου. Μου εξήγησαν τα πάντα γύρω από το φιλόδοξο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού. Με έκαναν να καταλάβω πως ο Παναθηναϊκός είναι για μένα το ιδανικό μέρος να συνεχίσω την καριέρα μου».

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ξεκαθάρισε επίσης ότι θέλει να αφήσει πίσω του τις δύο δύσκολες σεζόν που είχε στην Ιταλία δηλώνοντας αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω υπέροχα. Προπονούμαι σκληρά επί καθημερινής βάσης από τον Απρίλιο. Αν αρχίσω να μιλάω για τα όσα έγιναν τα δύο τελευταία χρόνια ενδεχομένως θα χρειαστεί να μιλάμε για μια ολόκληρη μέρα. Θέλω να ξεχάσω το τι συνέβη και να κοιτάξω μπροστά. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα μου, ο Παναθηναϊκός», τόνισε.

Ο έμπειρος γκαρντ βρίσκεται στην πατρίδα του και αναφέρθηκε στην κατάσταση με τον Covid-19: «Η κατάσταση εδώ είναι δύσκολη. Έχουμε πολλά νέα κρούσματα κάθε μέρα. Μας λένε ότι όλα είναι εντάξει, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι. Προσπαθώ να μένω στο σπίτι και να βγαίνω μόνο για να πηγαίνω στο γυμναστήριο να κάνω την προπόνησή μου».

Κλείνοντας, ο Νεμάνια Νέντοβιτς θέλησε να απαντήσει στα μηνύματα που δέχεται από τους φίλους του Παναθηναϊκού στα social media: «Από την ημέρα που έγινε γνωστό πως θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό δέχθηκα πολλά μηνύματα στα social media από τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι μου έδειξαν πόσο ενθουσιασμένοι είναι. Με καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο. Με έκαναν να αισθάνομαι όμορφα. Γνωρίζω καλά πως στο ΟΑΚΑ δημιουργούν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να παίξω για αυτούς. Θέλω να τους πω ότι έχω μεγάλο κίνητρο να προσφέρω στον Παναθηναϊκό. Τα δύο τελευταία χρόνια δεν ήμουν όπως θα ήθελα. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Δεν χρειάζονται τέτοια. Μόνο σκληρή δουλειά απαιτείται», κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα...

Β' ΕΘΝΙΚΗ

Ίκαρος Τρικάλων: Ανακοίνωσε Γιώτη!

Την απόκτηση του Γιάννη Γιώτη ανακοίνωσε ο Ίκαρος Τρικάλων!

Δημοσιεύτηκε

Ο Ίκαρος Τρικάλων ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου γκαρντ που την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική με τον Άρη Θύβας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
««Οι Ίκαροι Τρικάλων, συνεχίζουν να επενδύουν σε νέα και ταλαντούχα παιδιά… και στην πρόκληση της Β’ Εθνικής. Στο πλαίσιο αυτής της τακτικής…. προχώρησαν στην απόκτηση του Γιάννη Γιώτη.
Ο 19χρονος αθλητής έχει ύψος 1.96 και αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Άρη Θήβας, ομάδα Γ’ Εθνικής ενώ προέρχεται από το εφηβικό της Κύμης όταν αγωνιζόταν στην Basket League.
Ο Γιώτης θα βρεθεί στην περιοχή ως φοιτητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το ΔΣ των Ικάρων εύχονται στον αθλητή επιτυχίες τόσο στην μπασκετική όσο και στην φοιτητική του ζωή»

Διαβάστε περισσότερα...

Like us on Facebook !

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Advertisement

Ενδιαφέροντα