Connect with us

NBA

Ρεντζιάς: «Ναι, θα συμμετάσχω…»

Ο βετεράνος Ευθύμης Ρεντζιάς σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για τα σύγχρονα δεδομένα του μπάσκετ στην Ελλάδα.

Δημοσιεύτηκε

Στο Sport24.gr παραχώρησε συνέντευξη ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο οποίος μοιράστηκε σκέψεις για την αναδιάρθρωση του ελληνικού μπάσκετ:

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Ευθύμη θα είσαι ενεργός ενόψει των επερχόμενων εκλογών στην ΕΟΚ;
«Ναι, θα συμμετάσχω και εγώ σε αυτή τη διαδικασία των εκλογών. Βλέπω μια προοπτική αλλαγής, κάτι που δεν συνέβαινε παλαιότερα. Δεν ήταν ελκυστικό το να συμμετέχεις. Εγώ από πολύ μικρός βρίσκομαι στον χώρο του μπάσκετ και συνεχίζω ενεργά την παρουσία μου, αρχικά με την Triple Crown και τα τελευταία χρόνια ως πρεσβευτής του ΝΒΑ. Είναι αυτό που αγαπάω και μου αρέσει καλύτερα εκτός βέβαια από τις άλλες δραστηριότητες μου».

Πώς προέκυψε η πρόταση;
«Η πρόταση έγινε από τον Παναγιώτη Φασούλα και φυσικά δεν θα μπορούσα να του αρνηθώ. Κάναμε ένα ραντεβού και μου εξήγησε τι ακριβώς θέλει να κάνει. Είναι μέσα και ο Φάνης (σ.σ.: Χριστοδούλου). Πως μπορείς να πεις όχι σε τέτοια πρόταση και προοπτική; Αυτά που άκουσα με κάλυψαν πλήρως και έτσι μπήκα στη διαδικασία».

Ποιο είναι το διαφορετικό που πρεσβεύετε;
«Διαμορφώνεται ένα ελκυστικό σχήμα και γίνεται μια τελείως διαφορετική προσπάθεια, προς άλλη κατεύθυνση. Συζητάμε με δεκάδες παλαιούς συμπαίκτες και γενικότερα μπασκετικούς φίλους. Η ανταπόκριση είναι εντυπωσιακή. Σιγά-σιγά το σχήμα παίρνει μορφή».

Τι πρέπει να αλλάξει ώστε το μπάσκετ να αναγεννηθεί;
«Θεωρώ ότι θα πρέπει να εκσυγχρονιστεί σε όλους τους τομείς. Βλέπουμε όλοι τι γίνεται στις προηγμένες χώρες. Παρακολουθώντας τα πράγματα αναρωτιέμαι πολλές φορές για τι εμείς λειτουργούμε ανάλογα; Ούτε μπασκετικά υπανάπτυκτη χώρα είμαστε, ούτε μπασκετική “μπανανία”! Είμαστε πολύ πιο ικανοί απ’ όσο βγάζουμε προς τα έξω!

Τι μας λείπει; Μας λείπουν οι άνθρωποι που θα κάνουν τα πράγματα να γίνουν πιο επαγγελματικά. Θέλω να ξεκαθαρίσω, για να είμαι απολύτως σαφής ότι εμείς δεν πάμε κόντρα σε ανθρώπους. Προσωπικά, είμαι κατά των αποκλεισμών. Ωστόσο, εφόσον το κράτος νομοθετεί και μας δίνει την ευκαιρία, νομίζω ότι είμαι μια καλή ευκαιρία να αλλάξουμε πράγματα. Έχω πολύ ψηλά τον πρόεδρο της ΕΟΚ.

Όλοι ξέρουμε την πορεία του Βασιλακόπουλου ειδικά στα “πέτρινα” χρόνια του αθλήματος. Πήρε το μπάσκετ στις πλάτες του και το έφτασε εκεί που το έφτασε, με τη βοήθεια φυσικά των παικτών και των υπολοίπων ανθρώπων της ομοσπονδίας. Είμαι παιδί του αναπτυξιακού προγράμματος και χάρη στον πρόεδρο προχώρησα στις Εθνικές ομάδες. Με βοήθησε και σε όποια προβλήματα είχα, ήταν κοντά σε μένα και την οικογένειά μου».

Άρα, θεωρείς ότι η ΕΟΚ με την υπάρχουσα ηγεσία έχει φτάσει στο τέλος της διαδρομής της;
«Ναι και μπορώ να πω με περισσή επιτυχία, αν κρίνουμε από πού ξεκίνησε η όλη προσπάθεια και ποια κατάληξη είχε».

Διακρίνεις ότι δεν υπάρχει ενότητα στον χώρο;
«Αυτό που εγώ βλέπω και μπορώ να πω είναι ότι με την ΕΟΚ στη Θεσσαλία, υπάρχει εξαιρετική συνεργασία σε ότι και αν έχουμε διοργανώσεις. Μας βοήθησε, αλλά βοηθήσαμε και εμείς πολύ. Χρειάζεται όμως ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη και σύγχρονη τεχνογνωσία. Δεν γίνεται δουλεύουμε όπως δουλεύαμε πριν 15-20 χρόνια. Ταυτόχρονα, καλό είναι να γίνουμε περισσότερο ενωτικοί για το καλό του αθλήματος».

Ποιες είναι οι προσδοκίες σας σαν σχήμα;
«Θέλουμε να είμαστε η επόμενη μέρα του αθλήματος. Ο Παναγιώτης μιλάει με πολύ κόσμο. Έχει σπάσει το τηλέφωνό του από αθλητές που τον κάλεσαν για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και να μας συμπαρασταθούν. Όλοι θέλουν να δηλώσουν το παρών σε αυτή την προσπάθεια. Όλοι θέλουν να συμμετάσχουν. Τον χειρισμό των επιμέρους θεμάτων τον έχει αναλάβει ο Παναγιώτης».

Για την υποψηφιότητα του κ. Λιόλιου θα ήθελες να κάνεις ένα σχόλιο;
« Όλες οι υποψηφιότητες είναι σημαντικές. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Εμείς δεν είμαστε εδώ για να διχάσουμε. Είμαστε για να ενώσουμε το μπάσκετ. Το άθλημα έχει μεγάλη ανάγκη από ανθρώπους με όρεξη, όραμα και τεχνογνωσία».

Μήπως χρειάζεται και μεγαλύτερη εξωστρέφεια;
«Δεν το συζητάμε καν αυτό. Πρέπει να δούμε τελείως διαφορετικά τις σχέσεις μας με την Euroleague, με το ΝΒΑ. Δεν είμαστε εξωστρεφείς. Πολλά πρέπει να αναθεωρήσουμε για το ίδιο το μπάσκετ στην Ελλάδα. Και επαναλαμβάνω να βοηθήσουν όλοι όσοι μπορούν, γιατί θα υπάρχουν και ορισμένοι που δεν θέλουν να το πράξουν ή δεν μπορούν».

Στην περίπτωση που εκλεγείτε, το οργανωτικό κομμάτι, τουλάχιστον στο πρώτο διάστημα, σε προβληματίζει καθόλου;
« Όπως προανέφερα χρειάζονται νέοι άνθρωποι και νέες ιδέες. Η προσπάθεια όμως θα είναι συλλογική. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για την επανεκκίνηση του μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα. Θα πρέπει όμως να γίνει ένα πάντρεμα και με αθλητές και παράγοντες που βρίσκονται και τώρα στην ομοσπονδία. Δεν είναι εύκολο να φύγουν όλοι. Δεν γίνεται να διοικήσεις την ΕΟΚ χωρίς το απαραίτητο πάντρεμα παλιών και νέων. Μπορούν όλοι να συμμετάσχουν. Χρειάζεται όμως η παρουσία των νέων για να πάει μπροστά το μπάσκετ».

Ποια είναι η ανταπόκριση μέχρι στιγμής στην προσπάθεια που ξεκινήσατε;
«Τεράστια. Όσοι με πήραν τηλέφωνο και είναι πάρα πολλοί μου λένε “μπράβο προχωρήστε. Είναι η ώρα σας”. Ο Παναγιώτης έχει μιλήσει με πολλούς ανθρώπους. Η απόφαση όλων μας είναι συνειδητή και είμαστε έτοιμοι για σκληρή δουλειά».

«Κακός βαθμός σε επιλογές προπονητών και σε οργάνωση στην Εθνική”

Η επίσημη αγαπημένη είναι ένα κεφάλαιο που μας πονάει όλους, κυρίως λόγω της αδυναμίας της να κάνει το κάτι παραπάνω την τελευταία δεκαετίας. Ο παλαίμαχος σέντερ έχει τη δική του εξήγηση».

Τι πιστεύεις ότι φταίει για την πορεία της Εθνικής ομάδας εδώ και μια δεκαετία;
«Ταλέντο και ποιότητα αδιαμφησβήτητα υπάρχουν. Νομίζω ότι έχουν γίνει κακές επιλογές στους προπονητές και το χαμηλός είναι και ο βαθμός στο οργανωτικό κομμάτι. Παράλληλα στον κάθε προπονητή πρέπει να δίνεις χρόνια να υποστηρίξεις όλη τη δομή της Εθνικής. Πρέπει οι παίκτες να αισθάνονται χαρούμενοι που αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα. Ο coach Σκουρτόπουλος το παλεύει και νομίζω τα έχει πάει εξαιρετικά. Ίσως χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο. Ο Pitino θα ήταν μια καλή λύση, ωστόσο όλα θα επανεξεταστούν από μηδενική βάση».

Μήπως φταίει και το επίπεδο της Α1 για το οποίο νομίζω όλοι συμφωνούν πως είναι επιεικώς πολύ μέτριο;
«Η Α1 εδώ και πολλά χρόνια έχει χάσει την αίγλη της. Βλέπουμε ότι ουσιαστικά η μάχη γίνεται ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που βεβαίως φέτος δεν συμμετέχει και από εκεί και πέρα ξεχωρίζει η ΑΕΚ και ο Προμηθέας. Δεν θέλω όμως να αδικήσω καμία ομάδα».

Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα δύο τριών ταχυτήτων που ουσιαστικά κρατιέται όρθιο με ταχυδαχτυλουργικά. Δεν είναι ελκυστικό για τον κόσμο, τα γήπεδα είναι άδεια. Είναι ξεκάθαρο πως θα πρέπει να αλλάξουν πολλά όποιος και αν ηγείται του συνδέσμου, είτε είναι ο Γαλατσόπουλος, είτε κάποιος άλλος».

Η κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού έχει πληγώσει το πρωτάθλημα…
«Θα πρέπει να τα βρουν. Είναι μονόδρομος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει προηγούμενο με τον Ολυμπιακό να υποβιβάζεται στην Α2. Μιλάμε για δύο κορυφαίες ομάδες που αποτελούν την βιτρίνα μας στην Ευρωλίγκα. Πρωταγωνιστούν και αποτελούν διαφήμιση για το ελληνικό μπάσκετ».

Είσαι και εσύ υπέρ της μείωσης των ξένων παικτών;
«Το επίπεδο των περισσοτέρων ξένων παικτών είναι μετριότατο. Είναι επιτακτική ανάγκη να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις. Πρέπει να πάμε σε μείωση των ξένων. Να δοθεί ο χώρος και ο χρόνος στους Έλληνες να εξελιχθούν. Παλαιότερα οι ξένοι ήταν ότι καλύτεροι. Αυτοί που παίζουν τα τελευταία χρόνια δεν προσφέρουν κάτι”.

Για το Last Dance:
«Το Last Dance έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και οι περισσότεροι μιλάνε για τον Μichael Jordan. Ο Ευθύμης Ρεντζιάς ευτύχησε, ως παίκτης των Sixers, να είναι παρών στο τελευταίο παιχνίδι του MJ στη Φιλαντέλφια κόντρα στους Wizards στις 16 Απριλίου του 2003».

Ποια η γνώμη σου για το ντοκιμαντέρ;
«Είναι απίστευτο, αριστούργημα, ότι καλύτερο έχουμε δει στο μπάσκετ. Απορώ που δεν είχε βγει νωρίτερα. Αναδεικνύει πτυχές του Jordan που δεν γνωρίζαμε. Περνάει πολλά μηνύματα, ενώ βλέπουμε δεξιότητες ανθρώπων που τότε δεν είχαν φανεί ιδιαίτερα. Πρέπει όλοι οι μπασκετικοί να το δουν για να μάθουν. Για παράδειγμα, είναι μαγικός ο τρόπος με το οποίον ο Phil Jackson διαχειρίστηκε την όλη κατάσταση».

Η εμπειρία σου από το τελευταίο του παιχνίδι;
«Ο Jordan ήταν ό,τι πιο τέλειο υπήρχε στο μπάσκετ. Έκανε το άθλημα πιο εύκολο. Έβλεπες πράγματα και έλεγες αν όντως είναι κοινώς θνητός ή είχε άλλες ικανότητες. Θυμάμαι ο Larry Brown, ο οποίος ήταν μεγάλος φαν του Jordan μας μιλούσε γι’ αυτό το παιχνίδι μια εβδομάδα νωρίτερα. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη στο standing ovation. Ήταν η αναγνώριση ενός τεράστιου αθλητή. Έχουμε και εμείς στην Ελλάδα Jordan και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο. Αναγνωρίζονται όμως από τους οπαδούς της κάθε ομάδας και όχι απ’ όλους τους φιλάθλους. Εγώ αυτό θέλω να δω. Το μπάσκετ και ο αθλητισμός γενικότερα είναι τρόπος ζωής. Εμείς έχουμε μείνει πίσω».

Απαιτείται αλλαγή νοοτροπίας…
«Δυστυχώς εμείς έχουμε μείνει στα βρισίδια. Χρειάζεται σύμπραξη πολιτείας και ομάδων για να βελτιώσουμε την εικόνα. «Να σπάσουν αυγά» και οι ομάδες. Είμαστε δυστυχώς πολύ μακριά. Ποιος θέλει να βλέπει άδεια γήπεδα μετά από τιμωρίες; Δουλειά και τεχνογνωσία, αυτά χρειάζονται».

Πάμε και στον κορονοϊό. Πώς έχεις βιώσει την κατάσταση;
«Είναι μια τεράστια δοκιμασία για όλο τον πλανήτη. Μιλάμε για δύσκολες καταστάσεις και περισσότερο για όσους ασθένησαν και βέβαια γι’ αυτούς που έφυγαν από κοντά μας. Σαν χώρα το χειριστήκαμε καλύτερα απ΄ όλους σύμφωνα και με τους αριθμούς. Η κυβέρνηση πήρε σημαντικές πολιτικές αποφάσεις και δικαιώθηκε αν και στην αρχή είχε κατηγορηθεί. Ένας δικός μας άνθρωπος, ο Βασίλης Κικίλιας από τη θέση του Υπουργού Υγείας, συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτό το αποτέλεσμα».

Τα πήγαμε όμως καλά ως λαός…
«Περάσαμε δύσκολα κλεισμένοι στο σπίτι σε καραντίνα. Πειθαρχήσαμε σαν λαός και αυτό ήταν λίγο περίεργο. Το σχέδιο όμως ήταν πολύ καλό. Έχουμε τα λιγότερα θύματα. Μιλάω με πολλούς φίλους μου στο εξωτερικό. Οι Ισπανοί δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, το ίδιο και οι Ιταλοί. Στην Αμερική δεν κατάλαβαν από πού του ήρθε. Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη, αλλά έχουμε ζήσει και χειρότερα».

Ναι, αλλά μετά τα μνημόνια δεχόμαστε και δεύτερη “σφαλιάρα”, στο οικονομικό σκέλος πάντα…
« Έτσι είναι, αλλά έχουμε πλέον την εμπειρία και ανθρώπους σε καίριες θέσεις για να τα καταφέρουμε. Χάσαμε λίγους ανθρώπους, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το κόστος της ανθρώπινης ζωής. Εγώ ταυτίζομαι με αυτό. Αν δεν έχεις υγεία τότε όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα».

Διαβάστε περισσότερα...
Advertisement
Πατήστε για σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

NBA

Πολ Πιρς: «Ο Ντόντσιτς είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης του ΝΒΑ» (pic)

Ο Πολ Πιρς δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποθεώσει τον Λούκα Ντόντσιτς.

Δημοσιεύτηκε

Ο πρώην ΝΒΑer έχει σε τεράστια εκτίμηση τον Λούκα Ντόντσιτς και με τις δηλώσεις του φροντίζει να το κάνει σαφές. Ο Πολ Πιρς ξεκάθαρα σχολίασε πως ο νεαρός Σλοβένος είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης της λίγκας αυτή την στιγμή.

«Είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης στο ΝΒΑ», τόνισε ο «The Truth», με τον Λούκα πάντως να έχει γυρίσει με εξαιρετική διάθεση στην δράση.

Διαβάστε περισσότερα...

NBA

Ο Ρούμπιτ στην Ζαλγκίρις (pic)

Ο Αμερικανός φόργουορντ μετακόμισε από τον Πειραιά στο Κάουνας.

Δημοσιεύτηκε

Ο Ολυμπιακός έκρινε πως ο Όγκουστιν Ρούμπιτ δεν μπορούσε να προσφέρει όσα ήθελαν στην ομάδα και τον άφησαν ελεύθερο.

Ο Αμερικανός βρήκε πολύ γρήγορα δουλειά αφού είναι καλός παίκτης με την Ζαλγκίρις Κάουνας να του εμπιστεύεται μία θέση στο ρόστερ της.

Ο Ρούμπιτ ανακοινώθηκε από την λιθουανική ομάδα με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα...

NBA

Ο Καρμέλο αδυνάτισε και «πετάει» και στην άμυνα! (vid)

Ο Καρμέλο Άντονι στην καραντίνα έχασε τα περιττά κιλά και φαίνεται πως αυτό του έχει κάνει καλό και στην άμυνα του.

Δημοσιεύτηκε

Ο άσος των Μπλέιζερς εμφανίστηκε στην «φούσκα» του ΝΒΑ τόσο αδυνατισμένος, που θυμίζει τον παλιό καλό εαυτό του και ατό φαίνεται πως τον έχει ανεβάσει σε όλα τα επίπεδα. Στην προπόνηση του Πόρτλαντ φαίνεται να παίζει άμυνα με μεγάλη διάθεση και να κινείται ακόμα καλύτερα στο παρκέ. Οι Μπλέιζερς ετοιμάζονται για να παλέψουν για μια θέση στα playoffs και ο ανεβασμένος Καρμέλο είναι το καλύτερο νέο γι’ αυτούς.

Διαβάστε περισσότερα...

NBA

«Κάρφωσαν» τον Μπάτλερ γιατί ντρίμπλαρε το βράδυ στο δωμάτιο του!

Ο Τζίμι Μπάτλερ έπαιζε με την μπάλα του στο δωμάτιο αργά το βράδυ και κάποιος τον… κάρφωσε.

Δημοσιεύτηκε

Παράπονα από τους… γείτονες είχε ο Τζίμι Μπάτλερ. Ο παίκτης των Χιτ προφανώς βαριόταν στο δωμάτιο του και αργά το βράδυ αποφάσισε να παίξει με την μπάλα και να κάνει ντρίμπλες. Αυτό σίγουρα δεν άρεσε στους διπλανούς του, αφού τον «κάρφωσαν» και του έγινε παρατήρηση για να σταματήσει.

Η «φούσκα» μέχρι τώρα έχει αρκετά… καρφώματα και είμαστε ακόμα στην αρχή.

 

Διαβάστε περισσότερα...

NBA

Ο Μπάτλερ δεν θα έχει ούτε μήνυμα ούτε όνομα στη φανέλα του! (vid)

Ο γκαρντ των Χιτ αποφάσισε να διαφοροποιηθεί εντελώς σχετικά με το πίσω μέρος της φανέλας του.

Δημοσιεύτηκε

Οι περισσότεροι παίκτες του NBA θα επιλέξουν ένα από τα μηνύματα που έχει προτείνει η Λίγκα για να περάσουν κοινωνικό μήνυμα.

Κάποιοι άλλοι απλά θα έχουν το όνομά τους πίσω διότι δεν τους εκφράζει κάποιο από τα προεπιλεγμένα μηνύματα.

Ο Τζίμι Μπάτλερ αποφάσισε να μην βάλει τίποτα και να έχει κενό.

Ο γκαρντ των Χιτ ανέφερε πως, «αποφάσισα να μην έχω ούτε κάποιο μήνυμα ούτε το επίθετο μου. Σέβομαι την Λίγκα αλλά με να μην βάλω τίποτα γυρίζω πίσω στο ποιος ήμουν κάποτε και ποιος είμαι τώρα. Δεν διαφέρω από κανέναν άλλον ανεξαρτήτως χρώματος. Αυτό είναι  το μήνυμά μου».

Διαβάστε περισσότερα...

NBA

Βγήκε από την καραντίνα ο Γιόκιτς (pics)

Στην αποστολή των Νάγκερς ενσωματώθηκε ο Νίκολα Γιόκιτς με τον Σέρβο να βγαίνει από την καραντίνα που βρισκόταν όταν και είχε βρεθεί θετικός σε κορονοϊό.

Δημοσιεύτηκε

Μαζί με τον ηγέτη τους θα προετοιμαστούν οι Νάγκετς για τα playoffs του NBA. Ο Νίκολα Γιόκιτς βγήκε από την καραντίνα στην οποία βρισκόταν επειδή είχε βρεθεί θετικός σε κορονοϊό και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις κανονικά, καθώς πριν περιμένει τα αποτελέσματα από τα τεστ φυσικής κατάστασης που έχει κάνει.

Διαβάστε περισσότερα...

NBA

Ρόουζ: «Έχω όλους τους επαίνους που ήθελα, ήρθε η ώρα για ένα πρωτάθλημα» (pic)

Ο Ντέρικ Ρόουζ παραδέχτηκε ότι έχει κερδίσει την αναγνώριση που ήθελε, αλλά πλέον χρειάζεται ένα πρωτάθλημα.

Δημοσιεύτηκε

Ο άσος των Πίστονς έχει περάσει πολλά στην καριέρα του και η διαδρομή του μόνο εύκολη δεν ήταν. Ο Ρόουζ πολύ μικρός «έλαμψε», έγραψε ιστορία με το βραβείο MVP που κέρδισε, αλλά του λείπει ένα πρωτάθλημα. Μπορεί να έφτασε μια… ανάσα από το να τα παρατήσει όλα, πλέον όμως είναι καλά, είναι δυνατός στο παρκέ και ψάχνει τον τίτλο εκείνον που θα τον απογειώσει.

«Θέλω να κερδίσω ένα πρωτάθλημα. Αυτό θέλω να κάνω. Έχω όλους τους επαίνους που ήθελα, αλλά τώρα έχει έρθει η ώρα να κερδίσω».

Διαβάστε περισσότερα...

NBA

Ο ψηλότερος παίκτης των Ρόκετς είναι όσο ο πιο κοντός παίκτης των Σίξερς (pic)

Οι Ρόκετς δεν έκαναν κάποια προσθήκη με την επιστροφή στην δράση και θα γυρίσουν με το small ball που τους αφήσαμε.

Δημοσιεύτηκε

Μεγάλη κουβέντα έγινε την φετινή σεζόν για το small ball που αποφάσισαν να πορευθούν οι Ρόκετς. Η ομάδα του Χιούστον έμεινε χωρίς ψηλό και αποφάσισε να παίξει με 5 κοντούς και έχοντας αθλητικούς παίκτες. Στην αρχή αυτό πήγε πολύ καλά, αλλά στις πρώτες ήττες ξεκίνησαν και οι πρώτες γκρίνιες.

Πλέον, το ΝΒΑ θα ολοκληρωθεί στο Ορλάντο και οι ομάδες λόγω των ειδικών συνθηκών είχαν την ευκαιρία να κάνουν προσθήκες. Κάτι τέτοιο δεν έγινε από τους Ρόκετς που συνεχίζουν να είναι από τις πιο κοντές ομάδες, ενώ ένα απίστευτο στατιστικό είναι ότι ο πιο ψηλός παίκτης της ομάδας είναι σχεδόν το ίδιο με τον πιο κοντό παίκτη των Σίξερς.

https://www.facebook.com/thebuzz.nba/posts/3267577243349696

Διαβάστε περισσότερα...

Like us on Facebook !

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Advertisement

Ενδιαφέροντα