Connect with us

ΕΣΚΑΝΑ

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔ ΕΣΚΑΝΑ, Ιωσήφ Βουράκης!

Ο Ιωσήφ Βουράκης υπέβαλλε την παραίτηση του, καθώς όπως τόνισε εδώ και πολλούς μήνες αυτός και οι συνεργάτες του παλεύουν εναντίον όλων.

Δημοσιεύτηκε

Ο Ιωσήφ Βουράκης με ένα κείμενο πραγματικό καταπέλτη υπέβαλε την παραίτηση του, αναφερόμενος σε «παράγοντες» οι οποίοι επηρεάζουν τη διαιτησία, ενώ στρέφεται ευθέως κατά της διοίκησης του συνδέσμου Πειραιά. Εκτός από τον Βουράκη παραιτήθηκε και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Καρότσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δευτερα 25/11/2019

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Το 2018, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, κ. Λυμπεράτος, μας πρότεινε την ηγεσία της ΚΕΔ ΕΣΚΑΝΑ με άμεσο συνεργάτη τον κύριο Πηλοϊδη , μία πρόταση που έγινε άμεσα και ομόφωνα αποδεκτή από όλους μας.
Από τη πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, εργαστήκαμε σκληρά με σκοπό την αναγέννηση της ΕΣΚΑΝΑ και τη τοποθέτηση αυτής σε πρώτο πλάνο. Αφιερώσαμε πολλές ώρες με όλους τους διαιτητές, συνεργαστήκαμε στενά για την εκπαίδευσή τους, τρέξαμε μαζί τους για να προετοιμαστούν καταλλήλως για τις εξετάσεις προσταζ, αφιερώσαμε ώρες παρακολουθώντας βίντεο από τους αγώνες τους, επικοινωνούσαμε εβδομαδιαίως με σκοπό την ανταλλαγή ερωτήσεων για τους κανονισμούς και την ευαισθητοποίηση των διαιτητών προς αυτούς. Όλες αυτές οι ώρες αφιερώθηκαν με αγάπη και πείσμα για κάτι που αγαπάμε, το μπάσκετ και την διαιτησία.
Η μεγαλύτερη επιτυχία αυτής της συνολικής προσπάθειας ήταν η διεκδίκηση και η παροχή του επίσημου «χαρτιού» της ομοσπονδίας που καθόριζε ότι στα γήπεδα της ΕΣΚΑΝΑ θα παίζουν μόνο διαιτητές του ΣΥΔΚΝΑ, κάτι που είχε να συμβεί πάρα πολλά χρόνια. Χάρη σε αυτό, οι διαιτητές του ΣΥΔΚΝΑ, που μέχρι τότε ήταν παροπλισμένοι , έπαιζαν σε παιχνίδια Α, Β, και Γ κατηγορίας.
Η μεγαλύτερη αμοιβή για αυτόν τον αγώνα ήταν το ομόφωνο «μπράβο» που εισπράξαμε στη λήξη της περσινής σεζόν τόσο από την Ένωση όσο και από τις ομάδες. Παρ όλα αυτά, με δυσάρεστη έκπληξη, μας ανακοινώθηκε η επιβολή ποινής από το Δ.Σ. του Συνδέσμου το καλοκαίρι του 2019. Η δυσαρέσκεια είναι μεγάλη, καθώς σε συνεργασία με τον κ. Πηλοϊδη κάναμε πολλές ενέργειες για να μπορέσουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο τόσο των αγώνων όσο και της συνολικής εικόνας των τοπικών πρωταθλημάτων .
Θεωρούμε αδιανόητο το γεγονός ύπαρξης «παραγόντων» που μπορούν να επηρεάζουν τις τύχες του μπάσκετ και της διαιτησίας, και να γκρεμίζουν αγώνες που δόθηκαν με πολύ πείσμα και ιδρώτα. Δεν είναι δυνατό, το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ να ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές και να αφήνει ορισμένους «διαιτητές» και ” παράγοντες” να καταστρέφουν αυτό που τόσο χρόνια τα ίδια μέλη του Δ.Σ. έχτισαν με πολύ κόπο. Είναι αξιοπερίεργο το γεγονός ότι ο μηχανισμός είναι τόσο δυσκίνητος.Ολοι ξέρουμε ότι αν δεν υπάρχουν ενώσεις, δεν υπάρχει ομοσπονδία.
Κύριοι, είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που δεν έχουμε μάθει να τα παρατάμε και να κάνουμε πίσω. Όμως, εδώ και οχτώ (8) μήνες, τρεις άνθρωποι παλεύουμε μόνοι μας εναντίων όλων, και συγκεκριμένα εναντίων της Διοίκησης του Συνδέσμου Πειραιά μιας διοίκησης ερασιτεχνών που θα έκαναν τα πάντα για έναν ορισμό : από το να παραδώσουν λίστα με ονόματα συναδέλφων σε ανώτερους τους χαρακτηρίζοντας τους ως ” αντιφρονούντες ” η’ ασυμβίβαστους στις εντολές τους , μέχρι στο να αναπτύσσουν άλλες σχέσεις με ομάδες και παράγοντες για να τα έχουν καλά με όλους ! Εντυπωσιακό το που μπορεί να φτάσει κάποιος για να μπει το όνομα του στο μαγικό χαρτάκι ( εξ Αθηνών ) των ορισμών . Εντυπωσιακότερο ότι κάποιοι άνθρωποι αμφιλεγόμενης τιμιότητας έχουν το ελεύθερο να ασκούν πολιτική και να πιέζουν καταστάσεις .
Για να δικαιωθεί ο χρόνος μας, ο κόπος μας αλλά και για να είμαστε σωστοί με τη συνείδησή μας, δε θα σταματήσουμε τον αγώνα μας. Μην έχοντας κάποια άλλη επιλογή, θα κινηθούμε νομικά κατά αυτών που θεώρησαν ότι μπορούν να περιπαίζουν με τις προσπάθειες μας, και θα προτρέψουμε και τις ομάδες, να μιλήσουν και να εκφράσουν και αυτές τα δικά τους προβλήματα για μια συνολική, ολιστική και άμεση λύση.

ΥΓ1) Προφανώς εμείς αυτό που αντιπροσωπεύουμε είναι μια διαιτησία αξιοπρεπής και περιφανή ! Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που θέλουν τα ” μεγάλα κεφάλια ” είναι διαιτησία εξυπηρετήσεων …
ΥΓ 2) Σας ευχαριστούμε πολύ που μας θυμίσατε τους λόγους που σταματήσαμε την διαιτησία.
ΥΓ 3) Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλα τα παιδιά που εδώ και 1,5 χρόνο έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό για να βγουν τα πρωταθλήματα και μας κάνανε περιφανους . Σίγουρα κάναμε λάθη ,όλοι κάνουμε. Έχουμε όμως πεντακάθαρη συνείδηση γιατί ήμασταν τίμιοι τόσο απέναντι στους διαιτητές όσο και στις ομάδες.
ΥΓ4) Αν εμείς καταφέραμε μέσα σε σχεδόν ενάμιση χρόνο να ταράξουμε τα νερά , φανταστείτε πόσο εύκολα μπορούμε όλοι να αλλάξουμε το σύστημα τους . Είναι κρίμα για κάποιους διαιτητές με ταλέντο που υπηρετούν την διαιτησία να μπαίνουν πίσω και να προχωράνε όσοι εξυπηρετούν με την διαιτησία τους !

Με τιμή

Ιωσήφ Βουράκης πρόεδρος ΚΕΔ ΕΣΚΑΝΑ

Γιώργος Καροτσης αντ/ρος ΚΕΔ ΕΣΚΑΝΑ–
ΚΕΔ/ΕΣΚΑΝΑ


ΚΕΔ/ΕΣΚΑΝΑ

Διαβάστε περισσότερα...
Πατήστε για σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΣΚΑΝΑ

Εξειδικευμένο σύστημα προπονήσεων από τον Άρη Νικαίας με «γνώμονα» την ασφάλεια (pics)

Είναι δεδομένο πως πολλά έχουν αλλάξει μετά την πανδημία που μας έπληξε και μέσα σε αυτά είναι και ο τρόπος προπόνησης, με τον Άρη Νικαίας να είναι η πρώτη ακαδημία που προσαρμόζεται σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.

Δημοσιεύτηκε

Ένα πρωτοποριακό στυλ προπόνησης υιοθέτησε στις ακαδημίες του η ομάδα του Γ.Ν.Ο. Άρη Νικαίας, λαμβάνοντας υπόψιν του όλα τα υγειονομικά μέτρα προφύλαξης, προκειμένου να επιστρέψει στην δράση. Ένα σύστημα προπονήσεις για παιδιά γεννημένα 2007-2003 που στοχεύει στην ατομική βελτίωση του αθλητή σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού του, ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ασφάλεια των παιδιών.

Ένα μπασκετικό καμπ δύο περιόδων (25 Μαΐου- 14 Ιουνίου και 15 Ιουνίου- 5 Ιουλίου) με ειδικά διαμορφωμένους χώρους και τηρουμένων των απαραίτητων αποστάσεων έτσι ώστε το μπάσκετ να μην λείψει από κανέναν.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Image

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΣΚΑΝΑ

Τα καλύτερα του Παπαγεωργίου από Δραπετσώνα και Φοίνικα Πειραιά (vid)

Ο Γεράσιμος Παπαγεωργίου διακρίνεται για τη δεινότητα που έχει να εκτελεί τις αντίπαλες άμυνες, έξω από τη γραμμή των 6.75.

Δημοσιεύτηκε

Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους σουτέρ στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Τη περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Δραπετσώνας στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ, ενώ φέτος ο Φοίνικας Πειραιά, θέλοντας να πρωταγωνιστήσει στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ, τον πρόσθεσε στο ρόστερ του. Ο λόγος για τον Γεράσιμο Παπαγεωργίου.

Ο 23χρονος γκαρντ πραγματοποίησε μια μεστή σεζόν με τον Φοίνικα και η All-Star Video Productions ετοίμασε ένα αναλυτικό scouting report για το… ρεπερτόριο του Γεράσιμου Παπαγεωργίου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΣΚΑΝΑ

Ηλεκτρούπολη: Παρελθόν ο Παπασπυριδάκος (pic)

Η Ηλεκτρούπουλη ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Στέφανο Παπασπυριδάκο.

Δημοσιεύτηκε

Η ομάδα που τα τελευταία χρόνια εντυπωσίαζε με το μπάσκετ που απέδιδε, βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση προπονητή, αφού ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Στέφανο Παπασπυριδάκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λύση συνεργασίας Στ. Παπασπυριδάκου Α.Σ.Η
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ηλεκτρούπολης και ο τεχνικός της Ανδρικής ομάδας Στέφανος Παπασπυριδάκος προχώρησαν στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά το Στέφανο Παπασπυριδάκο για τη συνεργασία τους και την συμβολή του στις επιτυχίες της ανδρικής ομάδας τη τελευταία διετία και του εύχονται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Σάκος»

Λύση συνεργασίας Στ. Παπασπυριδάκου Α.Σ.ΗΤο Δ.Σ. του Α.Σ. Ηλεκτρούπολης και ο τεχνικός της Ανδρικής ομάδας Στέφανος…

Gepostet von Αθλητικός Σύλλογος Ηλεκτρούπολης am Montag, 25. Mai 2020

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΣΚΑΝΑ

Ίκαρος Καλλιθέας: Ανανέωσαν Παύλος – Κεφαλίδης

Στην τεχνική ηγεσία του Ικάρου Καλλιθέας θα συνεχίσει ο Γιάννης Παύλος, στο πλευρό του θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Κεφαλίδης.

Δημοσιεύτηκε

Ο Ίκαρος Καλλιθέας θα συνεχίσει στην Γ’ Εθνική, αφού ήταν αήττητος και στην πρώτη θέση, στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ που δεν ολοκληρώθηκε, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Όπως είχε δηλώσει και ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, οι συντελεστές της ξέφρενης φετινής πορεία θα ανανεώσουν με τον Ίκαρο ενόψει της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Καλλιθέας ανακοίνωσε την παραμονή του head coach, Γιάννη Παύλου και του άμεσου συνεργάτη του, Γιώργου Κεφαλίδη. Οι δυο τους θα καθοδηγήσουν τον Ίκαρο Καλλιθέας στην Γ’ Εθνική, έχοντας τον στόχο η ομάδα να πρωταγωνιστήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ Γ´:ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ!!!!

Η οικογένεια του Ικάρου κ ο επίτιμος πρόεδρος Δ.Αγγελοπουλος με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας με τον Coach Γιάννη Παυλο για την σεζόν 2020-2021!!!

Η εξαιρετικά πετυχημένη φετινή χρονιά ,το ήθος κ η διάθεση των δυο πλευρών επισφράγισαν την ανανέωση της συνεργασίας.

Τέλος ,ανακοινώνουμε κ την συνέχιση της συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή Γιώργο Κεφαλίδη!!!»

ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ Γ´:ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ!!!!Η οικογένεια του Ικάρου κ ο επίτιμος πρόεδρος Δ.Αγγελοπουλος με μεγάλη χαρά…

Gepostet von Ίκαρος Καλλιθέας B.C am Montag, 25. Mai 2020

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΣΚΑΝΑ

Τέλος της σεζόν και στην ΕΣΚΑΝΑ

Μετά την χθεσινή (4/5) απόφαση της ΕΟΚ, μια μετά τις άλλες οι ενώσεις στη χώρα καλούνται να πάρουν τις αποφάσεις τους.

Δημοσιεύτηκε

Η ΕΣΚΑΝΑ από την πλευρά της αποφάσισε την διακοπή των πρωταθλημάτων της, με τον Ίκαρο Καλλιθέας να προπορευόταν στην πρώτη κατηγορία ανδρών, και τα πρωταθλήματα γυναικών να είχαν προχωρήσει στην δεύτερη τους φάση.

Αναλυτικά :

«Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. μετά από την απόφαση της ΕΟΚ για διακοπή και λήξη των Εθνικών Πρωταθλημάτων με επικύρωση βαθμολογιών ,  έλαβε την απόφαση να βάλει τέλος στα πρωταθλήματα της Ένωσης  ανδρών ,  γυναικών, νέων ανδρών παίδων εφήβων κορασίδων νεανίδων αλλά και σε όλα τα τουρνουά μικρότερων ηλικιών (παμπαίδων , μίνι αγοριών , προμίνι , παγκορασίδων και μίνι κοριτσιών) για τη σεζόν 2019-20. Επίσης επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες όπως ακριβώς είχαν διαμορφωθεί μέχρι την ημέρα διακοπής της 11ης Μαρτίου 2020 .

Δεν θα ολοκληρωθούν φέτος, λόγω του κινδύνου που ελλοχεύει για την υγεία των αθλητών. Σε νέο Δ.Σ. στις επόμενες ημέρες θα αποφασισθεί , με γνώμονα και τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας η άνοδος και ο υποβιβασμός από τις όποιες κατηγορίες φύλων και ηλικιών , με γνώμονα πάντα τις ιδιαιτερότητες της κατάστασης.

Τέλος όπως κάθε χρόνο αποφασίστηκε να προσκληθούν τα σωματεία της Ένωσης όπως αποστείλουν με έγγραφο τις προτάσεις τους για τα πρωταθλήματα 2020-21  της νέας αθλητικής περιόδου και τον τρόπο διεξαγωγής τους . Οι προτάσεις μπορούν να υποβληθούν είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected]  είτε με απευθείας παράδοση εγγράφου στα γραφεία της Ένωσης στην Καλλιθέα (Σπάρτης 90 και Αραπάκη)».

Διαβάστε περισσότερα...

A2

Σκέψεις για «τζάμπολ» τον Μάιο

Σκέψεις για επανέναρξη τόσο των εθνικών όσο και των τοπικών πρωταθλημάτων τον Μάιο.

Δημοσιεύτηκε

Η κατάσταση σχετικά με την πανδημία που έχει πλήξει ολόκληρο τον κόσμο, δείχνει να βελτιώνεται αισθητά στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου, υπάρχουν σκέψεις για επανέναρξη των πρωταθλημάτων τον Μάιο, ώστε να υπάρξουν και πρωταθλητές.

Όπως αναφέρεται, γύρω στα μέσα Μαΐου είναι αρκετά πιθανό να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να υπάρξει «τζάμπολ» τόσο στα εθνικά όσο και στα τοπικά πρωταθλήματα.

Δεν έχει διευκρινιστεί από επίσημα χείλη πότε θα ανοίξουν οι αθλητικοί χώροι, ωστόσο τελευταίες «διαρροές» κάνουν λόγω κοντά στις 10/5.

Το σχέδιο είναι οι αγώνες να είναι πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών, ενώ η κάθε ομάδα θα έχει όριο πάγκου 21 άτομα.

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΑΣ Δραπετσώνας

Το μήνυμα του προέδρου επιτροπής της Δραπετσώνας (pic)

Ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ του ΔΑΣ Δραπετσώνας, θέλησε να περάσει ένα μήνυμα προς όλες της οικογένειες του συλλόγου.

Δημοσιεύτηκε

Το μήνυμα του προέδρου επιτροπής μπάσκετ του ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, κ. Τάσου Βουλγαράκη

«Έχει περάσει ήδη αρκετός καιρός από την ημέρα που άλλαξε η καθημερινότητα μας, καθώς και κάθε μορφή κοινωνικής – αθλητικής δραστηριότητας, έχει ανασταλεί λόγω της έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση του νέου αυτού ιού.

Είναι πολύς ο καιρός, λοιπόν, που τα γήπεδα μας είναι άδεια από μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους αθλητές μας.

Εμείς σαν διοίκηση μαζί με τους προπονητές αλλά και τους εφόρους μας, προσπαθούμε να σκεφτούμε τρόπους για να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τον τρόπο που αθλούνται οι αθλητές μας, όταν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες. Παράλληλα, να υπάρχει και μια έστω τυπική επαφή με τους μικρότερους αθλητές μας, μέσω διαφόρων δραστηριοτήτων που ζητάμε να συμμετέχουν.Είτε αυτό λέγεται μια μικρή ζωγραφιά, είτε ένα βιντεάκι .

Ο αθλητισμός είναι θεμέλιος λίθος κατά την άποψη μου, για την διαμόρφωση της προσωπικότητας του ατόμου και αυτό πρέπει να το προστατέψουμε, αλλά και να το ξαναβάλουμε στην καθημερινότητα μας την ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ.

Διοίκηση, έφοροι, προπονητές, γονείς και αθλητές, με όρεξη, πίστη, όραμα, δύναμη και αλληλεγγύη, την επόμενη μέρα… να διεκδικήσουμε και να ξαναζήσουμε στιγμές χαράς αλλά και απογοήτευσης μερικές φρές μέσα στα γήπεδα που τόσο αγαπάμε.

Ευχόμαστε σε όλους εσάς και στις οικογένειες σας, υγεία, δύναμη, πίστη και επίτευξη όλων των στόχων που έχετε θέσει.

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ»

❗️👉 Το μήνυμα του προέδρου επιτροπής μπάσκετ του ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, κ. Τάσου Βουλγαράκη«Έχει περάσει ήδη αρκετός καιρός…

Gepostet von Drapetsona Basketball Academy am Montag, 13. April 2020

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΣΚΑΝΑ

«Λουκέτο» και σε Β’-Γ’ ΕΣΚΑΝΑ

Αναβάλλονται για προληπτικούς λόγους οι αγώνες Β΄ και Γ΄ ανδρών αύριο Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 και Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020.

Δημοσιεύτηκε

Β΄ΑΝΔΡΩΝ 

12/03/20 20.00 ΚΛ ΝΕΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΟ ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ
12/03/20 21.30 ΚΛ ΔΑΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
12/03/20 21.30 1ο ΚΛ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΕ
12/03/20 21.30 ΚΛ ΔΑΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΟΔ ΠΑΠ ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΦΜΣ
12/03/20 19.45 ΚΛ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
12/03/20 21.30 ΚΛ ΝΕΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
12/03/20 20.00 ΚΛ ΠΑΝ ΣΑΛΠΕΑΣ ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

Γ΄ ΑΝΔΡΩΝ 

13/03/20 22.00 ΚΛ ΝΕΟ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΟ ΑΙΞΩΝΗ ΑΕΓ
13/03/20 20.00 ΚΛ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΟ ΑΕ ΡΕΝΤΗ
13/03/20 22.00 ΚΛ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΟ ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
13/03/20 21.15 ΚΛ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ ΑΟΣ ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΣ
13/03/20 21.15 ΚΛ ΑΙΘΟΥΣΑ 6 ΣΕΦ ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΟ ΒΑΡΗΣ «Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ»
13/03/20 20.30 ΚΛ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΟ ΑΛΦ ΑΛΙΜΟY
13/03/20 22.00 2ο ΚΛ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΑΟ

Διαβάστε περισσότερα...

Like us on Facebook !

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Advertisement

Ενδιαφέροντα