Connect with us

BASKET LEAGUE

ΑΕΚ: Συνεργασία με το «Metropolitan General»

Δημοσιεύτηκε

Στο πλευρό της ΑΕΚ θα είναι την επόμενη σεζόν το  «Metropolitan General», με την «Ένωση» να ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας. 

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη χορηγική συνεργασία της με το «METROPOLITAN GENERAL», το οποίο και θα αποτελέσει τον «Επίσημο Ιατρικό Υποστηρικτή» των Τμημάτων Ανδρών και Τμημάτων Υποδομής της «Βασίλισσας», για την περίοδο 2019-2020.

Το Metropolitan General, είναι μία από τις μεγαλύτερες και αρτιότερα εξοπλισμένες μονάδες υγείας της χώρας και έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει ολοκληρωμένα και υπεύθυνα οποιοδήποτε περιστατικό σε επίπεδο διάγνωσης, πρόληψης και θεραπείας.

Συνεργάζεται με έμπειρους και διεθνώς αναγνωρισμένους ιατρούς ενώ στελεχώνεται από υψηλής επιστημονικής κατάρτισης νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Στο Metropolitan General εφαρμόζονται με ασφάλεια όλες οι νεότερες και πρωτοποριακές μέθοδοι διάγνωσης και θεραπείας, γεγονός που το καθιστά κέντρο αναφοράς στις υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ανακοινώνεται , ότι Διευθυντής του ιατρικού επιτελείου της «Βασίλισσας», αναλαμβάνει ο Dr. Φραγκίσκος Νικ. Ξυπνητός, με άμεσο συνεργάτη τον ιατρό Στέφανο Καϊάφα.

Για 5η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο συνεχίζουν στην ΑΕΚ Β.C. οι επικεφαλής της «PhysioTeam by Toilos and Psarogiorgos», Σταύρος Τόιλος και Κώστας Ψαρογιώργος, ήτοι οι συνιδρυτές της ομάδας αποκατάστασης της «Βασίλισσας». Φυσιοθεραπευτές της Ομάδας οι Αναστάσιος Μάτσος, Στρατής Λωρίδας.

Βιογραφικό:

Φραγκίσκος Νικ. Ξυπνητός, MD, MSc, PhD

Διευθυντής Ιατρικού Επιτελείου ΑΕΚ BC

Ο κ. Φραγκίσκος Ξυπνητός είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με εξειδίκευση στην χειρουργική του ώμου, του αγκώνα, του ισχίου και του γόνατος, με έμφαση στην αρθροσκοπική χειρουργική, στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική, στη χρήση συστημάτων πλοήγησης και στην εφαρμογή πρωτοκόλλων ταχείας αποκατάστασης.

Είναι διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής “Ώμου & Γόνατος” του νοσοκομείου Metropolitan General.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου εισήλθε 26ος με τη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων.

Την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας την πραγματοποίησε στη Β’ Ορθοπαιδική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μετά τη λήψη της ειδικότητας μετέβη στη Μεγάλη Βρετανία (Academic Department of Trauma and Orthopaedics Leeds General Infirmary, Epsom & St. Helier University Hospitals, The James Cook University Hospital) για χειρουργική εξειδίκευση,  όπου και παρέμεινε για ένα διάστημα 2 ½  ετών.

Ο κ. Φραγκίσκος Ξυπνητός είναι Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Βαθμός: Άριστα) και κάτοχος Τίτλου Μεταπτυχιακών Σπουδών – Master στα μεταβολικά νοσήματα των οστών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Βαθμός: Άριστα).

Είναι συγγραφέας κεφαλαίων σε Ελληνικά και Διεθνή συγγράμματα Ορθοπαιδικής. Έχει πληθώρα δημοσιεύσεων σε Ελληνικά και Διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Είναι σύμβουλος συντακτικής επιτροπής επιστημονικών περιοδικών (reviewer). Επίσης, έχει παρουσιάσει μεγάλο αριθμό εργασιών σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε διάφορα μετεκπαιδευτικά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Είναι μέλος πολλών Ελληνικών και Διεθνών Επιστημονικών Εταιρειών.

Ο κ. Φραγκίσκος Ξυπνητός είναι επίσης ιατρός της ομάδας μπάσκετ Μελισσίων (ανδρών & γυναικών), ενώ διετέλεσε ιατρός των ομάδων βόλλευ της Αργυρούπολης και της Θέτιδας.

Σταύρος Τόιλος PT, MPhil, DiplAcup, PGCE

Επικεφαλής Τμήματος Φυσικοθεραπείας ΑΕΚ BC

Διευθυντής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στο Metropolitan General
Συνιδρυτής της επιστημονικής ομάδας αποκατάστασης PhysioTeam by Toilos and Psarogiorgos,
Φυσικοθεραπευτής με εξειδίκευση Master’s στο JM Liverpool University UK στις αθλητικές κακώσεις,
Πιστοποιημένος Ειδικός Βιοϊατρικός Bελονιστής
Πιστοποιημένος σε εξειδικευμένες θεραπείες οστεοπαθητικής όπως η σπλαχνική θεραπεία (Barral Institute,USA ) και η κρανιοϊερή θεραπεία (Upledger Institute, USA)
Πιστοποιημένος κλινικός εκπαιδευτής (PGCE) φοιτητών Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, του Ευρωπαικού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Metropolitan College
Πολυετής συνεργασία κατά το παρελθόν με την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και συνεργασία με το Τμήμα Χάντμπολ  της ΑΕΚ και το Ποδόσφαιρο Σάλας της ΑΕΚ, αλλά και με άλλους συλλόγους.
Μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπείας, της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας  Φυσικοθεραπείας και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας  Θεραπευτών Άκρας Χείρας

Κώστας Ψαρογιώργος

Χειροπρακτικός ΑΕΚ BC
Διευθυντής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στο Metropolitan General
Συνιδρυτής της επιστημονικής ομάδας αποκατάστασης PhysioTeam by Toilos and Psarogiorgos
Φυσικοθεραπευτής με εξειδίκευση στο Duke University USA στις αθλητικές κακώσεις
Μετεκπαίδευση στις  Η.Π.Α. στην αποκατάσταση σπονδυλικής στήλης και αθλητικών κακώσεων
Δίπλωμα Χειροπρακτικής από το Ackerman Institute Sweden (Σουηδία)
Eξειδίκευση στη θεραπεία του λεμφοιδήματος, Γερμανία
Πιστοποιημένος Ειδικός Χειροπράκτης
Πιστοποίηση σε τεχνικές Οστεοπαθητικής.
Πολυετής συνεργασία κατά το παρελθόν με την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και συνεργασία με το Τμήμα Χάντμπολ  της ΑΕΚ και το Ποδόσφαιρο Σάλας της ΑΕΚ, αλλά και με άλλους συλλόγους.
Μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπείας, και της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας  Φυσικοθεραπείας».

Διαβάστε περισσότερα...
Advertisement
Πατήστε για σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

BASKET LEAGUE

Επιβεβαίωσε την παραμονή στον Παναθηναϊκό ο Μάνατζερ του Καλαϊτζάκη!

Ο μάνατζερ του Γιώργου Καλαϊτζάκη ανακοίνωσε την παραμονή του στον Παναθηναϊκό!

Δημοσιεύτηκε

Δείτε το σχετικό post:

Διαβάστε περισσότερα...

BASKET LEAGUE

Breaking: Έκλεισε στον Παναθηναϊκό ο Άαρον Ουάιτ!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε στον sportfm ο Δημήτρης Κοντός ο Παναθηναϊκός έριξε την βόμβα καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον αμερικανό Άορον Ουάιτ.

Δημοσιεύτηκε

Στο πράσινο στρατόπεδο θα συνεχίσει την καριέρα ο πρώην παίχτης της Ζαλγκίρις Άορον Ουάιτ καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Εξάστερο και απομένει μόνο η ανακοίνωση από την ΚΑΕ.

Μετά το ναυάγιο με τον Λαπροβίτολα ο Γιώργος Βόβορας άλλαξε τα πλάνα του και προτίμησε να ενισχύσει την ομάδα και στην θέση “4” μετά το όχι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αμερικανός φόργουορντ που πέρσι πήρε μεταγραφή στην Αρμάνι δεν προσαρμόστηκε ποτέ και δώθηκε δανεικός στην ομάδα Τενερίφη όπου έδειξε να ανακάμπτει. Με την ισπανική ομάδα είχε 10.8 πόντους και 4,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο BCL.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Διαβάστε περισσότερα...

BASKET LEAGUE

Έφτασαν στην Θεσσαλονίκη οι Ντάνιελ και Τσίλντρες (pic)

Σύντομα θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας και αναμένονται κι άλλες…αφίξεις!

Δημοσιεύτηκε

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Ηρακλής:

“Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται ο Εντ Ντάνιελ και ο Μπράντον Τσίλντρες για να ενσωματωθούν άμεσα στην προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ που αρχίζει επισήμως το Σάββατο στο Ιβανώφειο”.

Ο Ντάνιελ έφθασε ακτοπλοϊκώς από την Ιταλία στην Ηγουμενίτσα και από εκεί στην πόλη, με τη σύζυγο του και τον γιο του και δήλωσε χαρούμενος που επιστρέφει στην Ελλάδα. “Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για μια ιστορική ομάδα όπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο. Έχουμε δύσκολη σεζόν όποτε θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να μιλήσουμε στο γήπεδο”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Μπράντον Τσίλντρες έφθασε μέσω Μονάχου σήμερα το μεσημέρι στην πόλη μας και τόνισε κι αυτός την ανυπομονησία του να μπει στο γήπεδο.

“Είναι για μένα κάτι νέο και παράλληλα ελκυστικό αφού δεν έχω ξαναπαίξει στην Ευρώπη και γνωρίζω ότι είναι διαφορετικό το μπάσκετ εδώ. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που αρέσει σε όλους και γι αυτό χάρηκα όταν ήρθε η πρόταση από τον ΗΡΑΚΛΗ που έμαθα ότι είναι μια πολύ ιστορική ομάδα της χώρας και με ένθερμους οπαδούς. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω, ελπίζω η κατάσταση να μας βοηθήσει, όπως και τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου”.

View this post on Instagram

‼️ Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται ο Εντ Ντάνιελ και ο Μπράντον Τσίλντρες για να ενσωματωθούν άμεσα στην προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ που αρχίζει επισήμως το Σάββατο στο Ιβανώφειο. ‼️Ο Ντάνιελ έφθασε ακτοπλοϊκώς απο την Ιταλία στην Ηγουμενίτσα και από εκει στην πόλη, με τη σύζυγο του και τον γιο του και δήλωσε χαρούμενος που επιστρέφει στην Ελλάδα. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για μια ιστορική ομάδα οπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο. Έχουμε δύσκολη σεζόν όποτε θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να μιλήσουμε στο γήπεδο», τόνισε χαρακτηριστικά. ‼️Ο Μπράντον Τσίλντρες έφθασε μέσω Μονάχου σήμερα το μεσημερι στην πόλη μας και τόνισε κι αυτός την ανυπομονησία του να μπει στο γήπεδο. «Ειναι για μένα κατι νέο και παράλληλα ελκυστικό αφού δεν εχω ξαναπαίξει στην Ευρώπη και γνωρίζω οτι είναι διαφορετικό το μπάσκετ εδώ. Η Ελλάδα ειναι μια χώρα που αρεσει σε όλους και γι αυτο χάρηκα όταν ήρθε η πρόταση από τον ΗΡΑΚΛΗ που έμαθα οτι ειναι μια πολύ ιστορική ομάδα της χώρας και με ένθερμους οπαδούς. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω, ελπίζω η κατάσταση να μας βοηθήσει, οπως και τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου». ‼️Σήμερα αναμένεται και ο Μάικ Μουρ στη Θεσσαλονίκη και κατόπιν ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα περιμένει, την αλλη εβδομάδα, τους Σαγκς και Χανλαν για να έχει πλήρες ρόστερ για την προετοιμασία.

A post shared by Iraklis B.C. (@iraklisbcofficial) on

Σήμερα αναμένεται να φτάσει στην Θεσσαλονίκη και ο Μάικλ Μουρ, ενώ οι Σκοτ Σαγκς και Ολιβιέρ Χάνλαν θα επιστρέψουν τη επόμενη εβδομάδα και θα τεθούν στην διάθεση του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Διαβάστε περισσότερα...

BASKET LEAGUE

Λάρισα: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζέρι Σμιθ (vid)

Η Θεσσαλική ομάδα βρίσκεται μια ανάσα από την υπογραφή του παίκτη.

Δημοσιεύτηκε

Παίκτης της Λάρισας πρέπει να θεωρείται ο Τζέρι Σμίθ

Η Θεσσαλική ομάδα προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ.

Η διοίκηση της Λάρισας ξεχώρισε αμέσως τη περίπτωση του, ειδικά μετά την φυγή του Άντονι Χίκι για την Ρουμανία, με τον Αμερικάνο γκαρντ να έχει σημαντική θέση στο rotation της ομάδας του κάμπου. Ο Σμιθ γνωρίζει την ελληνική… πραγματικότητα, καθώς έχει αγωνιστεί για δύο χρόνια στο Ήφαιστο Λήμνου, αλλά έχει εμπειρία και από τα Ευρωπαϊκά παρκέ, έχοντας φορέσει την φανέλα των Καντού, Βερόνα, Μακάμπι Ρισόν, Μπρεμενχάβεν, Σαμσουωσπόρ, Ρεμ και Καρεσί.

Αν πραγματοποιηθεί το deal με τον 32χρονο πόιντ γκαρντ, τότε θα πρόκειται για σημαντική κίνηση από την ομάδα της Λάρισας για την θέση στον άσο.

Διαβάστε περισσότερα...

BASKET LEAGUE

Παναθηναϊκός: Ανακοινώνει Κασελάκη

Θέμα ωρών η ανακοίνωση του.

Δημοσιεύτηκε

Πιθανόν και εντός της ημέρας η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει και την προσθήκη του Λεωνίδα Κασελάκη.

Μετά την παραμονή των Καλαϊτζακη και Παπαδάκη στους Πράσινους, σειρά παίρνει ο 30χρονος φόργουορντ.
Ο διεθνής άσος έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τον σύλλογο, αλλά το θέμα Καλαϊτζάκη καθυστερούσε το deal
Πλέον που ο νεαρός γκαρντ θα μείνει για δύο χρόνια στην ομάδα και ο Παπαδάκης θα δοθεί δανεικός, είναι όλα έτοιμα και για την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Κασελάκη, για να γίνει η έκτη φετινή μεταγραφή του “Τριφυλλιού”, μετά τους Νέντοβιτς, Φόστερ, Όγκουστ, Μποχωρίδη και Σαντ Ρος.

Διαβάστε περισσότερα...

BASKET LEAGUE

Παναθηναϊκός: Κρατάει και Παπαδάκη

Νέο συμβόλαιο με την Πράσινη ΚΑΕ αναμένεται να υπογράψει ο νεαρός γκαρντ.

Δημοσιεύτηκε

Η παραμονή του Καλαϊτζάκη φέρνει διαφοροποιεί, σε μικρό βαθμό βέβαια, το ρόστερ του Παναθαναϊκού

Ο Ελληνας γκαρντ ήταν να μείνε ελεύθερος, αλλά μετά από συζητήσεις με την ομάδα ο παίκτης θα μείνει και θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, καθώς ξέρει ότι θα πάρει πολλές ευκαιρίες στην Α1, αλλά θα “ψηθεί” και στο μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας, στην Euroleague.

Αυτό δεν σημαίνει πως το “Τριφύλλι” πρέπει να αποδεσμεύσει παίκτη.
Ως τρίτος πλέι-μέικερ θεωρούνταν ο Κώστα Παπαδάκης, ωστόσο ο νεαρός γκαρντ θα παραχωρηθεί δανεικός, όμως θα επεκτείνει την συνεργασία του με των “Εξάστερο”

Αυτό που καίει βέβαια τον Γιώργο Βόβορα είναι ο βασικός οργανωτής της ομάδας, με τα ονόματα των Τζος Γκρέι και Πιέρ Τζάκσον να είναι αρκετά ψηλά στην λίστα, για να συμπληρωθεί η τριάδα στη θέση “1”.

Διαβάστε περισσότερα...

BASKET LEAGUE

Επαφές Άρη με Ζάρα ενδιαφέρον και για Σταμάτη

Η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη για τον Άρη όμως οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να ενισχύσουν την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δημοσιεύτηκε

Σε μια δύσκολη περίοδο βρίσκεται ο Άρης καθώς τα δεδομένα αυτή την στιγμή δεν δίνουν την δυνατότητα στην ομάδα να κινηθεί όπως θέλει.

Παρόλα αυτά γίνονται επαφές με τον Ζάρα που έχει περάσει από τους κιτρινόμαυρους στο παρελθόν, για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις πρέπει να ξεπληρωθούν τα οφειλόμενα του παίχτη από την προηγούμενη θητεία του.

Μια περίπτωση που είναι στην λίστα του Σάββα Καμπερίδη είναι και του Βασίλη Σταμάτη καθώς θεωρείται μια ποιοτική λύση στο στρατόπεδο του Άρη.

Διαβάστε περισσότερα...

BASKET LEAGUE

Μέξας για Μπιτς: «Είναι παίκτης ομάδας, που θα θυσιάσει το «εγώ» του για το καλό του συνόλου»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κώστας Μέξας για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.

Δημοσιεύτηκε

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Κώστας Μέξας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τον Μπιτς:

«O Beech είναι ένας παίκτης με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Είναι ένα παιδί που παίζει πρώτα στο «4», αλλά μπορεί να βοηθήσει και στο «3». Σε όλη του την καριέρα σουτάρει αρκετά καλά από την περιφέρεια. Αυτό είναι ένα στοιχείο που πιστεύαμε ότι χρειαζόταν η ομάδα μας και για αυτό καταλήξαμε στην επιλογή του. Μέτρησε, βέβαια και το γεγονός ότι από όλες τη πληροφορίες που συλλέξαμε, μάθαμε ότι πρόκειται για ένα παιδί με πολύ καλό χαρακτήρα και πολύ μεγάλο κίνητρο. Είναι παίκτης ομάδας, που θα θυσιάσει το «εγώ» του για το καλό του συνόλου και ενάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της φιλοσοφίας που θέλουμε να έχει η ομάδα μας τη νέα χρονιά».

Για τα στοιχεία που δίνει στην front line, αλλά και γενικότερα στο roster του ΠΑΟΚ: «Θεωρητικά είναι ο πιο σταθερός σουτέρ από τους ψηλούς μας. Επίσης, η δυνατότητα που έχει να παίξει κάποιες φορές στο «3», μας βοηθάει να είμαστε ευέλικτοι για κάποιο ψηλό σχήμα που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Το βασικό πλάνο βέβαια, είναι να παίζει στο «4» και να μπορεί να παίξει μαζί με όλους τους υπόλοιπους ψηλούς».

Διαβάστε περισσότερα...

Like us on Facebook !

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Advertisement

Ενδιαφέροντα