Connect with us

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Λιμνιάτης: «Στόχος μας είναι να δείξουμε ότι η ομάδα έχει ταυτότητα»

Δημοσιεύτηκε

Η Εθνική Νέων Ανδρών βρίσκεται στο Τελ Αβίβ όπου μεθαύριο (13/7) αρχίζει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 και ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Λιμνιάτης, μίλησε για τη προετοιμασία, την διοργάνωση και τους στόχους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

«Το δύσκολο κομμάτι στις εθνικές ομάδες είναι πως ξεκινάμε με τον παράγοντα πως δεν υπάρχει αρκετός χρόνος. Υπάρχουν κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες σε αυτές τις ηλικίες, διότι αρκετά παιδιά δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό, δεν παίζουν εύκολα στις ομάδες τους όπως π.χ. συμβαίνει με τους Παίδες και του Εφήβους. Για μας λοιπόν είναι ένας επιπλέον παράγοντας η τόνωση της αυτοπεποίθησης των παιδιών, να μπορέσουν μέσα από την προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια να βρουν αγωνιστικό ρυθμό».

-Πώς κύλησε η προετοιμασία σας;

«Δυστυχώς, είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, όπως για παράδειγμα αυτός του Καμπουρίδη, που είναι ένας από τους βασικός μας παίκτης. Από το πρώτο κιόλας φιλικό είχε τραυματιστεί και ουσιαστικά έχει προλάβει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας δίχως μάλιστα να είναι στο 100%. Στην Τουρκία αντιμετωπίσαμε, επίσης, κάποια προβλήματα που μας κράτησαν αρκετές μέρες έξω με τον Μωραϊτη και τον Καμπερίδη να ταλαιπωρούνται με γαστρεντερίτιδα…»

-Ήρθαν όμως ως ενίσχυση κάποια παιδιά από την Εθνική Εφήβων U19

«Είχαμε σκοπό να προσθέσουμε κάποια παιδιά από την ομάδα των U29. Ήταν έξι παιδιά που ήταν στην διαδικασία ενσωμάτωσης όμως ο Μπαζίνας και ο Βουλγαρόπουλος, δυστυχώς τραυματίστηκαν. Ο Αρσενόπουλος και ο Χατζηδάκης λόγω κούρασης δεν είναι στην ομάδα κι έτσι έχουμε τον Αρνόκουρο και τον Χουγκάζ. Όλα αυτά είναι προβλήματα τα οποία προσπαθούμε να λύσουμε με τα παιδιά που βρίσκονται ανάμεσα μας κι όχι με αυτά που δεν είναι εδώ. Οι πρωταγωνιστές πλέον, είναι τα παιδιά που θα αγωνιστούν στο Ισραήλ. Με αυτά έχουμε δημιουργήσει μια πολύ δυνατή σχέση και μια πολύ δυνατή επικοινωνία, σε υψηλό επίπεδο και με βάση αυτό αλλά και την δουλειά που έγινε στην προετοιμασία, θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να δείξουμε στον κόσμο πως η ομάδα έχει μία ταυτότητα».

-Ποιον θα θέτατε ως στόχο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ακολουθεί;

«Δεν θέλω να μιλήσω για στόχους στο τουρνουά. Στόχος μας είναι να βλέπει ο κόσμος πως η Ελλάδα έχει μία ταυτότητα, μία φιλοσοφία και παίζει κάτι συγκεκριμένο. Όσο δύσκολο και να μοιάζει αυτό, αυτός είναι ο στόχος μας. Αν το καταφέρουμε και είμαστε συνεπείς σε αυτούς τους κανόνες, θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε».

-Πιστεύετε πως μέσα από αυτή τη διαδικασία κάποια παιδιά θα βρουν χρόνο στο παρκέ και σε συλλογικό επίπεδο;

«Μπορείτε να ανατρέξετε στις δηλώσεις μου το 2015 στον Βόλο, αλλά και το 2017 στην Κρήτη, χρονιές που κατακτήσαμε χρυσά μετάλλια, μετά τις εν λόγω επιτυχίες είχα πει πως “το χρυσό, το κάθε μετάλλιο και η κάθε διάκριση αποτελούν ωραίες στιγμές για τα μέλη που απαρτίζουν μία ομάδα, είναι μια ωραία στιγμή για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά κανένας παίκτης δεν μπορεί να βγει στον δρόμο, να πάει στην ομάδα του και να παίξει μπάσκετ”. Η Εθνική ομάδα δεν μπορεί να “βγάλει” παιδιά, μπορεί όμως να τα αναδείξει. Η δουλειά ξεκινάει από τα σωματεία. Επομένως, για μένα που έχω βιώσει την κατάσταση ενός μεταλλίου αλλά και πως πέρυσι παλέψαμε για να σωθούμε, δεν μου λέει τίποτα το μετάλλιο, ακόμα κι όταν έπαιζα εγώ στις μικρές εθνικές. Το θέμα είναι να μπορέσουμε να δώσουμε σε αυτά τα παιδιά μία κατεύθυνση και να τους δείξουμε ποιος είναι ο δρόμος για να μπορέσουν να φτάσουν το ταβάνι των δυνατοτήτων τους».

-Θα μπορούσατε να μας πείτε δυο λόγια για τον όμιλο και τους αντιπάλους που θα βρούμε στο δρόμο μας;

«Το πρώτο μας παιχνίδι είναι με τη Σλοβενία, την οποία αντιμετωπίσαμε στο τουρνουά της Ιταλίας. Ήταν από τα τα πρώτα μας φιλικά παιχνίδια στο οποίο είχαμε χάσει για ένα καλάθι. Η Σλοβενία και η Πολωνία είναι δύο ομάδες που ανεβήκανε πέρυσι από την Division B, έχουν ένα καλό επίπεδο και παίκτες που έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Θεωρώ πως είναι δύο ομάδες στα μέτρα μας, μπορούμε να τους νικήσουμε, πάντα με γνώμονα, σκεπτόμενοι την κατεύθυνση που έχουμε δημιουργήσει από την πρώτη μέρα που συγκεντρωθήκαμε. Να έχουμε καλές άμυνες, να είμαστε σκληροί πίσω, να μπορέσουμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ που ήταν κομμάτι που μας ταλαιπώρησε στα φιλικά παιχνίδια, για την ακρίβεια, μας πόνεσε… Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια παίξαμε με 15-6 κατοχές λιγότερες λόγω των επιθετικών ριμπάουντ. Ξέρουμε που πονάμε, επομένως θα πρέπει σε αυτό το κομμάτι να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι. Η Λιθουανία από την άλλη, είναι μια ομάδα που οι παίκτες της, σε πιο μικρές ηλικίες διεκδικούσαν μετάλλια σε κάθε διοργάνωση. Πάντα το πρώτο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, γιατί σε αυτές τις ηλικίες παίζει ρόλο η ψυχολογία. Μετά θα δούμε πως θα πάμε για να σκεφτούμε τα knock out».

-Τι είναι πιο σημαντικό για σάς;

«Για μένα, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι να ξέρουμε ποιοι είμαστε. Να μην υπερβάλουμε εαυτούς ότι είμαστε κάτι πολύ σπουδαίο, αλλά ούτε και να υποτιμήσουμε τους εαυτούς μας ότι είμαστε κάτι πολύ μέτριο. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά, έχουμε αναπτύξει έναν πάρα πολύ καλό δίαυλο επικοινωνίας, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά από την πρώτη μέρα. Το πρώτο πράγμα που είχαμε ζητήσει ήταν να παίζουν στο 200% σε κάθε προπόνηση και σε κάθε στιγμή. Δεν πατάς ένα κουμπί την πρώτη μέρα του τουρνουά για να αλλάξεις την ενέργεια και την διάθεσή σου. Αυτό πρέπει να το δουλέψεις και τα παιδιά κάνανε πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι κι ευελπιστώ στο τουρνουά να συνεχίσουμε με τον ίδιο βαθμό συγκέντρωσης, την ίδια επιθυμία και θέληση ώστε να κάνουμε την δουλειά όσο πιο σωστά μπορούμε».

Διαβάστε περισσότερα...
Πατήστε για σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΝΔΡΩΝ

Μαυρωτάς: «Οτιδήποτε χρειαστεί για να είναι η Εθνική με την καλύτερη δυνατή σύνθεση στο Προολυμπιακό»

Με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την επιστολή των διεθνών του Ολυμπιακού για την Εθνική Ομάδα, ο Γιώργος Μαυρωτάς σε συνέντευξη του είπε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να βρεθεί η καλύτερη λύση για την Εθνική.

Δημοσιεύτηκε

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού στο Σπορ FM:

«Θέλω η Εθνική να έχει όσο το δυνατόν τις καλύτερες προοπτικές στο Προολυμπιακό Τουρνουά. Καταλαβαίνω τι σημαίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχοντας συμμετάσχει τόσες φορές. Θα ήταν τελείως κρίμα να απουσιάσουν κάποιοι παίκτες επειδή υπάρχει μια διαφωνία στο πρόσωπο του προπονητή. Η Εθνική ομάδα, καλώς ή κακώς αυτό έχω μάθει, δεν είναι ούτε του Πιτίνο, ούτε του Βασιλακόπουλου. Είναι όλων μας κι εκεί πρέπει να παραμερίζουμε οτιδήποτε υπάρχει. Μπορεί να σκοτωνόμασταν για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, Βουλιαγμένη ή Ολυμπιακός, αλλά βάζαμε πάνω από όλα την Εθνική. Τα παιδιά λένε στην επιστολή τους σωστά πως έχουν θυσιάσει τόσα καλοκαίρια στην Εθνική, αλλά δυστυχώς υπάρχει αυτό το νοσηρό κλίμα. Το tweet που έκανα αφορούσε όχι τους παίκτες, αλλά αυτούς που πιέζουν τους παίκτες για τα διασυλλογικά και δεν βλέπουν την Ελλάδα. Στην Εθνική παίζεις γιατί νιώθεις ότι αυτό θα σε ολοκληρώσει».

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη συνάντηση που θα λύσει το θέμα: «Οτιδήποτε χρειαστεί θα το κάνουμε για να είναι η Εθνική με την καλύτερη δυνατή σύνθεση στο Προολυμπιακό του Καναδά. Εγώ δεν θα τους μιλούσα ως γενικός γραμματέας, αλλά ως πρώην αθλητής».

Τέλος, για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο είπε: «Νομίζω ότι ο κ. Βασιλακόπουλος θα έχει καταλάβει ότι εκείνο που είχε πει τότε ίσως να προσαρμοζόταν στην εποχή του, αλλά πλέον έχει αλλάξει. Είναι κάτι που πρέπει να βγάλουμε στο μυαλό του Έλληνα οπαδού, ότι όταν κάποιος είναι προπονητής σε μια ομάδα, δεν μπορεί να εργαστεί στην Εθνική. Η δουλειά του προπονητή είναι συγκεκριμένη, βλέπει, κρίνει και κρίνεται. Πιστεύω πως και τα τρία παιδιά του Ολυμπιακού δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να έχουν προπονητή τον Ρικ Πιτίνο, αν δεν υπήρχε αυτό το τοξικό κλίμα».

Διαβάστε περισσότερα...

BASKET LEAGUE

Πιτίνο: «Σέβομαι τους πάντες»

Στην επιστολή των παικτών του Ολυμπιακό στάθηκε ο Ρικ Πιτίνο μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό.

Δημοσιεύτηκε

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Ρικ Πιτίνο, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Κολοσσό H Hotels:

«Το καλό με την ομάδα μας είναι ότι ενώ κερδίζουμε, ακόμη δεν έχουμε φτάσει ούτε καν κοντά στη δυναμική που έχουμε. Προφανώς, παίξαμε σκληρά και βάλαμε τα σουτ. Το μπάσκετ γίνεται πολλές φορές πιο απλό. Έτσι, η νίκη γίνεται μονοδιάστατη και έρχεται εύκολα».

Σε ερώτηση για το πότε περιμένει να φτάσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο επιθυμητό επίπεδο, είπε:

«Περίπου 2-3 εβδομάδες προπονήσεων».

Σχετικά με το αν το μυαλό των παικτών του ήταν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, απάντησε πως:

«Παρότι το επόμενο παιχνίδι θα είναι πολύ δυνατό, η γνώμη μου είναι ότι πάντοτε θα πρέπει να εστιάζεις στην κάθε προπόνηση και στο κάθε ματς που έρχεται. Όταν σκέφτεσαι μόνο ένα παιχνίδι, χάνεις τον ενθουσιασμό και την ενέργειά σου. Το καλύτερο είναι να αντιμετωπίζεις την κάθε προπόνηση και το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Όσον αφορά στην αγάπη των Ελλήνων προς στο πρόσωπό του σχολίασε:

«Ήταν ένα από τους λόγους που πήρα τη δουλειά στην Εθνική ομάδα. Το καλοκαίρι κάνουμε οικογενειακώς διακοπές και έχω 12 εγγόνια. Όταν κάναμε διακοπές φέτος, τους είπα ότι κάτι χρωστάω στην Ελλάδα για την αγάπη που είχα εισπράξει και την αφοσίωση που μου είχε δείξει ο κόσμος. Ο βασικός λόγος ήταν αυτός για να αναλάβω τον ρόλο του ομοσπονδιακού προπονητή, παρότι γνώριζα ότι θα ήμουν μακριά από την οικογένειά μου και δεν θα με βλέπουν το καλοκαίρι».

Τέλος, αναφορικά με την επιστολή των παικτών του Ολυμπιακού είπε:

«Σέβομαι τους πάντες. Τους φιλάθλους, τον Ολυμπιακό, τους ιδιοκτήτες των ομάδων, τους διαιτητές, τους δημοσιογράφους… Οι πρώτοι παίκτες με τους οποίους συναντήθηκα όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου, δεν ήταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Σέβομαι τους πάντες, αλλά δεν μου αρέσει να μην με σέβονται».

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΔΡΩΝ

Αντίπαλος της Εθνικής στο Προολυμπιακό Τουρνουά ο Μπρίσετ (pic)

Παρών στο ερχόμενο Προολυμπιακό τουρνουά θα είναι ο Όσι Μπρίσετ.

Δημοσιεύτηκε

Οι Καναδοί θα αντιμετωπίσουν την Εθνική μας ομάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά με τον Όσι Μπρίσετ να τίθεται στη διάθεση του Νικ Νερς.

Ο 21χρονος άσος των Τορόντο Ράπτορς ανέφερε:

«Πάντα είναι περηφάνια για μένα να παίζω για την χώρα μου και να βάζω όλη μου την ενέργεια για να βοηθήσω τον Καναδά. Οι τραυματισμοί με σταμάτησαν το περασμένο καλοκαίρι, αλλά σκοπεύω να βοηθήσω τα παιδιά αυτό το καλοκαίρι. Πάμε Καναδά».

https://twitter.com/Obrissy/status/1200476757427720198?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1200476757427720198&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fmpasket%2F664822_antipalos-tis-ethnikis-sto-proolympiako-toyrnoya-kai-o-mpriset-pic

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΔΡΩΝ

Πήρε θέση για την επιστολή των παικτών ο Αυγενάκης

Για την επιστολή του των τριών παικτών του Ολυμπιακού πήρε θέση ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Δημοσιεύτηκε

Ο Λευτέρης Αυγενάκης πήρε θέση μέσω Twitter για την επιστολή των Γιώργου Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου και Αντώνη Κόνιαρη και ανέφερε σχετικά με την άρνησή τους να αγωνιστούν στην Εθνική λόγω του Ρικ Πιτίνο:

https://twitter.com/l_avgenakis/status/1200455861459701761?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1200455861459701761&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fmpasket%2F664772_kata-tis-apofasis-ton-trion-paikton-toy-olympiakoy-kai-o-aygenakis-pic

Διαβάστε περισσότερα...

A2

«Όχι» από Πρίντεζη, Παπανικολάου και Κόνιαρη στην Εθνική

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Εθνική ομάδα!

Δημοσιεύτηκε

Μετά την συμφωνία της ΕΟΚ με τον Ρικ Πιτίνο -και τη συμφωνία του Αμερικανού προπονητή με τον Παναθηναϊκό- οι διεθνείς του Ολυμπιακού δε θα ενισχύσουν την εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Σύμφωνα με το Sport 24, οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Αντώνης Κόνιαρης έστειλαν επιστολή στην ΕΟΚ με την οποία γνωστοποίησαν πως δεν επιθυμούν να είναι μέλη της Εθνικής.

Ο λόγος είναι ότι, σε συνάντηση που είχαν με τον Ρικ Πιτίνο πριν ο Αμερικανός συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, είχαν λάβει διαβεβαιώσεις από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό ότι δεν θα είναι προπονητής στον Παναθηναϊκό ή σε κάποια άλλη ομάδα.

Μετά τη συμφωνία όμως του Αμερικανού κόουτς με τον Παναθηναϊκό, οι τρεις διεθνείς του Ολυμπιακού πήραν την απόφαση να μην αγωνιστούν στην Εθνική ομάδα αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα.

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΔΡΩΝ

Εθνική Ανδρών: Το πρόγραμμα στο Προολυμπιακό τουρνουά(pic)

Η Εθνική ομάδα θα ταξιδέψει στον Καναδά όπου θα αντιμετωπίσει τους οικοδεσπότες και την Κίνα με σκοπό να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Δημοσιεύτηκε

Σε δεύτερη φάση η ομάδα του Ρικ Πιτίνο εφόσον προκριθεί, θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Τσεχία, Τουρκία ή Ουρουγουάη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 23/06/20
Ελλάδα-Καναδάς
Ουρουγουάη-Τουρκία

Τετάρτη 24/06/20
Καναδάς-Κίνα
Τσεχία – Τουρκία

Πέμπτη 25/06/20
Κίνα-Ελλάδα
Τσεχία – Ουρουγουάη

Παρασκευή 26/06/20
ΡΕΠΟ

Σάββατο 27/06/20 Ημιτελικοί
1ος Α’ Γκρουπ – 2ος Β’ Γκρουπ
1ος Β’ Γκρουπ – 2ος Α’ Γκρουπ

Κυριακή 28/06/20 Τελικός

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΔΡΩΝ

Προολυμπιακό τουρνουά: Η ανάλυση του Καναδά(vid,pic)

Τον Καναδά θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο Προολυμπιακό τουρνουά στη Βικτόρια η Εθνική Ελλάδος.

Δημοσιεύτηκε

Η Ελλάδα θα είναι στο Προολυμπιακού τουρνουά με τους διοργανωτές Καναδούς, οι οποίοι είναι μια ομάδα με πολλούς NBAers.

Η θέση στην παγκόσμια κατάταξη

Ο Καναδάς βρίσκεται στην 21η θέση της παγκόσμιας κατάταξης με 458 βαθμούς.

Τα αστέρια

Τα όνομα που ξεχωρίζουν για τους Καναδούς είναι οι Τζαμάλ Μάρεϊ των Νάγκετς, ο Άντριου Ουίγκινς των Τίμπεργουλβς, ο Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ και ο Τρίσταν Τόμπσον. Ο άσος των Ντένβερ Νάγκετς έφτασε πέρυσι μέχρι τα ημιτελικά της δύσης στο NBA, ενώ τόνισε πως θα βρίσκεται κανονικά στο Προολυμπιακό τουρνουά. Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τους Κάιλ Ουίλτζερ και Κεμ Μπίρτς που πέρασαν από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής

Οι Καναδοί έχουν ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημα που ακούει στο όνομα Νικ Νερς. Ο κόουτς του Καναδά κατέκτησε το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με τους Τορόντο Ράπτορς στην πρώτη του σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Ανέλαβε την Εθνική ομάδα του Καναδά στις 24 Ιουνίου του 2019 και πλέον έχει την ευκαιρία να την οδηγήσει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΔΡΩΝ

Εθνική ανδρών: Με Καναδά και Κίνα στο Προολυμπιακό

Ο δρόμος της Εθνικής Ελλάδας για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο περνάει αρχικά από τον Καναδά και την Κίνα.

Δημοσιεύτηκε

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο θα αγωνιστεί στον όμιλο του Καναδά και στον υποόμιλο υπάρχουν οι οικοδεσπότες και η Κίνα.

Στον δεύτερο υποόμιλο υπάρχουν οι Τσεχία, Τουρκία και Ουρουγουάη.

Οι δύο πρώτες ομάδες των υποομίλων θα παίξουν στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά και ο νικητής θα ταξιδέψει λίγους μήνες αργότερα στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 23-28 Ιουνίου 2020.

Αναλυτικά η όμιλοι και οι υποόμιλοι:

ΣΕΡΒΙΑ (ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ)

Group A

Δομινικανή Δημοκρατία

Νέα Ζηλανδία

Σερβία

Group B

Πουέρτο Ρίκο

Ιταλία

Σενεγάλη

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (ΚΑΟΥΝΑΣ)

Grooup A

Λιθουανία

Κορέα

Βενεζουέλα

Group B

Πολωνία

Σλοβενία

Αγκόλα

ΚΡΟΑΤΙΑ (ΣΠΛΙΤ)

Group A

Γερμανία

Ρωσία

Μεξικό

Group B

Τυνησία

Κορατία

Βραζιλία

ΚΑΝΑΔΑΣ (ΒΙΚΤΟΡΙΑ)

Group A

Ελλάδα

Κίνα

Καναδάς

Group B

Ουρουγουάη

Τσεχία

Όσον αφορά τα Προολυμπιακά τουρνουά των Εθνικών ομάδων των γυναικών είναι:

ΣΕΡΒΙΑ (ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ)

Νιγηρία

ΗΠΑ

Σερβία

Μοζαμβίκη

ΓΑΛΛΙΑ (ΜΠΟΥΡΖ)

Γαλλία

Πουέρτο Ρίκο

Βαραζιλία

Αυστραλία

ΚΙΝΑ (ΦΟΣΑΝ)

Κορέα

Κίνα

Μεγάλη Βρετανία

Ισπανία

ΒΕΛΓΙΟ (ΟΣΤΑΝΔΗ)

Καναδάς

Ιαπωνία

Σουηδία

Βέλγιο

Διαβάστε περισσότερα...

Like us on Facebook !

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Advertisement

Ενδιαφέροντα