Connect with us

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Πως οι γονείς καταστρέφουν το αθλητικό μέλλον του παιδιού τους κάνοντας 3 απλά πράγματα

Δημοσιεύτηκε

Στις δύο δεκαετίες που ασχολούμαι με την προπόνηση αθλητών είχα την χαρά να δω μερικούς έφηβους αθλητές μου να φτάνουν μέχρι το επαγγελματικό επίπεδο. Στην διαδρομή μου αυτή ανέπτυξα μια ολοκληρωμένη άποψη για το τι χρειάζεται ένα παιδί για να πάει από το Α στο μακρινό Β. Γράφει ο Ματ Ρας.

Δούλεψα με θαυμάσιους γονείς, που συνέβαλαν σημαντικά στις επιτυχίες των παιδιών τους. Δυστυχώς όμως γνώρισα και ακόμη περισσότερους γονείς που, χωρίς να το θέλουν και πάντα με τις καλύτερες των προθέσεων, σαμπόταραν το μέλλον των παιδιών τους στον επαγγελματικό αθλητισμό. Αυτοί οι γονείς, αν είχαν ακολουθήσει μερικούς σημαντικούς κανόνες, θα βοηθούσαν τα παιδιά τους να γίνουν καλύτεροι αθλητές, καθώς και πιο χαρούμενα και υγιή. Εάν είστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική μιας καριέρας στον αθλητισμό για το παιδί σας πρέπει να κοιτάξετε αντικειμενικά μέσα σας και αν δείτε τον εαυτό σας να κάνει κάτι από τα ακόλουθα 3 πράγματα, σας εγγυώμαι ότι το παιδί δεν θα έχει την εξέλιξη που νομίζετε.

Η επιβολή των δικών σας φιλοδοξιών στο παιδί.

Βρίσκω ενδιαφέρον το γεγονός ότι μερικοί από τους πιο πετυχημένους αθλητές που έχω γνωρίσει, σαν γονείς δεν πιέζουν καθόλου τα παιδιά τους να διαπρέψουν στον αθλητισμό. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι αυτοί οι γονείς έχουν μια καλύτερη κατανόηση της αναπτυξιακής διαδικασίας. Η εκμάθηση των ικανοτήτων, τα θεμέλια και η αποφυγή των «παγίδων» του ανταγωνισμού τοποθετούνται πολύ ψηλότερα από την συλλογή μεταλλίων και διακρίσεων.Οι γονείς αυτοί είναι εξοικειωμένοι με το μακρύ χρονοδιάγραμμα και τις θυσίες που απαιτούνται για να φτάσουμε στην κορυφή του αθλήματος. Έχουν την τάση να σέβονται περισσότερο τους προπονητές και να είναι υπομονετικοί με την διαδικασία της προπόνησης. Οι γονείς που δεν έχουν βιώσει ποτέ τον αθλητικό ανταγωνισμό δεν ανέπτυξαν ποτέ τις διανοητικές δεξιότητες που απαιτούνται για έναν αθλητή. Μπορεί να βιώνουν τον αθλητικό ανταγωνισμό για πρώτη φορά μέσα από το πρίσμα του παιδιού τους, κάτι το οποίο μπορεί να τους οδηγήσει σε λάθος μονοπάτι.Άλλοι πιστεύουν ότι το παιδί τους αποτελεί μια «δεύτερη ευκαιρία» για να εξιλεωθούν από κάποια δική τους αποτυχία στον ανταγωνιστικό αθλητισμό. Σε κάθε περίπτωση το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κατανοήσουμε είναι ότι ένα παιδί της προ-εφηβικής ηλικίας έχει τρία βασικά κίνητρα για τη συμμετοχή του σε ένα άθλημα:να διασκεδάσει, να κοινωνικοποιηθεί και να ευχαριστήσει τους γονείς του.Πάρα πολλά παιδιά καταλήγουν να κάνουν το τρίτο και αυτό δεν λειτουργεί καθόλου ευεργετικά. Αυτά τα παιδιά σπάνια έχουν διάρκεια σε ένα άθλημα με υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού και μπορεί ακόμη να καταλήξουν να εγκαταλείπουν το άθλημά τους μετά από χρόνια προπόνησης, επειδή θέλουν να επαναστατήσουν εναντίον των γονιών τους. Μετά από κάθε δοκιμασία ή αγώνα συχνά ακούω γονείς να κριτικάρουν ή να αξιολογούν την επίδοση του παιδιού, ενώ θα έπρεπε απλά να ρωτήσουν:

«Πέρασες καλά σήμερα;».

Η «εξειδίκευση» από νωρίς

Κάποτε με συμβουλεύτηκε ένας ανήσυχος πατέρας για την προπόνηση της τραυματισμένης κόρης του. Ο γιατρός την είχε συμβουλέψει να μείνει τρεις εβδομάδες μακριά από την προπόνηση για να επιτρέψει τον τραυματισμό της να γιατρευτεί, αλλά ο πατέρας της ένιωθε ότι αυτό θα ήταν επιζήμιο για την κόρη του και πως θα έχανε πολύ έδαφος στην προετοιμασία της. Το κορίτσι ήταν μόλις ΕΝΝΕΑ ετών. Προφανώς ο πατέρας της είχε την δική του ατζέντα, στην οποία δεν χωρούσε η υγεία της κόρης του.Υπήρξε μια εκπληκτική αύξηση των ορθοπεδικών κακώσεων σε παιδιά την τελευταία δεκαετία. Αυτό αντιστοιχεί με την αύξηση της τάσης εξειδίκευσης σε ένα και μοναδικό άθλημα από πολύ νωρίς.Τα παιδιά προπονούνται πάρα πολύ σκληρά, πολύ συχνά, επαναλαμβανόμενα και από πολύ νωρίς χωρίς μια σωστή βάση. Τα προγράμματα κατάρτισης έχουν κεφαλαιοποιηθεί σε αυτό το μοτίβο, συχνά αγνοώντας κατευθυντήριες γραμμές των ορθοπεδικών για την άθληση των παιδιών μόνο και μόνο για να παρουσιάσουν τα πρώτα αποτελέσματα για τους γονείς.Τα παιδιά στην φάση της ανάπτυξης δεν πρέπει να προπονούνται σε υψηλή ένταση και διάρκεια, γιατί προκαλούνται σοβαροί τραυματισμοί (π.χ. μηνίσκος, μεσοσπονδύλιοι δίσκοι, τένοντας) που μπορούν να αφήσουν ένα παιδί με μόνιμη βλάβη. Το σώμα δεν έχει σχεδιαστεί για να επαναλαμβάνει συγκεκριμένες κινήσεις ξανά και ξανά, ειδικά σε νεαρή ηλικία.

Αν θέλετε πραγματικά να αναπτύξετε έναν αθλητή από νεαρή ηλικία να κάνετε ακριβώς αυτό, να τον αναπτύξετε. Μπορείτε να βοηθήσετε τα παιδιά σας να αναπτύξουν σύνολα ικανότητας όπως ο γενικός συντονισμός, η δύναμη και η ευκινησία ανάλογα με την ηλικία τους. Ένας καλός προπονητής / γονέας θα πρέπει να χαρτογραφεί τις φάσεις της ανάπτυξης και της προσαρμογής, να προσαρμόζει ξεκούραση και ανάκτηση δυνάμεων, να διδάσκει την σωστή διατροφή, την ανάπτυξη και την ψυχική υποστήριξη. Τέλος, εάν το παιδί σας τραυματίζεται συχνά σημαίνει ότι το σύστημα καθοδήγησης και κατάρτισης αποτυγχάνει.

Η εστίαση σε ένα μόνο άθλημα.
Είναι κάπως λογικό να πιστεύουμε ότι όσο περισσότερο χρόνο περάσει ένας αθλητής στην κατάρτιση ενός αθλήματος, τόσο καλύτερος θα γίνει με την πάροδο του χρόνου. Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάθε τόσο εμφανίζεται και ένας Tiger Woods. Αλλά αυτή η νοοτροπία αφήνει τους περισσότερους νεαρούς αθλητές με «βλάβη» στη μέση του δρόμου. Η ανάπτυξη ενός αθλητή είναι σαν το ξεκλείδωμα μιας πόρτας. Πρέπει να έχεις ακριβώς το σωστό κλειδί και η προπόνηση είναι παρά μόνο ένας από τους αυχένες της κλειδαριάς και όχι το κλειδί.

Ένα παιδί δεν πρέπει να περιοριστεί σε ένα μόνο άθλημα μέχρι την εφηβεία του, όπως ανέφερα παραπάνω, έτσι έχετε τον χρόνο να μάθετε σε τι είναι πραγματικά καλό και τι πραγματικά απολαμβάνει.

Αυτό είναι καλό, αυτό είναι υγιές και δεν «καίει» τα παιδιά σε ένα μόνο άθλημα. Αλλά πάρα πολλοί γονείς βλέπουν μόνο ένα κομμάτι του ταλέντου των παιδιών τους σε κάποιο άθλημα και θέλουν αμέσως να το εξειδικεύσουν. Θα πρέπει να παροτρύνουμε τα παιδιά να δοκιμάσουν διαφορετικά αθλήματα και με την πάροδο του χρόνου από μόνα τους θα εστιάσουν εκεί που τους ευχαριστεί.

Εάν το παιδί σας είναι κάτω από δώδεκα ετών και εσείς βρίσκεστε στη γραμμή του γηπέδου φωνάζοντας «πρωταθλητή», «υποτροφία» και «φαινόμενο» θα σας χρειαστεί πιθανόν μια νέα προοπτική των πραγμάτων.

Ένα από τα δυσκολότερα μαθήματα που θα πρέπει να μάθουν τα παιδιά είναι ότι κάποια στιγμή θα πάρει να αποφασίσουν εάν θέλουν να συνεχίσουν σε ένα άθλημα. Και δεν θα υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για να τους ωθήσετε να ανταγωνιστούν, αν δεν έχουν πλέον τη θέληση ή την επιθυμία.

Είναι γεγονός ότι όλες οι ώρες και τα χρήματα που θυσιάσατε για προπόνηση ενδέχεται, στατιστικά, να μην οδηγήσουν πουθενά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρουν ένα σημαντικό εφόδιο για τη ζωή τους από την εμπειρία του ανταγωνισμού. Ο αθλητισμός μπορεί να «βγάλει» το καλύτερο (και μερικές φορές το χειρότερο) σε έναν άνθρωπο.

Οι αξίες που διδάσκονται και αποκτούνται στο γήπεδο θα είναι πολύ πιο πολύτιμες από οποιοδήποτε βραβείο. Αξίες όπως το φίλαθλο πνεύμα, η τιμή, η ακεραιότητα, η ικανότητα, η σκληρή δουλειά και η ομαδική λειτουργία.

Οι αποφάσεις που κάνετε ως γονέας θα έχουν τεράστια επίδραση όχι μόνο στην αθλητική ανάπτυξη του παιδιού σας, αλλά και την υγεία του, την ευημερία και την ηθική του συγκρότηση. Επιλέξτε με σύνεση.

Πηγή: www.infokids.gr

To jumpshot.gr, πρόκειται για μια νέα υπερπλήρης ιστοσελίδα, που μπορείς να βρεις ειδήσεις από τον διεθνή χώρο, απόψεις από έμπειρους και φέρελπις δημοσιογράφους και πλούσιες αναλύσεις από επαγγελματίες προπονητές. Ακόμα, μπορείς να βρεις συμβουλές διατροφής, ασκησιολόγια, plays, άρθρα για τη ψυχολογία ενός αθλητή, αλλά και συμβουλές για πρόληψη και αντιμετώπιση τραυματισμών.

Διαβάστε περισσότερα...
Advertisement
Πατήστε για σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Αποχωρεί απο τις ακαδημίες του ΓΣ Κορωπίου ο Οικονόμου

Ο Νίκος Οικονόμου ανακοίνωσε και επίσημα το «διαζύγιο» με την ομάδα απο το Κορωπί.

Δημοσιεύτηκε

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε χαρακτηριστικά γι’ αυτήν την απόφαση που πήρε: «Την απόφαση μου να αποχωρήσω από τις ακαδημίες του ΓΣ Κορωπίου, παρότι η αρχική συμφωνία προέβλεπε την συνεργασία για άλλον ένα χρόνο, έλαβα μετά από ώριμη σκέψη. Ήταν μια απόφαση που ελήφθη, επειδή αντιμετώπιζα αρκετά προβλήματα με την παρούσα διοίκηση. Καταρχήν, διοίκηση και συνεργασία είναι δυο έννοιες άγνωστες για το Διοικητικό Συμβούλιο του Κορωπίου. Αυτό όμως που δεν μπορούσα να ξεπεράσω, είναι η παντελής αδιαφορία για τις ακαδημίες».

Και κατέληξε: «Γι’ αυτό τον λόγο αποχωρώ από την ακαδημία του ΓΣ Κορωπίου στις 15 Ιουλίου. Μαζί με εμένα αποχωρούν και όλοι οι προπονητές, ενώ πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί το όνομα του συλλόγου που θα είναι στο Κορωπί, στον οποίο θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο σκληρά, προκειμένου τα παιδιά να μάθουν σωστά τα βασικά του μπάσκετ. Οι γονείς που με τίμησαν και εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, αποτελούν την κινητήρια δύναμη, για να προχωρήσουμε μπροστά με μεγαλύτερο ζήλο και δουλεύοντας ακόμη πιο σκληρά, για να πετύχουμε τον στόχο που είναι να φέρουμε όσο περισσότερους νέους μπορούμε στο μπάσκετ. Να μάθουν να αθλούνται, να συνεργάζονται και να βάζουν από μικροί στόχους, τους οποίους σιγά-σιγά να υλοποιούν.»

Διαβάστε περισσότερα...

BASKET LEAGUE

Μυστήριο με πέντε αποχωρήσεις στον Προμηθέα

Μυστήριο έχει δημιουργηθεί στην Πάτρα με πέντε αποχωρήσεις από τον Προμηθέα.

Δημοσιεύτηκε

Μία περίεργη κίνηση που έκανε ο Προμηθέας έχει δημιουργήσει ερωτηματικά στηην μπασκετική Πάτρα.Παραμονές της τελικής φάσης του ΕΣΚΑ-Η, οι Πατρινοί ενημέρωσαν πέντε παιδιά κάτω των 16 ετών ότι δεν θα αγωνιστούν στο υπόλοιπο της σεζόν.

Οι εκδοχές για το περιστατικό είναι διαφορετικές. Ολα όμως άρχισαν όταν τα πέντε παιδιά, οι Αλέξανδρος Οικονόμου, Διονύσης Χατζούλης, Παναγιώτης Δαραμούσκας, Αλκης Κονδύλης και Νίκος Κανελλάκης, ενημέρωσαν τον Προμηθέα ότι δεν θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν στον σύλλογο, διότι θέλουν να μετακινηθούν στον γειτονικό Απόλλωνα. Αυτό προκάλεσε την δυσαρέσκεια των παραγόντων του Προμηθέα και συγκεκριμένα του Βαγγέλη Λιόλιου, ο οποίος είναι πρόεδρος του ερασιτέχνη.

Ο Λιόλιος ήταν αυτός που εξοργίστηκε και ζήτησε αυτά τα παιδιά να φύγουν από τον Προμηθέα πρώτου τελειώσει η σεζόν, ενώ η διοίκηση τα έβαλε και με τους γονείς για τις αποφάσεις που πάρθηκαν. Ο Προμηθέας δεν επέτρεψε στα παιδιά να αγωνιστούν στο παιχνίδι του περασμένοι Σαββάτου, δημιουργώντας μια στενάχωρη κατάσταση καθώς τα παιδιά είχαν ξεκαθαρίσει πως θέλουν να μείνουν στον Προμηθέα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Πένθος στην οικογένεια του Πρωτέα Βούλας

Ο Πρωτέας Βούλας αποχαιρετάει μια μεγάλη προσωπικότητα της οικογένειάς του.

Δημοσιεύτηκε

Πρόκειται για τον προπονητή ακαδημιών, Κώστα Κουρκουλάκο, ο οποίος στα 55 του χρόνια έχασε την μάχη με μία σοβαρή ασθένεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πρωτέα:

«Τραγική απώλεια για την οικογένεια του Πρωτέα…

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον Κώστα Κουρκουλάκο, προπονητή των ακαδημιών του συλλόγου μας -και ένα από τα πιο αγαπημένα και πιστά μέλη της ομάδας μας- ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 55 ετών μετά από σύντομη μάχη με σοβαρή ασθένεια.
Ο Κώστας, όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί μας, ήταν υπόδειγμα αφοσίωσης, στο μπάσκετ, στην προπόνηση, στην ομάδα αλλά κυρίως στα παιδιά.
Καλό ταξίδι φίλε Κώστα…».

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Νέος υπεύθυνος ακαδημιών του Άρη ο Ασημακόπουλος

O Αντώνης Ασημακόπουλος θα είναι ο νέος υπεύθυνος ακαδημιών του Άρη. 

Δημοσιεύτηκε

Ο πρώην παίκτης των «Αρειανών» που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με το «Nick Galis Hall», θα είναι ο νέος υπεύθυνος ακαδημιών του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον Αντώνη Ασημακόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος όλων των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του συλλόγου.
Πρόκειται για μία σημαντική επιστροφή. Ο γεννημένος στις 24 Ιουλίου του 1976 Ασημακόπουλος, συνέδεσε το όνομά του με τον ΑΡΗ, προσφέροντας στην ομάδα μπάσκετ ανδρών για δύο διετίες. Η πρώτη φορά που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα ήταν το καλοκαίρι του 2004. Το 2005 έπαιξε στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό. Την επόμενη σεζόν, ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε στον τελικό του ULEB Cup και κέρδισε την έξοδό της στην Ευρωλίγκα, μετά από 15 χρόνια, μέσω των πλέι οφ της Basket League.

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος επέστρεψε στον ΑΡΗ το καλοκαίρι του 2012 και για μία διετία ήταν αρχηγός της ομάδας. Στις 7 Μαΐου του 2013 ήταν παρών στην εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, όπου μάλιστα τα δάκρυά του για το μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών έγιναν σημείο αναφοράς, και το 2014 έπαιξε στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην αρχηγός του ΑΡΗ αναλαμβάνει ένα πολύ ιδιαίτερο πόστο. Η ανάδειξη νεαρών παικτών και η σωστή εκμάθηση των βασικών του μπάσκετ είναι «πρέπει» για τον Α.Σ. ΑΡΗΣ και ο Αντώνης Ασημακόπουλος θα μεταλαμπαδεύσει στους αθλητές τις πλούσιες γνώσεις του, ως επικεφαλής των τμημάτων υποδομής. Του ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία, σε ένα σύλλογο που αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ».

 

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Συγκινητική πράξη από τη Δραπετσώνα, δωρεάν προπονήσεις όλο το καλοκαίρι!

Ο ΔΑΣ Δραπετσώνας έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά, προχωρώντας σε μια πολύ συγκινητική πράξη. Η ομάδα της Δραπετσώνας ανακοίνωσε πως οι προπονήσεις για τα τμήματα του συλλόγου θα είναι δωρεάν όλο το καλοκαίρι.

Δημοσιεύτηκε

Ο κορωνοϊός έχει πλήξει δεκάδες χιλιάδες οικογένειες, αφού οι οικονομική δυσπραγία λόγω του κλεισίματος των επιχειρήσεων, επιβάρυνε περισσότερο τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Όμως, στον αθλητισμό υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις, με ομάδες που στέκονται δίπλα στις οικογένειες και δεν απαιτούν την προγραμματισμένη συνδρομή των γονέων.

Το τμήμα μπάσκετ της Δραπετσώνα, λοιπόν, μέσω του προέδρου της επιτροπής μπάσκετ, ανακοίνωσε πως οι προπονήσεις για όλα τα τμήματα του συλλόγου θα είναι δωρεάν. Με αυτόν τον τρόπο ο ΔΑΣ Δραπετσώνας θέλει να σταθεί στο πλάι των οικογενειών και να μη τους επιβαρύνει με την συνδρομή, ελέω κορωνοϊού.

Για να καταλάβουμε πόσο σημαντική και αξιοθαύμαστη είναι αυτή η κίνηση του ΔΑΣ Δραπετσώνας, πρέπει να καταλάβουμε πως λειτουργούν τα τοπικά και ερασιτεχνικά σωματεία. Ο ΔΑΣ Δραπετσώνας όπως και οι περισσότερες ομάδες, δεν έχουν κάποιον επιχειρηματία που επενδύει κάθε χρόνο χρήματα. Η συντήρηση της ομάδας (μισθοί προπονητών, αθλητικό υλικό, έξοδα προπόνησης, συντήρηση γηπέδου) καλύπτονται από τις συνδρομές.

Έτσι, ο ΔΑΣ Δραπετσώνας θέλοντας να μην επιβαρύνει τους γονείς με ένα έξοδο το οποίο ήταν προγραμματισμένο έσοδο για την ομάδα, πήρε την απόφαση να συνεχίσει κανονικά τις προπονήσεις για όλα του τα τμήματα, δωρεάν.

Σίγουρα μια αξιοθαύμαστη και άξια συγχαρητηρίων κίνηση.

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ανοιχτές προπονήσεις για την ακαδημία της Δραπετσώνας (pic)

Ο ΔΑΣ Δραπετσώνας ανακοίνωσε την έναρξη των δοκιμαστικών προπονήσεων για όλα τα τμήματα των ακαδημιών του, αγοριών και κοριτσιών.

Δημοσιεύτηκε

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δραπετσώνας:

«DRAPETSONA BA – ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Ο μεγαλύτερος και πολυπληθέστερος σύλλογος της πόλης, ο ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ διοργανώνει ανοιχτές προπονήσεις για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών.

Η μεγάλη οικογένεια του ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ σε περιμένει!

Για περισσότερες πληροφορίες για τις μέρες και τις ώρες των προπονήσεων:

Γιώργος Ρενιέρης (αγόρια): 6942417442
Κωνσταντίνος Υφαντής (αγόρια): 6945414088
Αναστασία Οικονόμου (κορίτσια) 6980883485

DRAPETSONA BASKETBALL ACADEMY»

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

H PAO BC Academy τιμάει τη γιορτή της μητέρας! (vid)

O ακαδημίες του μπασκετικού Παναθηναϊκού τιμούν την γιορτή της μητέρας με ένα πολύ όμορφο βίντεο το οποίο ανέβηκε στα social media του Συλλόγου.

Δημοσιεύτηκε

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιορτή της Μητέρας

10 Μαΐου 2020!​​Γιορτή της Μητέρας! ​​Χρόνια Πολλά Μαμά! ☘️💚

Gepostet von PAO BC Academy am Sonntag, 10. Mai 2020

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Αναστολή για την ακαδημία της ΑΕΚ

Έπειτα από τον Προμηθέα Πάτρας σειρά πήρε η ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται η λειτουργία των ακαδημιών της.

Δημοσιεύτηκε

Την αναστολή της λειτουργίας των ακαδημιών της ανακοίνωσε η ΑΕΚ μέχρι τις 24 Μαρτίου δεδομένου ότι εγκαταστάσεις της Ελληνογαλλικής σχολής Saint Joseph ελέγχονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει γονείς και αθλητές, ότι:

Αναστέλλεται η λειτουργία της ΑΕΚ BC ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA, δεδομένου ότι οι εγκαταστάσεις της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint Joseph ελέγχονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες στο πλαίσιο της πρόληψης κατά του κορωνοϊού, έως τις 24/03.

Διαβάστε περισσότερα...

Like us on Facebook !

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Advertisement

Ενδιαφέροντα