Connect with us

ΕΣΚΑΝΑ

Συνέντευξη Ιωσήφ Βουράκη: «Ο Δήμος Πειραιά είναι δίπλα στα τοπικά ερασιτεχνικά σωματεία»

Δημοσιεύτηκε

Ο Ιωσήφ Βουράκης, πρόεδρος ΚΕΔ ΕΣΚΑΝΑ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμού του κ. Γιάννη Μώραλη, «Πειραιάς – Νικητής», μίλησε αποκλειστικά στον Πάνο Παναγιωτόπουλο και στο Jumpshot.gr για τα «φλέγοντα» ζητήματα της πόλης και όχι μόνο!

Ο Ιωσήφ Βουράκης ασχολείται από το 2010 με τα κοινά ως δημοτικός σύμβουλος, ενώ παράλληλα είναι και πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΣΚΑΝΑ.

Ο κ. Βουράκης, μίλησε αποκλειστικά στον Πάνο Παναγιωτόπουλο και στο Jumpshot.gr, απαντώντας σε καίρια ερωτήματα για τον Πειραιά, τον προεκλογικό του αγώνα αλλά και για την ΚΕΔ της ΕΣΚΑΝΑ. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ ΕΣΚΑΝΑ, ο οποίος διατηρεί κοσμηματοπωλείο στον Πειραιά (Σωτήρος 34), δεν έκρυψε τα λόγια του, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις που του κατατέθηκαν.

Αναλυτικά: 

Στον τομέα του αθλητισμού, ο Πειραιάς βρίσκεται αρκετά πίσω. Διαθέτει ελάχιστες εγκαταστάσεις, ενώ αυτές που βρίσκονται σε λειτουργία, υπολειτουργούν. Ποια η θέση σας για αυτό;

«Καταρχάς να σας εξηγήσω την άποψη μου για τον αθλητισμό. Για εμένα ο αθλητισμός είναι παιδεία! Ένα παιδί όταν μπαίνει στον χώρο του αθλητισμού μαθαίνει να συνεργάζεται, να αγωνίζεται, να ανταγωνίζεται, να είναι δίκαιο,  να βάζει στόχους και να κερδίζει αλλά ακόμα περισσότερο μαθαίνει να χάνει! Όσον αφορά τους αθλητικούς χώρους έχετε δίκιο ότι ο Πειραιάς έχει έλλειψη και αυτό είναι αποτέλεσμα τις αδιαφορίας των προηγούμενων δημοτικών αρχών για δημιουργία αθλητικών χώρων. Τα περισσότερα γήπεδα που έχουμε είναι ανοιχτά και μόλις 2 κλειστά στα σύνορα της πόλης μας  ενώ έχουμε μόνο ένα γήπεδο στίβου ! Αυτό όμως έχει αρχίσει να αλλάζει καθώς ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης αντιλαμβάνεται την ανάγκη της πόλης για χώρους άθλησης! Να σημειώσουμε ότι στα τελευταία χρόνια ο δήμος ανακαίνισε το γήπεδο ποδοσφαίρου στα Καμίνια ,το γήπεδο του Ατρόμητου ,τα ανοιχτά γήπεδα του φοίνικα και του Πορφύρα και ήδη έχει ξεκινήσει η ανακαίνιση του κλειστού γηπέδου «Σαλπεας» και του στίβου στο Θεμιστόκλειο!»

Είστε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς – Νικητής» του κύριου Γιάννη Μώραλη. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να συνδυάσετε τη συμμετοχή σας στα κοινά με τις αθλητικές σας ενασχολήσεις ;

«Εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά από το 2010 έως και σήμερα . Όλα αυτά τα χρόνια ασχολούμαι με την οικογένειά μου, τις επιχειρήσεις μου, τον δήμο και τον αθλητισμό. Όταν αγαπάς κάτι και θες να πετύχεις βρίσκεις και τον χρόνο και τον τρόπο να το κάνεις. Μην ξεχνάτε ότι η μέρα ξεκινάει νωρίς το πρωί και τελειώνει αργά το βράδυ! Και έχω τόση διάθεση να προσφέρω στην πόλη μου γιατί για εμένα ο Πειραιάς είναι η καθημερινότητα μου!»

Ποιο είναι το μέλλον του Πειραιά όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι; Ποιες είναι οι προτεραιότητες του συνδυασμού σας ;

«Θεωρώ ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις έτσι ώστε να υπάρξει ανάπτυξη του αθλητισμού στον Πειραιά. Μην ξεχνάτε ότι ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης προέρχεται από τον χώρο του αθλητισμού αλλά και ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι διατεθειμένος να στηρίξει οικονομικά την δημιουργία νέων αθλητικών χώρων!»

Υπάρχουν πολλά κρούσματα βίας και παραβατικής συμπεριφοράς σε αρκετά σωματεία του Πειραιά, που αμαυρώνουν και την εικόνα του δήμου. Ο ίδιος ο δήμος, είναι σε θέση να περιορίσει ή ακόμα και να εξαλείψει αυτό το φαινόμενο;

«Δυστυχώς βλέπουμε φαινόμενα βίας όχι μόνο στον Πειραιά αλλά σε όλη την χώρα. Δυστυχώς ο δήμος δεν έχει τα ανασταλτικα μέσα που χρειάζονται για να περιορίσει αυτά τα φαινόμενα. Για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει έντονη παρουσία της αστυνομίας σε όλους τους αθλητικούς χώρους.»

Υπάρχει κάποιο σχέδιο που έχει θεσπίσει ο «Πειραιάς – Νικητής» και εσείς προσωπικά ώστε να βοηθήσετε στην ανάπτυξη των Πειραϊκών σωματείων;

«Όπως σας είπα και παραπάνω ήδη έχει ολοκληρωθεί η ανακατασκευή των 2 ανοιχτών γηπέδων του Φοίνικα και του Πορφύρα  και θεωρώ ότι τα 4 τελευταία χρόνια ο δήμος Πειραιά είναι δίπλα στα τοπικά ερασιτεχνικά σωματεία και αυτό φαίνεται και  στις διακρίσεις που έχουν αυτά στα περισσότερα τμήματα τους (μπάσκετ βόλεϊ κτλπ ). Άμεση προτεραιότητα είναι σίγουρα η δημιουργία νέων αθλητικών χώρων σε όλα τα διαμερίσματα του Πειραιά.»

Πάμε σε ένα διαφορετικό πλαίσιο, αυτό της διαιτησίας. Λόγω και της παλαιάς σας ενασχόληση με το αντικείμενο, πιστεύετε πως υπάρχει νέο «ποιοτικό» αίμα στην Ελληνική διαιτησία;

«Μου δίνετε μια πολύ ωραία ασίστ με την ερώτηση σας! Η απάντηση μου είναι ξεκάθαρη και απλή. Υπάρχουν πολλά νέα ταλέντα στην ελληνική διαιτησία. Τουλάχιστον στον Πειραιά έχουμε 10 νέα παιδιά 22 με 25 ετών που είναι πραγματικά ταλέντα του χώρου. Έχουν άποψη του αθλήματος έχουν αντίληψη και είναι δίκαιοι εντός των γραμμών. Το βασικότερο όλων όμως είναι ότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν είναι αυτοί οι πρωταγωνιστές του αγώνα . Βέβαια η γραμμή που χωρίζει ένα ταλέντο από ένα ακόμα διαιτητή της σειράς είναι πολύ λεπτή. Εγώ αυτό που λέω στα δικά μας παιδιά είναι πριν μπουν στο γήπεδο να βάζουν μπαμπάκια στα αφτιά τους και να μην ακούνε κανέναν, τόσο  εντός όσο και εκτός γηπέδου!»

Αν κάνατε έναν απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία σας στην ΚΕΔ ΕΣΚΑΝΑ τι θα λέγατε ;

«Όταν ανέλαβα την προεδρία της ΚΕΔ ΕΣΚΑΝΑ εκτός από την αμέριστη στήριξη του προέδρου της ΕΣΚΑΝΑ κυρίου Βαγγέλη Λυμπεράτου , είχα την τύχη να έχω δίπλα μου δύο άριστους συνεργάτες, τον Γιώργο τον Καρότση ( μέλος της ΚΕΔ ) και τον Τάσο τον Πηλοΐδη ( υπεύθυνος διαιτησίας της ΕΣΚΑΝΑ ) και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι χωρίς αυτή την ομάδα δίπλα μου δεν θα είχαμε το σημερινό αποτέλεσμα . Σε μια από τις πρώτες συναντήσεις μας βάλαμε ένα μεγάλο στοίχημα , να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο και όπως μου αρέσει εμένα να λέω ,να ξανακάνουμε το διαιτητικό κομμάτι της ΕΣΚΑΝΑ «μαγαζί γωνία» .

Τι καταφέραμε λοιπόν, αύξηση των διαιτητών μας από 60 σε 100 με πάνω από 15 αξιολογημένους εθνικών κατηγοριών , όλα τα παιχνίδια όλων των κατηγοριών της ΕΣΚΑΝΑ τα σφυράνε διαιτητές του ΣΥΔΚΝΑ , εντατική εκπαίδευση των διαιτητών μας εντός και εκτός γηπέδου , 3 διαιτητές σε όλους τους τελικούς όλων των κατηγοριών , κλήρωση των διαιτητών στον τελικό κυπέλλου γυναικών , κλήρωση των διαιτητών με την παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων 2 ώρες πριν τον τελικό κυπέλου ανδρών , κλήρωση την διαιτητών για τα play off και play out με παρουσία εκπροσώπων των ομάδων , δημιουργήσαμε ομάδα παρατηρητών για τα περισσότερα παιχνίδια της Ένωσης μας και αρκετά άλλα. Τώρα λογικά θα μου πείτε ,παράπονα δεν υπήρξαν ; Υπήρξαν πολλά παράπονα. Λάθη δεν γίνανε ; Γίνανε πολλά λάθη αλλά το σημαντικό είναι ότι ήταν λάθη!»

Το σαράκι της δημοσιογραφίας «τρύπωσε» από πολύ νωρίς μέσα του. Από τα 14 του χρόνια, άρχισε να γράφει σε ερασιτεχνικά Blogs και συνολικά έχει δουλέψει σε μεγάλα σάιτ, όπως το ebasket.gr, το superbasket.gr, ενώ σήμερα είναι ιδιοκτήτης του Jumpshot.gr αλλά και αρθρογράφος στο trifilara.gr. Παράλληλα, διατελεί και προπονητής μπάσκετ στη Δραπετσώνα.

Διαβάστε περισσότερα...
Πατήστε για σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΣΚΑΝΑ

ΕΣΚΑΝΑ: Επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες, πρωταθλητής ο Ίκαρος Καλλιθέας!

Η ΕΣΚΑΝΑ με ανακοίνωση της αναφέρει ότι επικυρώνει τις βαθμολογίες της κατηγορίας, χωρίς όμως να προχωρήσει σε κάποια αναδιάρθρωση, περιμένοντας την ενημέρωση της ΕΟΚ.

Δημοσιεύτηκε

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με χθεσινή ομόφωνη απόφαση του ΔΣ. και μετά από εισήγηση της επιτροπής πρωταθλήματος  και βάσει του νέου νόμου περί διαμόρφωσης προκηρύξεων αλλά και της παραγράφου που αναφέρει ότι  για παν μη προβλεπόμενο αποφασίζει το ΔΣ , επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων και όλων των κατηγοριών  ανδρών γυναικών παίδων εφήβων κορασίδων νεανίδων με την βαθμολογική εικόνα που είχαν την  στιγμή  της διακοπής και σήμερα θα αποσταλούν στην ΕΟΚ
Η διαμόρφωση των κατηγοριών θα πραγματοποιηθεί στα επόμενα 24ωρα μετά τις σχετικές ανακοινώσεις της ΕΟΚ».

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΣΚΑΝΑ

Εξειδικευμένο σύστημα προπονήσεων από τον Άρη Νικαίας με «γνώμονα» την ασφάλεια (pics)

Είναι δεδομένο πως πολλά έχουν αλλάξει μετά την πανδημία που μας έπληξε και μέσα σε αυτά είναι και ο τρόπος προπόνησης, με τον Άρη Νικαίας να είναι η πρώτη ακαδημία που προσαρμόζεται σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.

Δημοσιεύτηκε

Ένα πρωτοποριακό στυλ προπόνησης υιοθέτησε στις ακαδημίες του η ομάδα του Γ.Ν.Ο. Άρη Νικαίας, λαμβάνοντας υπόψιν του όλα τα υγειονομικά μέτρα προφύλαξης, προκειμένου να επιστρέψει στην δράση. Ένα σύστημα προπονήσεις για παιδιά γεννημένα 2007-2003 που στοχεύει στην ατομική βελτίωση του αθλητή σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού του, ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ασφάλεια των παιδιών.

Ένα μπασκετικό καμπ δύο περιόδων (25 Μαΐου- 14 Ιουνίου και 15 Ιουνίου- 5 Ιουλίου) με ειδικά διαμορφωμένους χώρους και τηρουμένων των απαραίτητων αποστάσεων έτσι ώστε το μπάσκετ να μην λείψει από κανέναν.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Image

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΣΚΑΝΑ

Τα καλύτερα του Παπαγεωργίου από Δραπετσώνα και Φοίνικα Πειραιά (vid)

Ο Γεράσιμος Παπαγεωργίου διακρίνεται για τη δεινότητα που έχει να εκτελεί τις αντίπαλες άμυνες, έξω από τη γραμμή των 6.75.

Δημοσιεύτηκε

Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους σουτέρ στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Τη περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Δραπετσώνας στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ, ενώ φέτος ο Φοίνικας Πειραιά, θέλοντας να πρωταγωνιστήσει στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ, τον πρόσθεσε στο ρόστερ του. Ο λόγος για τον Γεράσιμο Παπαγεωργίου.

Ο 23χρονος γκαρντ πραγματοποίησε μια μεστή σεζόν με τον Φοίνικα και η All-Star Video Productions ετοίμασε ένα αναλυτικό scouting report για το… ρεπερτόριο του Γεράσιμου Παπαγεωργίου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΣΚΑΝΑ

Ηλεκτρούπολη: Παρελθόν ο Παπασπυριδάκος (pic)

Η Ηλεκτρούπουλη ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Στέφανο Παπασπυριδάκο.

Δημοσιεύτηκε

Η ομάδα που τα τελευταία χρόνια εντυπωσίαζε με το μπάσκετ που απέδιδε, βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση προπονητή, αφού ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Στέφανο Παπασπυριδάκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λύση συνεργασίας Στ. Παπασπυριδάκου Α.Σ.Η
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ηλεκτρούπολης και ο τεχνικός της Ανδρικής ομάδας Στέφανος Παπασπυριδάκος προχώρησαν στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά το Στέφανο Παπασπυριδάκο για τη συνεργασία τους και την συμβολή του στις επιτυχίες της ανδρικής ομάδας τη τελευταία διετία και του εύχονται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Σάκος»

Λύση συνεργασίας Στ. Παπασπυριδάκου Α.Σ.ΗΤο Δ.Σ. του Α.Σ. Ηλεκτρούπολης και ο τεχνικός της Ανδρικής ομάδας Στέφανος…

Gepostet von Αθλητικός Σύλλογος Ηλεκτρούπολης am Montag, 25. Mai 2020

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΣΚΑΝΑ

Ίκαρος Καλλιθέας: Ανανέωσαν Παύλος – Κεφαλίδης

Στην τεχνική ηγεσία του Ικάρου Καλλιθέας θα συνεχίσει ο Γιάννης Παύλος, στο πλευρό του θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Κεφαλίδης.

Δημοσιεύτηκε

Ο Ίκαρος Καλλιθέας θα συνεχίσει στην Γ’ Εθνική, αφού ήταν αήττητος και στην πρώτη θέση, στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ που δεν ολοκληρώθηκε, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Όπως είχε δηλώσει και ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, οι συντελεστές της ξέφρενης φετινής πορεία θα ανανεώσουν με τον Ίκαρο ενόψει της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Καλλιθέας ανακοίνωσε την παραμονή του head coach, Γιάννη Παύλου και του άμεσου συνεργάτη του, Γιώργου Κεφαλίδη. Οι δυο τους θα καθοδηγήσουν τον Ίκαρο Καλλιθέας στην Γ’ Εθνική, έχοντας τον στόχο η ομάδα να πρωταγωνιστήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ Γ´:ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ!!!!

Η οικογένεια του Ικάρου κ ο επίτιμος πρόεδρος Δ.Αγγελοπουλος με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας με τον Coach Γιάννη Παυλο για την σεζόν 2020-2021!!!

Η εξαιρετικά πετυχημένη φετινή χρονιά ,το ήθος κ η διάθεση των δυο πλευρών επισφράγισαν την ανανέωση της συνεργασίας.

Τέλος ,ανακοινώνουμε κ την συνέχιση της συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή Γιώργο Κεφαλίδη!!!»

ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ Γ´:ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ!!!!Η οικογένεια του Ικάρου κ ο επίτιμος πρόεδρος Δ.Αγγελοπουλος με μεγάλη χαρά…

Gepostet von Ίκαρος Καλλιθέας B.C am Montag, 25. Mai 2020

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΣΚΑΝΑ

Τέλος της σεζόν και στην ΕΣΚΑΝΑ

Μετά την χθεσινή (4/5) απόφαση της ΕΟΚ, μια μετά τις άλλες οι ενώσεις στη χώρα καλούνται να πάρουν τις αποφάσεις τους.

Δημοσιεύτηκε

Η ΕΣΚΑΝΑ από την πλευρά της αποφάσισε την διακοπή των πρωταθλημάτων της, με τον Ίκαρο Καλλιθέας να προπορευόταν στην πρώτη κατηγορία ανδρών, και τα πρωταθλήματα γυναικών να είχαν προχωρήσει στην δεύτερη τους φάση.

Αναλυτικά :

«Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. μετά από την απόφαση της ΕΟΚ για διακοπή και λήξη των Εθνικών Πρωταθλημάτων με επικύρωση βαθμολογιών ,  έλαβε την απόφαση να βάλει τέλος στα πρωταθλήματα της Ένωσης  ανδρών ,  γυναικών, νέων ανδρών παίδων εφήβων κορασίδων νεανίδων αλλά και σε όλα τα τουρνουά μικρότερων ηλικιών (παμπαίδων , μίνι αγοριών , προμίνι , παγκορασίδων και μίνι κοριτσιών) για τη σεζόν 2019-20. Επίσης επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες όπως ακριβώς είχαν διαμορφωθεί μέχρι την ημέρα διακοπής της 11ης Μαρτίου 2020 .

Δεν θα ολοκληρωθούν φέτος, λόγω του κινδύνου που ελλοχεύει για την υγεία των αθλητών. Σε νέο Δ.Σ. στις επόμενες ημέρες θα αποφασισθεί , με γνώμονα και τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας η άνοδος και ο υποβιβασμός από τις όποιες κατηγορίες φύλων και ηλικιών , με γνώμονα πάντα τις ιδιαιτερότητες της κατάστασης.

Τέλος όπως κάθε χρόνο αποφασίστηκε να προσκληθούν τα σωματεία της Ένωσης όπως αποστείλουν με έγγραφο τις προτάσεις τους για τα πρωταθλήματα 2020-21  της νέας αθλητικής περιόδου και τον τρόπο διεξαγωγής τους . Οι προτάσεις μπορούν να υποβληθούν είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected]  είτε με απευθείας παράδοση εγγράφου στα γραφεία της Ένωσης στην Καλλιθέα (Σπάρτης 90 και Αραπάκη)».

Διαβάστε περισσότερα...

A2

Σκέψεις για «τζάμπολ» τον Μάιο

Σκέψεις για επανέναρξη τόσο των εθνικών όσο και των τοπικών πρωταθλημάτων τον Μάιο.

Δημοσιεύτηκε

Η κατάσταση σχετικά με την πανδημία που έχει πλήξει ολόκληρο τον κόσμο, δείχνει να βελτιώνεται αισθητά στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου, υπάρχουν σκέψεις για επανέναρξη των πρωταθλημάτων τον Μάιο, ώστε να υπάρξουν και πρωταθλητές.

Όπως αναφέρεται, γύρω στα μέσα Μαΐου είναι αρκετά πιθανό να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να υπάρξει «τζάμπολ» τόσο στα εθνικά όσο και στα τοπικά πρωταθλήματα.

Δεν έχει διευκρινιστεί από επίσημα χείλη πότε θα ανοίξουν οι αθλητικοί χώροι, ωστόσο τελευταίες «διαρροές» κάνουν λόγω κοντά στις 10/5.

Το σχέδιο είναι οι αγώνες να είναι πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών, ενώ η κάθε ομάδα θα έχει όριο πάγκου 21 άτομα.

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΑΣ Δραπετσώνας

Το μήνυμα του προέδρου επιτροπής της Δραπετσώνας (pic)

Ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ του ΔΑΣ Δραπετσώνας, θέλησε να περάσει ένα μήνυμα προς όλες της οικογένειες του συλλόγου.

Δημοσιεύτηκε

Το μήνυμα του προέδρου επιτροπής μπάσκετ του ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, κ. Τάσου Βουλγαράκη

«Έχει περάσει ήδη αρκετός καιρός από την ημέρα που άλλαξε η καθημερινότητα μας, καθώς και κάθε μορφή κοινωνικής – αθλητικής δραστηριότητας, έχει ανασταλεί λόγω της έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση του νέου αυτού ιού.

Είναι πολύς ο καιρός, λοιπόν, που τα γήπεδα μας είναι άδεια από μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους αθλητές μας.

Εμείς σαν διοίκηση μαζί με τους προπονητές αλλά και τους εφόρους μας, προσπαθούμε να σκεφτούμε τρόπους για να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τον τρόπο που αθλούνται οι αθλητές μας, όταν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες. Παράλληλα, να υπάρχει και μια έστω τυπική επαφή με τους μικρότερους αθλητές μας, μέσω διαφόρων δραστηριοτήτων που ζητάμε να συμμετέχουν.Είτε αυτό λέγεται μια μικρή ζωγραφιά, είτε ένα βιντεάκι .

Ο αθλητισμός είναι θεμέλιος λίθος κατά την άποψη μου, για την διαμόρφωση της προσωπικότητας του ατόμου και αυτό πρέπει να το προστατέψουμε, αλλά και να το ξαναβάλουμε στην καθημερινότητα μας την ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ.

Διοίκηση, έφοροι, προπονητές, γονείς και αθλητές, με όρεξη, πίστη, όραμα, δύναμη και αλληλεγγύη, την επόμενη μέρα… να διεκδικήσουμε και να ξαναζήσουμε στιγμές χαράς αλλά και απογοήτευσης μερικές φρές μέσα στα γήπεδα που τόσο αγαπάμε.

Ευχόμαστε σε όλους εσάς και στις οικογένειες σας, υγεία, δύναμη, πίστη και επίτευξη όλων των στόχων που έχετε θέσει.

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ»

❗️👉 Το μήνυμα του προέδρου επιτροπής μπάσκετ του ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, κ. Τάσου Βουλγαράκη«Έχει περάσει ήδη αρκετός καιρός…

Gepostet von Drapetsona Basketball Academy am Montag, 13. April 2020

Διαβάστε περισσότερα...

Like us on Facebook !

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Advertisement

Ενδιαφέροντα