Connect with us

HOOPCAMP

Προσφέρει επιχορηγήσεις για το Hoop Camp η AHEPA

Δημοσιεύτηκε

Συνεχίζει την προσφορά των επιχορηγήσεων η AHEPA σε μαθητές-αθλητές για το Hoop Camp. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη χαρά, το Hoop Camp GR ανακοινώνει πως η A.H.E.P.A. (ICARUS CHAPTER 36-ATHENS INTERNATIONAL AIRPORT) προσφέρει σε όλα τα αγόρια που γεννήθηκαν μεταξύ 2001-2003 και έχουν εγγραφεί στο Bob Hurley Skills Camp-O.A.K.A. ( μια επιχορήγηση 250 ευρώ για το Hoop Group Academic Elite Camp τον Ιούλιο! O MVP (που θα επιλέξει ο προπονητής Bob Hurley και ο πρόεδρος του ομίλου Hoop Group. Mr. Rob Kennedy), θα έχει επιπλέον επιχορήγηση 1.000 ευρώ ως γνωστόν.

Επίσης:
Με την εγγραφή στο Academic Elite Recruitment Camp (24-30 Ιούλιου) η A.H.E.P.A. σας προσφέρει δωρεάν συμμετοχή στο Bob Hurley Skills Camp-O.A.K.A., για να διεκδικήσετε την επιχορήγηση 1.000 ευρώ για όσους δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Εγγραφείτε τώρα!
Ελάχιστες θέσεις παραμένουν

 

To jumpshot.gr, πρόκειται για μια νέα υπερπλήρης ιστοσελίδα, που μπορείς να βρεις ειδήσεις από τον διεθνή χώρο, απόψεις από έμπειρους και φέρελπις δημοσιογράφους και πλούσιες αναλύσεις από επαγγελματίες προπονητές. Ακόμα, μπορείς να βρεις συμβουλές διατροφής, ασκησιολόγια, plays, άρθρα για τη ψυχολογία ενός αθλητή, αλλά και συμβουλές για πρόληψη και αντιμετώπιση τραυματισμών.

Διαβάστε περισσότερα...
Πατήστε για σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

HOOPCAMP

Hoop Camp Greece: «Be Seen. Get Recruited: ΠΑΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗ»

To Hoop Camp Greece ανακοίνωσε το πέμπτο του ταξίδι στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, στα πλαίσια του μεγαλύτερου κολεγιακού elite recruiting camp της Αμερικής.

Δημοσιεύτηκε

Με χαρά το Hoop Camp Greece ανακοινώνει το πέμπτο του ταξίδι στην Αμερική. Ο σκοπός του ταξιδιού μας είναι η ανάδειξη νέων Ελλήνων μαθητών-αθλητών στα πλαίσια του μεγαλύτερου κολεγιακού elite recruiting camp της Αμερικής!

Προσκαλούμε αγόρια ηλικίας 15-18 ετών , τα οποία επιθυμούν να βιώσουν από κοντά ένα από τα καλύτερα Exposure & Recruiting camps των Η.Π.Α. Μερικά από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Αμερικής, που ανήκουν στης κατηγορίες (Basketball) D2 και D3, θα είναι εκεί για να αναζητήσουν νέους παίκτες και να κερδίσουν το ενδιαφέρον τους. Πανεπιστήμια όπως το Johns Hopkins, New York University, The State University of New York, Rutgers University-Newark, Pen State-Harrisburg και άλλα γνωστά σχολεία, θα δώσουν το παρόν! Τα πανεπιστήμια και τα κολέγια της κατηγορίας D2-D3 Basketball, είναι εξίσου αξιόλογα με αυτά του Division 1 καθώς προσφέρουν την ευκαιρία απόκτησης μερικής ή ολικής υποτροφίας από ανώτερα αμερικανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Οι μαθητές – αθλητές που πιστεύουν ότι ανήκουν αθλητικά στην κατηγορία D1 και είναι καλοί μαθητές, έχουν την δυνατότητα μέσω του HOOP GROUP USA να επιδιώξουν και Πανεπιστήμια Division 1 (Basketball) με ένα ειδικό, ατομικό πρόγραμμα που αναλαμβάνει αποκλειστικά το Hoop Camp College GR.

Το ταξίδι μας στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει διάρκεια 6 ημερών. Η αναχώρηση από Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουλίου. Τις πρώτες δύο μέρες θα μείνουμε στη Νέα Υόρκη. Εκεί θα μας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφθούμε το campus του New York University, να δούμε παγκοσμίως γνωστά αξιοθέατα, να πάμε σ’ ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στο κόσμο και να γνωρίσουμε τη πόλη της Νέας Υόρκης. Στις 13 Ιουλίου, αναχωρούμε για το East Stroudsburg University για το τετραήμερο camp. Στις 17 Ιουλίου φτάνουμε πίσω στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα...

HOOPCAMP

Το College Prep Package: Για σοβαρούς μαθητές-αθλητές.

Ανησυχείτε μήπως οι δεξιότητές σας στο μπάσκετ αναπτύσσονται με αργό ρυθμό; Τι πρόγραμμα θα πρέπει να ακολουθήσετε για να αναδείξετε τις ικανότητές σας; Μπορείτε να συνδυάσετε το μπάσκετ με τις σπουδές; Το Hoop Camp GR έχει τη λύση!

Δημοσιεύτηκε

Η αδυναμία στις αθλητικές επιδόσεις μπορεί να οφείλεται, πιθανότατα, στην περιορισμένη έως και σπάνια συμμετοχή σας στα παιχνίδια και τους αγώνες της ομάδας σας και στον μη επαρκή αριθμό προπονήσεων (λιγότερες από 4 φορές την εβδομάδα). Αυτό εμείς μπορούμε να το διορθώσουμε!

Οι προπονητές στα Κολέγια αναζητούν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά από τους υποψήφιους ‘recruits’ ανεξάρτητα από την κατηγορία που ανήκει το καθένα (Division I,II and III). Οι προπονητές μας γνωρίζουν καλά το κολεγιακό μπάσκετ και σχεδιάζουν ατομικά προγράμματα βασισμένα στις ανάγκες σας, με γραπτές αξιολογήσεις και σχόλια από (ενεργούς) προπονητές κολεγίων.

Το ακαδημαϊκό κομμάτι του προγράμματός μας, αποτελείται από έμπειρους εκπαιδευτές-πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας- βοηθώντας τους μαθητές να φτάσουν το ανώτατο επίπεδο γνώσεων που χρειάζεται για τις εισαγωγικές εξετάσεις (S.A.T.). Εστιάζουμε στις αδυναμίες του μαθητή, και με τις κατάλληλες μεθόδους και εργαλεία δημιουργούμε ένα πρόγραμμα One on One.

Τέλος, η επιλογή του σωστού πανεπιστήμιου είναι μία περίπλοκη διαδικασία. Είναι πολύ σημαντικό ο υποψήφιος να γνωρίζει ποια κατεύθυνση θέλει να ακολουθήσει και τα πανεπιστήμια που θέλει να σπουδάσει. Για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα και να επιλέξετε το σωστό εκπαιδευτικό ίδρυμα θα πρέπει να γνωρίζετε το επίπεδο μπάσκετ, τις ακαδημαϊκές δυνατότητες και τις πιθανότητες διεκδίκησης μίας υποτροφίας. Οι σύμβουλοί μας διακρίνονται από ειλικρινή επαγγελματισμό και θα σας καθοδηγήσουν με ρεαλιστικές προσεγγίσεις, οι οποίες θα ταιριάζουν σε εσάς. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή!

Το College Prep Package είναι η λύση! Ένα ”πακέτο” προετοιμασίας το οποίο εστιάζει σε κάθε μαθητή-αθλητή ατομικά, παρέχοντας υπηρεσίες με προσιτές τιμές και μέγιστα αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα...

HOOPCAMP

D3 Basketball: Μια έξυπνη επιλογή για τον Έλληνα Αθλητή-Μαθητή

Το Division I και II έχουν υψηλό κύρος όσον αφορά την φήμη των πανεπιστημίων που τα εκπροσωπούν και τους αθλητές που αυτά αναδεικνύουν.

Δημοσιεύτηκε

Αν ένας παίχτης, ωστόσο, δεν έχει κατακτήσει το ύψιστο επίπεδο τεχνικής και δεξιοτήτων για να διεκδικήσει μία θέση σε ένα τέτοιου είδους ρόστερ, το Division III είναι μια καλή επιλογή. Το επίπεδο των αθλητών σε αυτή τη κατηγορία παραμένει υψηλό. Εκεί μπορεί κανείς να συναντήσει αθλητές με διακρίσεις που προέρχονται τόσο από την Αμερική όσο και από άλλες χώρες. Αυτό που είναι σίγουρο σε κάθε περίπτωση, είναι ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, πράγμα που καθιστά απαραίτητη την σκληρή προπόνηση. Υπάρχουν εκατοντάδες αθλητές οι οποίοι θα μπορούσαν να βρίσκονταν στο Division I ή ΙΙ , αλλά επέλεξαν να αφοσιωθούν, περισσότερο, στις σπουδές τους και να καταταχθούν σε μία πιο χαμηλή κατηγορία μπάσκετ.

Είναι σημαντικό κανείς να γνωρίζει ότι στο Division III δεν υπάρχει πλήρης υποτροφία. Παρόλα αυτά ένας καλός παίχτης , που είναι δυνατός μαθητής, μπορεί εύκολα να διεκδικήσει χρηματική βοήθεια. Ας μην ξεχνάμε ότι τα πανεπιστήμια ανταγωνίζονται μεταξύ τους με σκοπό να προσελκύσουν περισσότερους φοιτητές. Η πλήρης υποτροφία ,ανδιαφησβήτητα , είναι ο κυρίαρχος στόχος ενός μαθητή αλλά δυστυχώς δεν μπορούν όλοι να διεκδικήσουν κάτι τόσο δύσκολο. Το Division III σε αυτή την περίπτωση γίνεται πραγματικά ελκυστικό καθώς προσφέρει ακαδημαϊκή υποτροφία. Επομένως, αν οι δεξιότητες του ενδιαφερόμενου είναι καλές και σε αθλητικό και σε ακαδημαϊκό επίπεδο, τα σχολεία τύπου Division III αποτελούν μία μεγάλη ευκαιρία για να σπουδάσει και να αθληθεί σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει ένα τεράστιο ποσό. Η υποτροφία της κατηγορίας D3 μπορεί να καλύψει μέχρι και το 60% του συνολικού κόστους των διδάκτρων.

Το Division III είναι μία εξαιρετική επιλογή. Οι απαιτήσεις είναι αρκετές αλλά καθόλου πιεστικές με αποτέλεσμα ο φοιτητής να χαράξει την δική του πορεία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας: Hoop Camp College GR.

Διαβάστε περισσότερα...

HOOPCAMP

Διήμερο Basketball Camp για τους μικρούς μας φίλους

Δημοσιεύτηκε

30 Νοεμβρίου & 01 Δεκεμβρίου

Κλειστό γήπεδο Νέας Πεντέλης

1η μέρα:

Ball Handling

Shooting

Footwork

2η μέρα:

Finishing Skills

Footwork

Ανταγωνιστικά παιχνίδια

Για εγγραφή κάντε κλικ εδώ

(https://hoopcamp.ticketspice.com/thanksgiving-weekend-basketball-camp)

 

Διαβάστε περισσότερα...

HOOPCAMP

To δεύτερο Hoop Camp Thessaly Basketball Camp είναι γεγονός.

Δημοσιεύτηκε

Αυτό το Σεπτέμβριο, το κλειστό γήπεδο Μπάρας των Τρικάλων θα υποδεχθεί στις εγκαταστάσεις του δύο κορυφαίους προπονητές του Hoop Group, τον James Cooper Jr. και τον Mike Rice (πρώην προπονητής των Rutgers, Robert Morris, Fordham, Pittsburg).

(περισσότερα…)

Διαβάστε περισσότερα...

HOOPCAMP

Συνεργασία του Hoop Camp με τον ιστορικό Τριφυλλιακό!

Δημοσιεύτηκε

Μια πολύ καλή συνεργασία θα γίνει ανάμεσα στο Hoop Camp και τον ιστορικό Τριφυλλιακό. (περισσότερα…)

Διαβάστε περισσότερα...

HOOPCAMP

To Hoop Camp College GR παρουσιάζει τη νέα του υπηρεσία ‘College Admission Mentoring’.

Δημοσιεύτηκε

Το Hoop Camp College GR, γνωστοποίησε τη νέα του παροχή, το «College Admission Mentoring»

(περισσότερα…)

Διαβάστε περισσότερα...

HOOPCAMP

Οι νικητές στο Bob Hurley Skills Camp-O.A.K.A.

Δημοσιεύτηκε

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2nd Bob Hurley Skills Camp που διεξήχθη στην Αθήνα και οι νικητές αναδείχθηκαν  από Hall Of Famers προπονητές.
(περισσότερα…)

Διαβάστε περισσότερα...

Like us on Facebook !

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Advertisement

Ενδιαφέροντα