Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Παρουσιάστηκε το τμήμα μπάσκετ για παιδιά με αυτισμό του Παναθηναϊκού (pics)

Δημοσιεύτηκε

Ο Παναθηναϊκός προέβη σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία δημιουργώντας τμήμα μπάσκετ για παιδιά με αυτισμό. 

Ανήμερα της Παγκόσμιας ημέρας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό ιδρύθηκε το τμήμα μπάσκετ για τα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του Αυτισμού.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται  στο Σωματείο «Παναθηναϊκός ΑμεΑ» και τελεί υπό τη λειτουργία της PAO BC Academy.

Τα τμήματα διαθέτουν εξειδικευμένους προπονητές μπάσκετ, ψυχολόγους και συνοδούς, ενώ οι προπονήσεις γίνονται πάντοτε με την παρουσία γιατρού.

Ο Διευθυντής PAO BC Academy Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Γενικός Αρχηγός του Παναθηναϊκού Α.Ο. Βασίλης Παρθενόπουλος, ο Head Coach της PAO BC Academy, Γιώργος Καλαϊτζής, ο Αθλητικός Ψυχολόγος της Ακαδημίας, Εμμανουήλ Τσαγκαράκης και ο Ιδρυτής του Προγράμματος Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής «Τζάμπολ Αγάπης» Γιάννης Τσουμπρής μίλησαν γι’ αυτή την πρωτοβουλία.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Φραγκίσκος Αλβέρτης (Διευθυντής PAO BC Academy): «Προτού μιλήσω για το όλο εγχείρημα θα ήθελα να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους γιατί το έχω πραγματική ανάγκη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα δύο κέντρα που συνεργαζόμαστε, το  Κέντρο “Δομή Εφήβων & Νέων ΦΙΛΩΝ” και το Πρότυπο Κέντρο Παιδιού «Έναυσμα», τα οποία μας έδωσαν την τεχνογνωσία για να πετύχουμε τον στόχο μας, έχοντας μια άψογη συνεργασία. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Τσουμπρή από το “Τζάμπολ Αγάπης”, τον κύριο Στάθη Πισλή από την Doll και τον κύριο Μάκη Ευαγγελλίου από την SEPTONA. Mε το που άκουσαν ότι το εγχείρημά μας έχει να κάνει με τα παιδιά προθυμοποιήθηκαν αμέσως να μας στηρίξουν. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν πραγματικά και θέλουν να βοηθήσουν στο να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα.

Αυτό που πρέπει όλοι να καταλάβουν είναι ότι τίποτα δεν ήταν εύκολο. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς για να καταφέρουμε και επίσημα σήμερα να έχουμε το τμήμα ASD για τα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού. Η ανταπόκριση των παιδιών αλλά και η εμπιστοσύνη των γονιών στο πρόσωπό μας είναι συγκινητική. Περάσαμε από την θεωρία στην πράξη και είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να δίνουμε στιγμές χαράς σε αυτά τα παιδιά σε καθημερινή βάση.

Αυτό που θέλουμε είναι όλο αυτό το εγχείρημα να φύγει από εμάς. Να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας και άλλες ομάδες και σύλλογοι. Ομάδες που μπορούν να το στηρίξουν και εμείς είμαστε εδώ για τις ομάδες αυτές για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι ανάγκη έχουν αυτά τα παιδιά από την καθημερινή τους προπόνηση.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού αλλά και της ΚΑΕ που εργάστηκαν τόσο σκληρά για αυτό το εγχείρημα. Είμαι πραγματικά πολύ υπερήφανος που ανήκω στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Και μακάρι σε λίγο καιρό όλοι εσείς να πάτε σε μια άλλη παρόμοια εκδήλωση από κάποια άλλη ομάδα που θα παρουσιάσει κάτι ανάλογο.

Γιώργος Καλαϊτζής (Head Coach PAO BC Academy): «Αυτή η πρωτοβουλία ήταν μια ιδέα πάρα πολλών ετών. Την είχαμε στο μυαλό μας και την “καλλιεργούσαμε”. Και με το που καταφέραμε να βρούμε τον τρόπο για το πώς μπορεί να γίνει τότε την κάναμε πραγματικότητα. Αυτό το τμήμα της ομάδας θα είναι πιλότος για όλη την ακαδημία. Θα είναι το τμήμα που θα έχουν σαν παράδειγμα όλες οι ομάδες. Είναι το τμήμα που δίνει δύναμη σε όλους μας.

Η ανταπόκριση είναι πολύ μεγάλη. Μακάρι αυτό το βήμα που κάναμε εμείς να αποτελέσει την έναρξη της κινητοποίησης όλων γι’ αυτά τα παιδιά.

Είναι πολύ σημαντικό το ότι έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των παιδιών αλλά και των γονιών τους. Κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο. Και μόνο το ότι οι γονείς έρχονται εδώ, μας αφήνουν τα παιδιά τους μόνα τους και προπονούνται αποτελεί ένα μεγάλο κέρδος.

Όσα Κύπελλα, όσα πρωταθλήματα και αν έχουμε πάρει αυτό το συναίσθημα είναι πιο έντονο απ’ όλα. Κάθε φορά που έρχομαι στο γήπεδο για να προπονήσω αυτά τα παιδιά νιώθω μια απίστευτη περηφάνεια και μια μεγάλη συγκίνηση.

Θέλουμε το παράδειγμά μας να το ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες. Να πάρουν από εμάς την τεχνογνωσία και η πρωτοβουλία αυτή να εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα».

Βασίλης Παρθενόπουλος (Γενικός Αρχηγός Παναθηναϊκού Α.Ο.): «Νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος γι’ αυτή την ενέργεια. Όλοι οι άνθρωποι εδώ συμμετέχουν με τόσο ζήλο σε αυτή την πρωτοβουλία, κάτι που δεν έχω συναντήσει ξανά στα πολλά χρόνια που ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Οι προπονητές, οι επιμελητές και όλοι όσοι είναι μέλη αυτής της πρωτοβουλίας, είναι διαρκώς με ένα χαμόγελο και δείχνουν την αγάπη τους για τα παιδιά, γεγονός που με κάνει να αισθάνομαι υπερήφανος. Μακάρι να μιμηθούν και άλλοι σύλλογοι την πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού, την οποία έχουν ήδη αγκαλιάσει πάρα πολλά παιδιά και γονείς. Μακάρι, επίσης, να μας δώσουν ακόμη περισσότερους χώρους από το ΟΑΚΑ προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες αυτών των παιδιών».

Εμμανουήλ Τσαγκαράκης (Αθλητικός Ψυχολόγος PAO BC Academy): «Θα ήθελα αρχικά να αναφερθώ στην ανάγκη που υπάρχει ώστε αυτά τα παιδιά να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αθλητικές δραστηριότητες. Σχεδόν 1 στα 60 παιδιά δεν μπορεί να αθληθεί, είτε γιατί δεν υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα, είτε γιατί τα κόστη είναι πολύ υψηλά. Πάνω σε αυτή την ανάγκη ξεκινήσαμε την συγκεκριμένη προσπάθεια, δίνοντας τη δυνατότητα σε αυτά τα παιδιά να έχουν πρόσβαση στον ομαδικό αθλητισμό. Διότι τα ομαδικά αθλήματα τους προσφέρουν οφέλη στις δύο πιο σημαντικές κατηγορίες του αυτισμού, που είναι το κοινωνικό και κομμάτι και το κομμάτι της συμπεριφοράς. Μέσω του ομαδικού αθλητισμού έρχονται σε επαφή με συμπαίκτες, με τη διαχείριση της μπάλας, της στιγμής και μέσω αυτών χτίζουν ικανότητες που μπορούν να γενικεύσουν στα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής τους.

Όλες οι μέχρι τώρα έρευνες σχετικά με τη βελτίωση της κοινωνικής συμπεριφοράς των παιδιών είναι θετικές αλλά σταματούσαν αναμένοντας μια ομάδα να πάρει την πρωτοβουλία να το τρέξει όλο αυτό. Και εκεί βγήκε μπροστά ο Παναθηναϊκός. Αντί να μείνουμε θεατές, ως Παναθηναϊκός, είπαμε ξεκινάμε. Και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Το ζητούμενο για εμάς είναι να αναπτύξουμε αυτή την πρωτοβουλία. Η καλύτερη ανταμοιβή για όλο αυτό είναι τα χαμόγελα που παίρνουμε από τα παιδιά και τους γονείς τους».

Γιάννης Τσουμπρής (Ιδρυτής του Προγράμματος Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής «Τζάμπολ Αγάπης»): «Εδώ και τρία χρόνια τρέχω μαζί με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στα παιδιά το Πρόγραμμα Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του “Τζάμπολ Αγάπης”. Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε το μήνυμα από το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού ότι θα στηρίξει το πρόγραμμα άθλησης των παιδιών που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού. Όπως είπε και ο κ. Αλβέρτης υπάρχει  μεγάλη ανάγκη άθλησης αυτών των παιδιών. Ως γονέας και ως προπονητής, σας ευχαριστώ από καρδιάς που γίνεται αυτό το βήμα την ημέρα που είναι αφιερωμένη παγκοσμίως στα παιδιά του αυτιστικού φάσματος. Υπάρχει θέληση από τους ανθρώπους της ομάδας να μεγαλώσει η δυνατότητα άθλησης των παιδιών. Στην Ελλάδα βρίσκεται στα πρώτα του βήματα το εκπαιδευτικό κομμάτι, το τι κάνουν δηλαδή τα παιδιά το πρωί στο σχολείο. Το απόγευμα δεν υπήρχε κάτι, αλλά φαίνεται πως και αυτό το έλλειμα θα το καλύψουμε. Τα παιδιά προπόνηση με την προπόνηση βελτιώνονται και δεν αναφέρομαι μόνο στο κομμάτι του μπάσκετ. Είναι γενικά η συμπεριφορά που βγάζουν στο σπίτι, είναι τα συναισθήματα των γονέων και γενικά ότι τους δίνουμε κάτι το διαφορετικό. Μέσα από τη διαφορετικότητα που την ξεπερνάμε και γινόμαστε όλοι ίδιοι, τα παιδιά καταλαβαίνουν τον κόσμο μας, απλά δεν μπορούμε εμείς να μπούμε στον δικό τους. Αυτό είναι το σημαντικό: να μπούμε στον κόσμο των παιδιών και θα μας αποδεχθούν και εκείνα με πολύ μεγάλη ευαισθησία».

To jumpshot.gr, πρόκειται για μια νέα υπερπλήρης ιστοσελίδα, που μπορείς να βρεις ειδήσεις από τον διεθνή χώρο, απόψεις από έμπειρους και φέρελπις δημοσιογράφους και πλούσιες αναλύσεις από επαγγελματίες προπονητές. Ακόμα, μπορείς να βρεις συμβουλές διατροφής, ασκησιολόγια, plays, άρθρα για τη ψυχολογία ενός αθλητή, αλλά και συμβουλές για πρόληψη και αντιμετώπιση τραυματισμών.

Διαβάστε περισσότερα...
Πατήστε για σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Β' ΕΘΝΙΚΗ

Οι καταγγελίες του Εσπέρου και τα επεισόδια (vid)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Έσπερος για το ματς με το Αιγάλεω (19/1), αλλά και βίντεο με τα επεισόδια που συνέβησαν.

Δημοσιεύτηκε

Ο σύλλογος της Καλλιθέας έδωσε στη δημοσιότητα, βίντεο με την στιγμή των επεισοδίων.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ μετά τον χθεσινό αγώνα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, ης ανδρικής μας ομάδας μπάσκετ με τον Α.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ στο κλειστό ΣΤ.ΒΕΝΕΤΗΣ και ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση, ανακοινώνει- καταγγέλλει :

1.Φίλαθλοι μας λιγότεροι από 20 (γονείς παικτών, συγγενείς, μέλη του ΔΣ, παλαίμαχοι παίκτες) προσήλθαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και ακολουθώντας τις οδηγίες των παραγόντων της γηπεδούχου ομάδας και τις υποδείξεις της αστυνομίας κάθισαν στις θέσεις των Φιλοξενούμενων στη Δυτική γωνία του γηπέδου, δίπλα στους οργανωμένους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδος. Επειδή χειροκροτούσαν τις προσπάθειες των παικτών μας περί το 4΄ λεπτό του Α δεκάλεπτου δέχτηκαν επίθεση με ακατανόμαστες χυδαίες φράσεις και εκφράσεις, από οπαδούς της αντίπαλης ομάδας (διερχόμενοι εντός αγωνιστικού χώρου), με αποτέλεσμα τον άγριο προπηλακισμό τους και τον τραυματισμό του μέλους του ΔΣ και προέδρου της επιτροπής μπάσκετ Αντώνη Τσάτσου, τη διακοπή του αγώνα για πάνω από μία ώρα και την επανέναρξή του εφόσον με απόφαση των διαιτητών γινόταν εκκένωση του γηπέδου με τη παραμονή μόνο 10 φιλάθλων από κάθε ομάδα.
2.Καθ όλη τη διάρκεια της διακοπής, άγνωστοι εισερχόταν εντός αγωνιστικού χώρου, στα αποδυτήρια και στο γραφείο των διαιτητών.
3.4.Όταν ξανάρχισε ο αγώνας πάνω από 200 οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας, με την ανοχή του κομισάριου, των διαιτητών και της αστυνομίας, συγκεντρώθηκαν στην ανατολική εξέδρα του γηπέδου και σιγά σιγά και στη κεντρική συνεχίζοντες την απαράδεκτη και υβριστική συμπεριφορά τους προς τους παίκτες μας και τους διαιτητές!
Μάθαμε τους όρους «μεμονωμένα περιστατικά» «περιθωριακοί» «φανατικοί», «ανοχή» εμείς προσθέτουμε την λέξη ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. Έχουμε ιστορία, τηρούμε απαρέγκλιτα τις Καταστατικές μας αρχές κερδίζοντας την Πανελλήνια αναγνώριση, σεβόμαστε τη Φιλοξενία, τους νόμους και κανονισμούς.
5.Το βίντεο του αγώνα είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Και με την επιφύλαξη για την άσκηση παντός δικαιώματος μας».

To βίντεο…

Διαβάστε περισσότερα...

BASKET LEAGUE

Αλλαγή ώρας στο ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρόδου

Όπως έγινε γνωστό από τον ΕΣΑΚΕ η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό Ρόδου, για την 18η αγωνιστική της Basket League θα διεξαχθεί ένα τέταρτο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 17.00 αντί για τις 16.45 που ήταν προγραμματισμένη αρχικά.

Δημοσιεύτηκε

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

Η συνάντηση ΠΑΟΚ – Κολοσσός H Hotels της 18ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EKO Basket League, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17:00, αντί για τις 16:45 που είχε αρχικά οριστεί, στο PAOK Sports Arena, και θα μεταδοθεί live από την ΕΡΤ Sports.

Διαβάστε περισσότερα...

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σπυριδοπούλου: «Να πετύχουμε το κάτι παραπάνω»

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται την Ορμάν για το EuroCup γυναικών (23/1, 17.00), με την Άννα Σπυριδοπούλου να τονίζει πως η άμυνα θα είναι το «κλειδί» του αγώνα.

Δημοσιεύτηκε

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε η διεθνής γκαρντ στο olympiacossfp.gr:

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Ορμάν Γκεντσλίκ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και με πολύ καλές παίκτριες. Η πρόκριση απέναντι στην Αλούινβεντ Μίσκολτς μας δίνει ενέργεια και όρεξη να προσπαθούμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα στη διοργάνωση. Δεν θεωρώ ότι είναι βάρος το ότι ξεκινάμε στην έδρα μας την σειρά. Ίσα ίσα πιστεύω ότι ο κόσμος μας θα μας δώσει την ώθηση και την όρεξη να είμαστε ανταγωνιστικές», ανέφερε αρχικά η φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Για το κομμάτι της τακτικής και αν θα είναι κομβικό το ‘’διάβασμα’’ της Ορμάν, εξήγησε πως:

«Η τακτική μας είναι ένα από τα δυνατά μας όπλα! Θέλουμε όπως και με τη Αλούινβεντ έτσι και τώρα να είμαστε αρκετά διαβασμένες γιατί γνωρίζουμε καλά πόσο επιθετική ομάδα είναι η Ορμάν Γκεντσλίκ. Θεωρώ κλειδί για το παιχνίδι της Πέμπτης είναι να είμαστε συγκεντρωμένες στο πλάνο μας και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Πριν από δύο χρόνια, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε απέναντι στη Girona, με την Σπυριδοπούλου να εξηγεί τις διαφορές της ομάδας του Πειραιά συγκριτικά με τότε:

«Τη φετινή ομάδα αυτό που την χαρακτηρίζει είναι όρεξη, ταλέντο και ότι δεν έχει σούπερ σταρ. Γνωρίζουμε όλες τον ρόλο μας και λαχταράμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Όλα αυτά τα χρόνια που ο Ολυμπιακός έχει πάρει μέρος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει δώσει στην ομάδα την κατάλληλη εμπειρία και αέρα ώστε να μπορέσει να καταφέρει το κάτι παραπάνω! Ελπίζω κ εύχομαι να καταφέρουμε να κάνουμε την υπέρβαση».

Τέλος, όσον αφορά το κλειδί του αγώνα, η Σπυριδοπούλου τόνισε ότι:

 «Όπως έχω πει πολλές φορές αυτό που θα μας βοηθήσει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, είναι η άμυνα μας. Είναι το κλειδί για κάθε καλή εμφάνιση μας. Θέλουμε πολύ τη νίκη και δεν θα τα παρατήσουμε λεπτό μέσα στο παιχνίδι ώστε να καταφέρουμε και μια διαφορά αν έρθει. Όλα μετράνε… Είμαστε ενθουσιασμένες για το παιχνίδι της Πέμπτης (23/1, 17:00) και θεωρώ ότι και αν γίνει, θα πάμε στη Τουρκία και θα παλέψουμε το ίδιο όπως εδώ. Θέλουμε μαζί μας τον κόσμο μας. Να μας υποστηρίξει και να μας ενθαρρύνει σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πάντα μας δίνουν ενέργεια όταν είναι δίπλα μας και τους θέλουμε και τώρα στο πλευρό μας».

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΣΚΑΝΑ

Α’ ΕΣΚΑΝΑ: Πρωταθλητής χειμώνα ο Ίκαρος Καλλιθέας

Πρωταθλητής χειμώνα αναδείχτηκε ο Ίκαρος Καλλιθέας, αφού επικράτησε με 72-65 επί των μαχητικών Τραχώνων.

Δημοσιεύτηκε

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΠΟΡΦΥΡΑΣ – ΕΥΡΥΑΛΗ 90-79
ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. – ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 66-68
ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ/ΔΙΑ – ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 65-72
ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 70-63
ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 55-73
ΤΑΤΑΥΛΑ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 86-70
ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. 53-69

Τα φύλλα αγώνα

ΕΝ. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΔΙΑ – ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 65-72 

Διαιτητές : Αναστασίου , Τσαχάκης , Γεωργόπουλος 
Δεκάλεπτα : 10-21, 26-40, 48-55, 65-72 
ΕΝ. ΤΡΑΧΩΝΩΝ (Χαριτάτος , Φαραώ): Υφαντόπουλος 10(2), Κούτρας 3, Πλατής 16(2) , Γκίκας , Παπαδημητρακόπουλος 10, Καπέτσης 10(2) , Δάνα 5, Ξυνογαλάς 8, Σάννης , Καραχάλιος 3(1) , Πανούσης , Σκαλούμπακας 

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Παύλος, Κεφαλίδης ): Γεωργιάδης 10(2) , Τσιπίδης 17, Ιωακειμίδης 5(1) Τσιγγενόπουλος 8(1) , Λαμπρόπουλος 3(1) , Μούτσα 20(1) , Παπαφωτίου , Βλασσόπουλος 4, Τσαγγαράκης 2, Περσίδης 3 
ΠΟΛΙΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 55-73

 Διαιτητές : Πηλοίδης, Τζιμινίδης. Ιωάννου

Δεκάλεπτα : 22-15, 35-30, 45-48, 55-73

ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ( Θάνος,Νίκας): Μπογδανίδης 14(4), Καβελάρης Η., Σέττος 16 (2),Λαμπρόπουλος 2, Φιλίππου 10, Αρκουμένης 7,Σαράκης, Δήμου,Χατζημιχάλης 4, Καβελάρης Γ. 2 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ( Σίμος, Δολιανίτης) Μαρκουίζος 9 , Γιαννόπουλος 3(1) , Παυλιάς , Δέλλιος, 4 Ντόσκορης 7 , Γεράνιος 2, Γιαμπάνης 14, Κατσούρης 23(1) , Νικολαίδης 10(2),Καλογιαννης , Κιούσης , Κρεμαστούλης 1

ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. – ΠΕΡΑΜΑ 66-68

Διαιτητές : Παπαφωτίου , Κιουλάφας , Αρφαρά

Δεκάλεπτα : 13-19, 27-43, 55-58, 66-68

ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. (Σπανός): Γεωργόπουλος 6(2) , Τσίλαγας 10(2) , Γκιουρτζίδης 11(1) , Ιορδάνου 5, Βούτας 10, Τσίκας 1, Παπαδάκης , Κατσαρέας 4, Τσακίρης , Αλεβίζος , Τίλη , Κατσούλης 19(2)

ΓΣ ΠΕΡΑΜΑ ΕΡΜΗΣ ( Ρουμπελάκης , Πασαγιάννης): Θωμάς 7, Τασόπουλος 12, Γουρνάς 4, Γρ΄λλης 8, Ιωάννου 6(1) ,Κατσικάδης , Τράμπαρης 15(3), Μπακογιάννης , Κετέμα , Παρασκευόπουλος 2, Πετράκης 9(3), Δαουτάκος 5(1)

ΙΚΑΡΟΣ Ν. ΣΜ.-ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. 53-69

 Διαιτητές : Καραβίτης , Καλαρέμας , Πρισιμιτζάκης

Δεκάλεπτα : 15-15, 28-38, 35-50, 53-69

ΙΚΑΡΟΣ Ν. ΣΜ. (Τσιτσόπουλος, Χότζα): Κολοβέρος 6 , Αρμάος , Πατουλίδης , Μακρυνιώτης , Γιαννακόδημος 13(1) , Μανωλάκος 3(1) , Στεφούδης , Πουλιανός 3, Αντρωνούσος 10(2) Υμερι 6 Χόρτσς 12 Καρούτας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Κάσσης, Ρίμπας) Συριανός 5(1) , Φωστέρης 8(1) , Μουζάκης 8 , Ακρίβος 15(2) , Δούβος , Άμερσον 12, Κουκουβάκης , Νοίδης 4 , Τσιγκάκος , Μαρόπουλος 8(1) Χάϊδος 3, Μπακλαβάς 4

ΤΑΤΑΥΛΑ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ    86-70

Διαιτητές: Χρόνης ,  Κηπώσης , Σίμα

Δεκάλεπτα: 23-15, 36-33, 64-52, 86-70

ΤΑΤΑΥΛΑ (Φαρμάκης – Μαστρογιάννης) Θεοχάρης 10, Λουλούδης 2, Βελιζιώτης 10 (2), Θαλασσινός 2, Μπίρμπας 2, Καλούδης 21(2), Λάβαργς 12(1), Χασάπης 9, Χουλιάρας 6(2), Μακρυγιάννης 10(1), Μελισσουργός 2

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ (Καλλιπολίτης-Ιορδάνου): Λύτρας 2, Αρμανίδης 9(1), Σαγρής 7(1), Καρέλας 4, Πεζιρκιανίδης 9, Καμπούρης 6, Καλής 12, Λουτριώτης 18(1), Κυριαζίδης 2, Μωυσίδης 1, Κατσίπης

ΠΟΡΦΥΡΑΣ -ΕΥΡΥΑΛΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 90-79
ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ -ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 70-63 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
1 ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΕ 26 13 13 0 1058 775
———————————————————————-
2 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΟ 23 13 10 3 926 830
3 ΤΑΤΑΥΛΑ ΑΟ 22 13 9 4 1023 945
4 ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΟΦ 22 13 9 4 983 852
5 ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΡΜΗΣ ΓΣ 21 13 8 5 902 869
6 ΕΥΡΥΑΛΗ ΑΓΟΓ 21 13 8 5 956 888
7 ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 19 13 6 7 907 895
8 ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ ΑΕ 19 13 6 7 912 873
9 ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΣ 19 13 6 7 870 885
10 ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 18 13 5 8 855 940
11 ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΣ 17 13 4 9 868 1001
12 ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΕ 16 13 3 10 817 954
13 ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΟ 16 13 3 10 837 945
14 ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΟ 14 13 1 12 821 1083

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
27/01/20 20.00 ΚΛ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΕΟΜΗΤ ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΟ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΟΦ
27/01/20 21.45 ΚΛ ΑΛΙΜΟΥ ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ ΑΕ ΕΥΡΥΑΛΗ ΑΓΟΓ
27/01/20 21.30 ΚΛ ΝΕΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΕ
27/01/20 20.00 ΚΛ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΕ
27/01/20 21.00 ΚΛ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΤΑΤΑΥΛΑ ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΟ
27/01/20 21.00 ΚΛ ΣΕΦ Β ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΟ ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
27/01/20 22.00 ΚΛ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΡΜΗΣ ΓΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα...

BASKET LEAGUE

Νέος χορηγός για τον Ιωνικό!

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε ότι η Hellenic Coin θα είναι ο νέος μεγάλος χορηγός της ομάδας.

Δημοσιεύτηκε

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την Hellenic Coin (HNC), που θα είναι στο εξής μέγας χορηγός της ομάδας.

Η ομάδα μας, με χαρά, καλωσορίζει την HNC στην οικογένειά της και την ευχαριστεί, που θα αποτελέσει βασικό “συμπαίκτη” στις προσπάθειες της για τη συνέχεια της σεζόν. Οι δυο πλευρές ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το Ελληνικό Κρυπτονόμισμα, Hellenic Coin (HNC), είναι ένα εναλακτικό του Ευρώ, σε ψηφιακή μορφή νόμισμα, ανάλογο του Bitcoin, και άλλων ψηφιακών νομισμάτων, που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά.

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό: Παίκτες και οπαδοί ξυλοκόπησαν διαιτητή στην Κέρκυρα (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό που δεν τιμάει το ελληνικό μπάσκετ έλαβε χώρα στην Κέρκυρα καθώς παίκτες και φίλαθλοι ξυλοκόπησαν διαιτητή σε αγώνα της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Δημοσιεύτηκε

Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Στον αγώνα Ιόνιος-ΑΕ Καναλακίου που έληξε 66-68 υπέρ των φιλοξενούμενων οι παίκτες και οι οπαδοί των γηπεδούχων μετά τη λήξη επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τον διαιτητή Στέλιο Λειβαδίτη, με την δικαιολογία ότι δεν έδωσε φάουλ στην ομάδα τους στην τελευταία φάση. Μετά το περιστατικό ο διαιτητής πήγε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας για εξετάσεις.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα...

BASKET LEAGUE

Η πρώτη του Ζήση με την ΑΕΚ (vid)

Την φανέλα της ΑΕΚ φόρεσε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του ο Νίκος Ζήσης.

Δημοσιεύτηκε

Ο έμπειρος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2021, θα ντεμπουτάρει κόντρα στην Μπούργος (22/1) και στο μεσοδιάστημα έκανε την πρώτη προπόνηση του με την «Ένωση».

Δείτε το video που ανέβασε η ΚΑΕ ΑΕΚ στο YouTube

Διαβάστε περισσότερα...

BASKET LEAGUE

Τα behind the scences από την Πάτρα (vid)

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να μην είχε ενδιαφέρον ως προς την έκβαση, αλλά χάρισε πολλές όμορφες στιγμές.

Δημοσιεύτηκε

Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν με 99-76 πατώντας το γκάζι κι εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των γηπεδούχων οι οποίοι δεν είχαν στη σύνθεσή τους τρεις ξένους παίκτες (Ρόμπινσον, Χολ και Φίλερ).

Δείτε το video που δημιούργησαν οι Πατρινοί:

Διαβάστε περισσότερα...

Like us on Facebook !

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Advertisement

Ενδιαφέροντα